Hirdetés
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Most egyetemen vagyok, így nem tudom megnézni, ha nincs meg az alapjáték, akkor is be lehet szerezni a DLC-ket?
-
Buster17
addikt
Na PC-re is jönnek már le a DLC-k
Van olyan DLC, hogy 2. leszállókapszula. Ilyen nincs is fent a boltba. Az akkor mi?
-
Buster17
addikt
360-ra meg one-ra bezsákoltam a DLC-ket csak sajnos PC-re van meg az alapjáték.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
DLC semmi, bf3 alap játék ingyenes volt egy időben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
killer095
őstag
Elégnagy g.ciség lenne ha pcn fizetős maradna,miközben konzolon meg free..
-
wjbhbdux
veterán
Ingyenes lesz minden DLC a mai vagy holnapi nap folyamán PC-n is, xboxon már aktiválták.
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a ranked chip hogyan mukodik? Mert eddig csak felfelé mentem, vagy vissza is lehet esni ha norma alatt teljesitek?
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ßrainiac
üzenetére
Ed3r_X_, tomiboy200. Viszont khhm, nem Steames verzióval játszottam (AlterIW, most RepzIW). Itt nem igazán találkozom csalókkal, ha igen, akkor az adminok vágják is ki (itt vannak szerverek, de egyre kevesebb player sajna, van 8-10 értelmes szeró, és kifújt)
Amúgy BF3 nekem is megvan. Örökzöldként mondom mindig, hogy fickó kempel a konténer sarkánál, mögé lopózom, KP elő, de csak a 8,-ik golyóba hal meg. Mindezt HC szerveren elvileg

Jó kis MW2, etalon a mai napig számomra.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Tegnap felraktam nagy lazadasomban MW2-ot, bementem egy TDM-be (domination-re nem talalt semmit percekig..), egy szobaban claymore lerakva, es ket baromarcu EGY es ugyanazon sarokban guggol, var engem. Bedobom a stun-t, berohanok es oldalazva mindkettot szenne lovom... Gondolom en! Viszont hiaba lottem belejuk fel tarat a hitmarker sem jelent meg, ram neznek es lelonek.. Probalkoztam meg eljutni addig a szobaig, hatha granattal le tudom szedni oket, de kozben is ilyen arcokkal talalkoztam akiket hatulrol is hiaba lovok, mert nem sebzodnek. Ugy tunik, elszaporodtak a csalok mar.
Amugy hogy hivtak MW2-ben?
Tegnap probaltam meg BF3-at xD na... Hat az is egy erdekes jatek :/
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ßrainiac
üzenetére
Hú mennyire egyetértek veled. MW2, annál jobb CoD multi nem igazán volt számomra ( 4 évig folyamatosan, napi szinten, több ezer órával
). Hmm
Amúgy az elején a Titanfallnál se voltak ilyen "egyének", hanem normálisan, nem ennyire ugrabugrálva lehetett játszani. Mostanra nagyon "elqurvult. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Maga a koncepcio nem lenne rossz, szerintem ott hibaztak hogy a mapokat tul naggya tettek(gondolom a titanok miatt) es igy a sok skillpisti konnyen oldalrol/hatulrol le tud szedni a smartpistoleval, es sajnos a pilot only modban sem korlatoztak a mapok meretet. Annyira nem op maga a pistol, viszont egy cloakot benyomva akarmikor megkerul es ugye semmilyen reakcioidot nem hagy hanem egybol veged. Meg az is jo megoldas lehetne ha kapnank ertesitest arrol ha elkezdenek minket lockolni vele.
dioka7: tegyel silencert a sp-re
-
dioka7
senior tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Üdv,
én ~10.000-ért vettem meg a játékot, nagyjából fél éve, és pontosan azért nem játszok vele, mert a sok birka játszani (célozni) nem tudó szerencsétlen barom a smart pistol-t használja. Ha nem vagy ügyes, akkor a bot-ok is kinyírnak a ..csába (vagy ha "élő" ellenféllel harcolsz és közéjük szaladsz véletlenül), ha meg ügyes vagy akkor nem használsz smart pistol-t, mert átlátod hogy az nagyon durva erőfölényt ad. Konkrétan nem kell vele célozni, jó ha (a képernyő méretein nézve) 15 cm-el mellé célzol is (viszonyítás képen 6-8 cm egy karakter, távolságól függően), akkor is 1 lövés, és ráadásul 1 gombnyomásra célzás nélkül 4 ellenfelet tudsz lelőni... A legnagyobb baj, hogy gyakorlatilag kivédhetetlen, ha azzal vannak ellened, hiába ugrálsz vagy csinálsz bármit, mert akkora b@szott nagy "célkeresztje van, hogy lehetetlen elkerülni, hogy becélozzon. Ha pedig régi játékos valaki, és van gyakorlata az ilyen játékokban, és ennek ellenére mégis ezt a fegyvert választja, na az a majdnem legyőzhetetlen kategóriába kerül azonnal. Úgyhogy aki smart pistolozik, az szerintem egy idióta barom, és sajnos elég sok van, pont ezek miatt nem játszok vele, pedig erre a játékra költöttem a legtöbbet eddig...
A megoldás annyi lenne szerintem, hogy vagy külön módok "no sp" kategóriába, vagy egy "kapcsoló" ahol ki lehetne kapcsolni azt, hogy sp-sekkel összesorsoljon a játék.
Amíg ez nincs meg addig nem játszok vele őszinte sajnálatomra, mert a game amúgy tetszene...
Amúgy a spectre ölésben az a nehézség, hogy ha rájuk lősz (lelövöd őket) feltűnsz a térképen, és könnyebben levadásznak az emberi ellenfelek. -
ßrainiac
addikt
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Alig nehany napja vettem, kb 4x jatszottam vele es kezdem sajnalni ra azt a 9.99-et is amennyit kidobtam. En nem egy masodik ugri bugri kvéklajvra szamitottam, ahol ha nem jar az ujjad ezerrel, akkor hiaba celzol jol, a szmártgenyoval kinyirnak (koronkent ugy vegtelenszer es mindig ugyanaz a szomorodott gyoker).
Szal jah.. Respawn-ektol masra vartam, megvaltasra.. az utobbi evek szornyu COD reszei utan. Az egyetlen resz abbol is amire nem sajnalom a kiadott penzt az az MW2 volt, abban 1500+ ora volt
es nem lehetett megunni. Titanfallnal ez par perc.Minden esetre adok meg neki eselyt, ha nem szmártozza szet a palyat valami gorenyfing, akkor jo is tud lenni.
-
Alien!
senior tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
mi a haverokkal 240órát raktunk a cod4-be PS3-on, az MW2 óta mindenki dobta. értem én, hogy pénzt termel, de hál istennek van alternatíva, szal nem kötelező megvenni.
A Titanfall szvsz nagyon jó lett, látszik, hogy a volt IW-s srácok nagyon érzik a multit.Persze vannak hibái, de a 2. részben majd javítják. Az egyetlen p*csánrúgást a smart pistol miatt osztanám ki. Se fejlesztői sem játékos oldalról nem értem. Totálisan egyenlőtlen, buta noob fegyver.
-
K1nG HuNp
őstag
Innovativabb a jatek mint a cod és a bf az teny es valo, ezek szerint bennem van a hiba, de en nem tudom olyan komolyan kezelni a jatekot mint a fent emlitetteket.
Azis tény hogy sokéve nem nyulnak a codokhoz, de minek ha mukodik? Sokan minden evben a vilagmegvaltast varjak a codtol, pedig a mostani tendencia fog még szerintem az elkovetkezo ~10 evben is maradni. Nekem szemely szerint teljesen megfelel ez is. 2 evente szoktam codot venni, addigra mindig van annyi valtozas hogy ne mondhassam azt hogy kidobott penz -
Alien!
senior tag
nekem ez a Titanfall a fáradt cod után felüdülés. az több éve egy helyben topog mert nem mernek érdemben hozzányúlni a "csodarecepthez" amit több éve kajál a tömeg. vicc.
-
K1nG HuNp
őstag
Egyezünk ki abban hogy szubjektiv, bar lehet azis ratesz a dologra hogy fenyevente latok embert, es amugy is csak addig amig a smart pistolom nem takaritja el, szoval nem veheto ki a "skill" annyira
-
K1nG HuNp
őstag
Ahhoz nem kell loni tudni hogy eltaposson
Nincs only pilot mod ? -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Buster17
üzenetére
Nekem egy cod pub sokkal kompetitivebb mint itt ez a titan hacukazas. Olyan szinten loni se tud a fele ember hogy az valami hihetetlen, de 2 perc utan ugyis esik a titanjuk es akkor mar vége a játékélménynek.

Ez a ranked play meg jolsejtem hogy sima pub, csak kiiértékeli azokat?
-
K1nG HuNp
őstag
1-2 körig elmegy, de utana mindig eszembe jut hogy szar botokat ölök 70%ban es kikapcsolom

-
K1nG HuNp
őstag
Mennyire porog a jatek nalatok? Nemreg szereztem be boxra, valahogy nem tudom olyan komolyan venni mint egy codot, 7 ora utan eleg casualnak hat.
-
Buster17
addikt
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
De jó még frissítette a szoftvert.

Amúgy ha titánba vagyok akkor ott van hogy X-el katapultálhatok, de semmit nem csinál, csak akkor tudok katapultáni eject-el hogyha már robbanok.
Ötlet? -
eLit-MiLan
őstag
válasz
Buster17
üzenetére
Első prestigenek a követelménye annyi, hogy eléred az 50-es szintet, és igen, minden challenge/fegyver resetelődik. A további prestigekhez az 50es szinten kivül, lesznek ilyen regeneration challengek, vagyis meg kell ezt-azt csinálni, hogy tovább nyomjad a prestiget. ITT le is vannak irva a challengek.
-
Buster17
addikt
Prestigelni hogy lehet? Ha prestigelek akkor nullázodik a chalange?
-
Buster17
addikt
Titánról hog lehet levakarni az ellenséget?
-
mandin
senior tag
Mennyire játszanak még a játékkal? Leárazás van Originen aztán gondoltam be kellene szerezni.
-
Buster17
addikt
És a legjobb fegyver?
Vagy mi milyen körülményekhez jó milyen kitekkel stb együtt.Ez a titánokra is szól hogy melyikhet milyen fegyver passzol stb
Én az alap fegyvert kedvelem amivel a legelején is lehet menni. Az a sárga színű

Most a kedvenc anti titan fegyverem az a bogyó szóró és nagyon tudok vele aprítani. Remélem nem ez a noob fegyver

-
Alien!
senior tag
válasz
Buster17
üzenetére
sztem olyan, hogy legjobb card nincs. Sok függ a rangodtól, a felszerelésedtől és hogy a titánt preferálod vagy a katonát. kb a 4. preztizselésemnél járok, de én pl alacsonyabb rangnál igyekszem xp növelőket választani, hogy minél előbb kapjam a fegyvereket.
emlékszem az első kanyart én is burn cardok nélkül csináltam, mert annyira vitt a lendület, hogy elfelejtettem őket.

-
Buster17
addikt
Melyik a legjobb card? Ez a ghost nagyon adja meg a z adrenalin
2 meccs alatt egyszer se haláloztam ezekkel így többet nem tudtam kipróbálni.
-
Alien!
senior tag
-
Buster17
addikt
Ezek a burn kártyál mire jók? Tudom hogy ad valamit de nem tudom mi micsoda
-
dargelot
senior tag
AMD OverDrive-ban és Catalyst-ban, tehát CPU/GPU a hőmérséklet nem megy 50 fokig sem, még a kérdéses program, tehát Titanfall közben sem. Ma nagy elkeseredetségemben beszereltem +2 ventilátort, egyiket a memorikákra irányitva másikat a északi hídra, s egy 1,5 órás játékot kibírt, persze ezek előtt 45 percig nem bírta. A tápom Asus 450W. Interneten angol lapokon másnak is volt ilyen problémája ahogy utánaolvastam, de ott memoria hibázott, amit írtam nekem 3órás teszt alatt nem produkált és Nvidia videokártya volt a ludas, s nálam egy AMD HD5870es van. Ha a ventilátos megoldást is nyújt akkoris csak ez a program? És a memoria vagy az északi híd tuning nélkül túlmelekszik, csak a Titanfall miatt? ..............
-
banhammer
veterán
Valószínüleg tápegység hiba.
Milyen márkájú és mekkora teljesítményű tápod van? -
dargelot
senior tag
Hali, kb 3 hónapja megvan már a játék, de az utobbi időben egy 30-45 perc játék után kikapcsol a gép, 1percig nem is lehet bekapcsolni, mintha túlmelegede. DE semmilyen másmilyen játék nem csinálja ezt, Battlafiled 3-4, Tomb Raider, CS:GO, mind hiba nélkül megy. CPU, GPU nem megy 55 fok fölé, nincs tuning, minden gyári érték, memteszt 3 óra alatt egy hibát sem talált. Már nem tudok mire gondolni és így játszhatatlan az egész.
Portok adva vannak a játéknak és DX9 alatt futtatom.Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget!
-
Buster17
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
Én eddig csak a legelső módot játszottam

Majd felveszlek titeket
-
tomi20100
tag
A vga-m intel.
-
zsolesz010
senior tag
-
Buster17
addikt
Hali!
Van itt valaki akinek megvan pc-re?
Szivessen co-opolnék.Eszméletlen pörgős játék, nem bántam meg, hogy megvettem, de ahogy fejlődök annál nehezebb kezd lenni

-
Alien!
senior tag
válasz
tomi20100
üzenetére
ez a probléma anno nem csak az Intel vga-kat érintette? egyébként időközben ott is orvosolva lett driverral.
btw ha valaki a season pass-t szeretne venni, akkor nyugodtan tegye. pár napja tesztelgetem és sokszor bedob a pályákra, amiknek egyébként a 80%-a kifejezetten f*szán is sikerült!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tomi20100
tag
Sziasztok!
Erre a hibára valaki nem tud megoldást?
https://www.youtube.com/watch?v=5utwcioQRUs -
banhammer
veterán
Anno 2013-ban 5 vagy 6 ezer forintért megvettem a Crysis 3 DLC-jét és alig játszottak vele az emberek.
-
marci1250
tag
6500ért lenne
akkor az nem éri meg?! 
-
-
marci1250
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes beruházni egy season pass-ra?
Mi a véleményetek az új pályákról és szerintetek megéri? 
-
laceszgamer
addikt
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Hát ez a hivatalos rendszer, minél magasabb szint annál jobb játékosok vannak azon a környéken.
-
szebev
senior tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Tudom, hogy miért adná a pontokat, mert le van írva a menüben. Csak az a baj, hogy nem adja!
Egyébként találtam egy fórumot, ahol éppen erről tárgyalnak :angolul tudók előnyben!
Csak egy hsz valakitől arról a fórumról :Attrition, 125 points, 19 pilots kills, 2 titan kills, 2 deaths, wins rounds = lost battlemark... Confused -
szebev
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne minél előbb elerni a diamond 5 szintet?
Én megrekedtem valahol 2-4 között, és még annak is örülök ha a 4be tudom küzdeni magam.
Néha nagyon adja a battlemark - ot, néha meg ha megszakadok is elvesz belőle....
Marhára nem értem, hogyan számolja ezeket a battlemark - okat! -
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Lenne kedve időnként valakinek co-opozni dioka7-tel és velem? Jellemzően este 10 után érünk rá heti 1-4 alkalommal, alkalmanként 1-2 órára, és néha hétvégén. Tudom, nem sok, és az is össze-vissza, de nevetséges, hogy már a co-op sem játszható idegenekkel az SP-s köcsögök miatt, mert titánt ölni azt egyik sem tud. Van TS szerver is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Te többet buktál.
Én épp ezért vártam ki míg 3 ezerért meg tudtam venni. De hamar beleuntam. Ugrabugra, mindenfelé, lassan nem lesz játék, ami tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Hmm
Amúgy az elején a Titanfallnál se voltak ilyen "egyének", hanem normálisan, nem ennyire ugrabugrálva lehetett játszani. Mostanra nagyon "elqurvult.

Se a cod se ez nem az, egyezünk ki ebben