Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
janos1988
addikt
válasz
Bati0501 #35677 üzenetére
De lehet következtetéseket levonni belőle és nem kell szent írásként kezelni. Vagy az is lehet, hogy lebeszél róla és egy másik meccsre hívja fel az ember figyelmét, amit te észre sem vettél. De viszont giigz sem ma kezdte, lehet adni a véleményére.
Ace owner: Az évek és a rutin alapján.
-
pc_seft
tag
válasz
Bati0501 #35313 üzenetére
Ez így szokott lenni,én életem legnagyobb szelvényét matt másnaposan tettem meg
Mert olyankor merészebb az ember és betettem 3-feletti oddsokat..
385 odds jött kombinációs szelvényben,egy ment el de így is 100k fölött volt a nyereményem
Most meg túlvariáljuk és ezért nem jönnek a meccsek,persze mennek a bundák is ahogy nézem...Wienről nem hiszem el hogy 3-gól lő a Zenitnek perceken belül
-
-
wmarci
senior tag
-
rwin5
őstag
válasz
Bati0501 #31868 üzenetére
250LE van hivatalosan a forgalmijában és 50LE-t dobott rajta a tuning kb. Egyébként nem sokan szokták ellenfélnek nézni, mert ez a passat szerintem a forgalomba helyezett 90% TDI-mind és asszem az valami 140LE?! (de fogalmam sincs de úgy tudom akörül vannak), szóval aki nem konyít hozzájuk az nem tartja egy gyors verdának.. Magyarországon egyébként nem lehet kihasználni a kocsit, mert az autópályán is eléggé le van korlátozva, külföldön próbálgattuk már jobban a kocsit, meg kis utcákban ha nincs senki, de ott is inkább a gyorsulását. Pirosnál otthagyott minket egy golf tsi de az buherált volt, meg volt olyan is mikor megelőztünk vele egy piros ferrarit, na nem kellett sokáig nézni a visszapillantóból elhúzott mint a vadliba
Lassan ott tartunk, hogy tankolni sem olcsó már, nekem mindig guvvad a szemem ha tankolom bármelyik autót is.. A sárga golf amúgy nagyon gyenge szegényke ő csak 4 sebességes és kb 100-110-ig lehet de az még stabil viszonylag de akkor már nagyon hangos a motor. Nekem a 318-as bmw az álmom, ha egyszer lesz egy olyanom engem örökre az fog elkísérni
Meg motort akarok a tavasszal, mert 3 éve nincs már motorom.
-
rwin5
őstag
válasz
Bati0501 #31865 üzenetére
csak a hátulján szokták látni, mert rajta van az FSi. Már nem szoktunk száguldozni vele, asszem most 6. éves már. Mikor vettük akkor kb 1-2 évig nagyon mentünk vele (főleg fater - kurva jól vezet, nem véletlen van ennyi verda
) Aztán kaptunk 2 gyorshajtás csekket, meg egyre több a rendőr szerintem.. de Elég jól gyorsul 100-ra beledob az ülésbe :,DD Tavaly tavasszal voltunk vele Németországban akkor az autópályán 270 volt a max, de tele volt a csomagtartó csomaggal. De szopattak már le piros lámpánál verdák minket is
Digit műszerfalon mutatja a fogyasztást és nyomunk neki egy padlót, egyből -120Km-ert átír az elegendő üzemanyagra, szeret zabálni
-
McCartman
őstag
válasz
Bati0501 #30931 üzenetére
Az alapján amit írsz még mindig nem érted, 4 perc volt a hosszabbítás ami azok alapján amit láttam a meccsből jogos is volt, sok volt az ápolás. Már majdnem letelt, az utolsó másodpercekben fújta be a büntetőt a bíró.
Namármost ha egyszer megítélte, nyilván nem fújja le addig amíg el nem végzik hiába telt már le az előre kiszabott idő, ha kell megvárja a 2 perces reklámálások végét és utána végzik el. Ez történt itt is, a tizenegyes után kiosztott még pár sárgát és lefújta.
A jogossáról meg már írtam, azzal kezdtem. -
McCartman
őstag
válasz
Bati0501 #30905 üzenetére
Nem, mondom, hogy csak 4 perc hosszabbítás volt, az utolsó másodpercekben ítélte meg a büntetőt, a többi már játék nélkül telt, a sárgákat is már rég utána adta. Az eredményeket kijelző oldalon meg nyilván azt írták ki mikor lőtték be, nem azt mikor ítélték meg a tizenegyest.
-
rwin5
őstag
válasz
Bati0501 #29836 üzenetére
idén tavasszal én "menősködés"-t félretéve volt, hogy nagyokat nyertem még a nyár elején is nyertem emlékszek, jött egy ötlet lemegyek raktam 2ezerért egy szelót 17-es odds simán jött.. most meg, szerintem utolsó 2-3 hónapban ha jött is valami, utána elvitte a másik mix, szóval hiába nyertem, pluszban 100%-hogy nem vagyok.. Szeptember óta szerintem mondhatjuk úgy, hogy 3 tippből jön 1 kb
-
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Bati0501 #29370 üzenetére
Bocs haver!
Szét szemeteltem a topikot.. Azt hittem BL és már nem tudom kitörölni Sorry! Így a Barcának még egy -2es hendit is adok Elvégre otthong nyomnak egy gála focit De az Atl.Madrid hendi is jöhet szerintem
(#29372) Chereiose Remélem hogy csak viccOthhon, a bajnokság pillanatnyilag legerősebb scapata küzd meg az egyik leggyengébb láncszemmel a bajnokságból. Kell ezt még tovább ragozni ?
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Bati0501 #29361 üzenetére
Ha a hárompontra megy a Barca, és nem a rotálásra,pihentetésre akkor sima ügy a Hendi de ha pihentetnek és egy lagymatag játékkal mennek fel (ami valljuk be nem megszokott a Barcától) akkor kérdéses.
Tehát én behúzom hendibeAztán meglátjuk mi sül ki belőle. Atl.Madrid Hendit ajánlom még! Bár jelzem ez BL , itt bármi megtörténhet.
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Bati0501 #29355 üzenetére
Én annyit tudok hogy mostantól csak a Salzburgra megy a Hendi.
Eszméletlen mit művelnek, persze a gyengébb csapatokra fókuszálok majd. Utóbbi pár meccsük:
30.10.13 OSZ Kapfenberg Salzburg 1 : 7
27.10.13 BUN Grödig Salzburg 0 : 3
24.10.13 EUR Salzburg Standard Liege 2 : 1
19.10.13 BUN Salzburg Innsbruck 6 : 0
06.10.13 BUN Austria Wien Salzburg 1 : 2
03.10.13 EUR Esbjerg Salzburg 1 : 2
29.09.13 BUN Salzburg Neustadt 8 : 1Erősebb csapat ellen csak a győzelem, kisebb ellen meg akár -2es hendi is
Bár most megvárom íg egyszer kikapnak és utána mehet rájuk nagyobb összeg is.
PSG-re szerintem mehet a Hendi, Dortmunddal vigyáznék.. -
zolee5016
őstag
válasz
Bati0501 #29092 üzenetére
3/4 =1200ft..3 nál 18-22k,telibe 65-75k lehet. Mai 18300 lett
ugyanaz sima 500ba ha mind jó 106-125k körül........
Statom tök 1x Ű:
aki 4 nyert és a végén levő csapattal játszik az kikap
aki 4 meccsből nem tolt D az megy D-re
aki 4 meccset vesztett mindegy kivel megy ..otthonH idegenbe D-re megy
Aztán vagy jön vagy nem
Figyeldd holnap a HV-t..nem kap ki.... -
zolee5016
őstag
válasz
Bati0501 #29084 üzenetére
Jött a 3...... Bars ,Hammelina, Kárpát....Jyp túl jó volt ma,pedig a karlovy-n is gondolkoztam.....
3 hoki D ált 57-63 -as odds a 4,meg 210-220....ez a harmadik 3/4-esem 4/4 még nem jött...midig 300-ért azaz 1200ért adom fel,,,
meg lemásolom és megy sima 500-ba is ha beüt akkor üssön rendesen...180k körül lenne..... -
rwin5
őstag
-
-
rwin5
őstag
válasz
Bati0501 #25840 üzenetére
Én csak azért vagyok mérges, mert 2 napig nem raktam dartsot csak egyet ugye de az eredményeket néztem, és láttam, hogy eléggé jönnek a papírok, és 100%-ra tuti volt, hogy ma nem fog mert mondom ekkora már nem lesz a szerencsejáték terén.. de mondom csak megrakom azért
bele is nyúltam sajna, amit írtál, hogy 3 másodperc alatt belebaszkodta a táblába az nekem is feltűnt, ezért is gondolom, hogy ez tuti nem tiszta játék volt
-
rwin5
őstag
válasz
Bati0501 #25833 üzenetére
Nem Pipe volt a jó, vagyis szépeket dobott, de ha nézted streamen akkor láttad, hogy vicc kategória volt a meccs.. Lewis nem is ment rá arra, hogy 180-at dobjon, az egész meccs alatt dobott össz 2x, úgy kezdte a legeket, hogy össze vissza dobálta és általában dobott hatvanat max, csoda, hogy nyert egyáltalán leget, 99%-ra veszem, hogy ez tuti el volt adva
-
rwin5
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bati0501 #23966 üzenetére
Én régen mikor 11 volt megcsináltam, barátnőmnek is, nem nyertem, ki is tudtam venni...Ez amúgy egy jó marketing csak...Mivel 10 emberből 9 úgy van vele ingyen fogadás bátrabb oddsokra is rak, így nagyon ritka aki nyer vele. 10ből tegyük fel 8 nem nyer, abból kb 6 ki se utalja mert elkezd utána fogadni, és le is bukja....Szóval okosan van ez kitalálva, ilyen rákapató marketinggel megy az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest