- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
wmarci #158402 üzenetére
semmi extra, ha lenullázódik a számla törlik és ennyi... nincs tovább.
nem követelnek és követelhetnek semmit...
A levonás azokra a számlákra vonatkozik, amelyek tkp inaktívak...
azt nem tudom, hogy ilyen esetben, ha később újra regelnél, engedi-e, de gondolom ez nem merült fel... -
yogibear
addikt
válasz
wmarci #158400 üzenetére
Idézem a lényeget: mert nem jött le:
azt 28 naponta megismételjük mindaddig, amíg az egyenlege el nem éri a nullát. További költségek ezt követően nem terhelik.Tehát logikusan mínuszba sem megy le...
Ha lemegy nullára az egyenleg, akkor zárolják és törlik az accot és többé nem tudsz belépni, ennyi... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
wmarci #43618 üzenetére
A múltkori Napoli elleni meccsüket visszanéztem ami 2-2 lett az utolsó pillanatban, kíváncsi voltam bunda volt e, de nem láttam erre utaló jelet, hajtottak szépen. Így nem tartom nagyon lehetetlennek hogy nyerjenek a Samp. ellen akár. Persze nem egy tuti meccs, hiszen azért raktam csak kamira...
-
sz_abika
addikt
válasz
wmarci #34981 üzenetére
Milyen irányban?
Magyar csajok nem szoktak ilyen gyenge ellenféllel játszani és 2009 óta egyedül Azerbajdzsán ellen hozták ezt a gólkülönbséget. Én Ausztrálokra tennék inkább, lányok utána Romániaval játszanak. Vagy hamár hazafi, akkor első félidő -10.
Ja és most látom a gépi lotó hozott egy kettest az 5/90en
-
Bati0501
őstag
válasz
wmarci #31878 üzenetére
Akkor vagy egy jó kis X lesz ez az angol-német meccs vagy vmi gólzápor...mert nem várnánk.
Svédeken én is gondolkoztam,de még az előző meccsükön...most már annyira nem gondolnám őket megrakni.
Ukrajna_Franciaországot gondoltam a egy jó kis döntetlenre,nem raktam,csak gondoltam,de ha jól tudom 2-0 lett,franciák nagy meglepetésére.Szóval sztem most egy döntetlen tényleg sanszos...
-
stefyY
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest