Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bammbula
tag
Montenegró-Spanyolország női kéziben?
-
Dani_kp
addikt
válasz
nokia párti
üzenetére
Kizárt
, EL-be tovább jutott, a PSG-t is elverte hazai pályán... -
Digestive
veterán
válasz
nokia párti
üzenetére
Én egy 3/5-be beleraktam. Simán hozhatják.
-
nokia párti
őstag
Holnap szerintetek nyer a Guingamp, 3.65-ért?

-
adrian94
őstag
A. Hamilton - D. Richardson 1.22
P. Wright - G. Price 1.20
Manchester City - Crystal Palace 1.28Odds 1.87
-
yogibear
addikt
41 ember lehet érintett a spanyol bundázásban
Az ügyészi vizsgálat szerint a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó Javier Aguirre, az Atlético Madrid jelenlegi csapatkapitánya, Gabi és a már a Manchester Unitedben szereplő Ander Herrera is érintett lehet a 2011 májusában játszott Levante–Zaragoza spanyol bajnoki mérkőzés eredményének befolyásolásában. A találkozót a szezon utolsó játéknapján rendezték, idegenbeli 2-1-es győzelmével a Zaragoza bent maradt az élvonalban, de az ügyész az összecsapás vizsgálata nyomán arra jutott, hogy az eredményt manipulálták.
965.000 eurót kaphattak a Levante játékosai azért, hogy elveszítsék a mérkőzést.
[link] gondolom nem véletlenül volt a V-re csak 1,36 odds

-
sz_abika
addikt
Fülem bele.
40. perc tájt tettem egy over 2.0 AHt, 3x pénzért, mert nagyon nyílt foci volt.
Jött is egy gól. Allin,1400->2100 a kivehetőm.
66. percben úgy döntöttem kiveszem, mert maradjon valami hétvégére is, a meccs meg átment időhúzásba.
Erre jött, 3 gól lett.
Ha bent hagyom tutira marad az 1-0. Miért nem születhet mindenki barcelonai jobb hátvédnek?
Mondjuk ahhoz képest, hogy tegnap este még 198 forintom volt, nem panaszkodhatnék az 1800ért sem, de a kiutalás is több mint ez a vagyon. De utálom, hogy semmi nem csípbe ami kicsit is profitot adna.
-
Zjunior
veterán
Magyar lányokra mehet nagytét?:/
Am vagy Montenegró inkább
-
stefyY
őstag
Ha valaki a Lavallal kicsit is szemezik, rohanjon megtenni 2.20-ért, mert leviszik a oddsát mixen szerintem...
Nagyobb bukót mára egyelőre nem látok, de a norvég kézit nem biztos, hogy erőltetném, mondjuk Montenegróra ugyanez igaz. Düsseldorfot pakolgatják mixen, de nem lennék benne olyan biztos, hogy az H lesz. Nancy + Klagenfurt hoki is jó lehet, valamint a Svájc - Norvég hokimeccs H-ra, mert hát Svájcban rendezik a tornát, ha jól informálódtam...

-
csib41
aktív tag
válasz
puby1985
üzenetére
Néztem én is a mérkőzést,
kétszer majdnem elaludtam rajta. Az időjárással meg nem lehet magyarázni, hogy 20 támadásból 15x játsszák el ugyan azt a hibát, mégsem változtatnak. (A két kapufa meg pontrúgásból volt, szép volt, de gólra megy a játék.de ne beszéljünk róla, mert olyan vitát generálunk, hogy tiltanak egy hónapra.
-
janos1988
addikt
-
csib41
aktív tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
,,A barátnőmnek most lesz a születésnapja és még karácsony is, így kinéztem neki egy plüssmacit ami 10000HuF-ba kerül, magamnak pedig egy Veyron-t (vagy bármelyik másik rohadt drága luxusjószág"), de nekem csak 2000HuF az egyenlegem. Nem csatlakozhatnék ingyen amíg sikerül kigyűjteni a rávalót? Nagyon szeretném meglepni vele, úgy örülne.''

Amúgy:

-
csib41
aktív tag
válasz
Speedhs
üzenetére
Volt egy nyár amikor szinte minden nap jöttek, jellemzően kora délelőtti órában. Élvezet volt mindig arra kelni, hogy racsít a c.asszony a mikrofonba. Valószínűleg örökre beégett az emlékezetembe. De tudnék még mesélni hasonló agyzsibbasztó történeteket, csak nem lenne sok igény rá.

Aki tud egy stabil duplázóst, ne tartsa magában!

-
GabN73
addikt
Mai drukk még mindig a Karlsruhe H!

Aztán a holnapi nap lesznek a kemény meccsek
-
szab.tam
nagyúr
**
**nem tudom, hogy volt-e már:
éredekes lenne, ha holnap a csajok zsinórban harmadszor is hoznák az x-et a franciák ellen.
de annyira nem lepődnék meg... -
-
sz_abika
addikt
Gerwenék meccsén 4,5 volt a 180as határ.
11nél vannak
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
én emlékszem nyáron a spanyol kosár vb-re.
a spanyol hendis győzelemre akartam tenni, de elírtam a sorszámot, így a simára raktam.
single-ben.
1.08-ért.
mire visszafordultam a pulthoz, a csökött agyú a szabályt betartva közölte, (azóta kirúgták, nem miattam, tényleg), hogy elhagytam a terminált. nem tudtam sztornóztatni.
a spanyolokat 1.08-ért elveték, mint a lovat.tehát végül mindenhogyan buktam volna, de jó nanulság volt, hogy ilyenekre nem szabad tenni, csak 1-200 ft-ot, diliből, mutogatni, 8-9-10-es kötésekre.
de komyolan, nyerési szándékkal csak előre sajnálni tudom, aki hosszútávon ezzel próbálkozik.rosszabb, nagyobb csirkeség, mint a kaszinós, "duplázzuk a pirosat, mert 1* csak nem jön már a fekete" játék.
-
yogibear
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
nem, csak egy meccs...
Ha kettő meccs, akkor eredményekpontkom-on van a meccs mellett egy "i" ikon, ami alatt az van hogy "1. forduló" vagy hogy az első ford eredménye ennyi meg ennyi volt... lásd a spanyol kupáknál...Mindenesetre szép munka a Bennfikától... ht/ft 1/2 51-es oddsért... lesz miből kari aji a fa alatt a purdéknak...

-
tomrRRR
senior tag
Benfica - Braga 1-2 az állás benfica jut tovább arra fogadtunk 2-2 az jó nekünk?
-
szab.tam
nagyúr
csak most már tényleg a napoli tartsa meg a 2 gólt, és győzzenek éjszaka a pingvinek.
elég volt ennyi bohóckodás mára.... -
yogibear
addikt
kellene mára még egy Benfica és egy Malaga zakó darabonként 6,5-ért, hogy teljes legyen a nap.

-
pc_seft
tag
Sziasztok sracok jo lattni meg el a topic!vissza tertem lassan egy ev szunet utan! :-)
-
Deck
titán
válasz
razorka777
üzenetére
Ez bunda..
-
razorka777
veterán
0-4
Mit csinál az Ajax?Ennyire látványosan nem kéne leadni a meccset.

-
szab.tam
nagyúr
én ezt a meccset sajnálom ma igazán.
Elche 1-0 Valladolid
1.84*.ért arra tettem, hogy a valladolid jut tovább.
első meccs 0:0 volt.
csak egy idegeni gólt kellett volna rúgni.***
közben az 1-2-es kötések mellett megraktam egy darab vicceset, és pont az menti meg a napot.
kislány kosár:
002 Wisla Krakkó - Galatasaray 1.60 12.00 2.26
003 PINKK-Pécs - Landes 1.75 12.00 2.02 Cs 17:45
004 Namur - Sopron 2.05 12.00 1.73 Cs 20:15
mind a 3 vendég, 7.89 eredő.
első 2 jött szépen, és a sporon a 4/4-ben vezet 51-81-re...
ha a napoli lehozza hendire, és a pittsburg nem bohóckodja el, még nyereségem is lehet.
(ajax gondolom nem fog 3-at rúgni...)
de az, hogy papírforma 7 single, és 2 db 2-es kötésből, 9 szelóból az első 5-öt zsinórban kidobáljam...
és az első ami jöjjön, a +10. szeló, egy kami 3-as, az elég vicces.***
ajax 3-ra ég?
ez kész.
ha be van húzva a tető, azzzz a baaaaj, ha nincs behúzva, azzzz a baaaaaj.
(holland. izé: belga.)

-
ANDROID???
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Igen szarjanak sünt.
Szép fogás:-) -
skeli
tag
Ajax....

-
stefyY
őstag
Napoli 2-0, azt hiszem ma is jött egy kis apró

-
yogibear
addikt
Nápolyi 2:0 szép munka.

-
szab.tam
nagyúr
már az ajax is ?
nemá'!össznépileg invezbe vágták a tegnapi napot?
végén még a napoli sem fogja lehozni? -
szab.tam
nagyúr
görögök, törökök és már a spanyolok is egy napon kukulnak meg?
paok, panathinaikosz,
besiktas
trabson x - ezt v-re tettem,
valladolid, atletiko...
verjem bel az összes naplopó, mediterrán bandába.
ok, még ebből 3 megy még, de el kezdhetnének gólokat gyártani. -
gyuromoj
veterán
(1-3) Juve AH 0.0
Ajax 1.fi. AH 0.0500ft
-
puby1985
csendes tag
válasz
föccer
üzenetére
még mindíg hiszem hogy valamivel ki lehet fosztani ezeket a kocsogoket
csak meg kell találni a módját.
rajtam valami átok is lehet
, minden stratégiám működött az első 1-2 napon, aztán minden elment amit tettem.amiket próbáltam: jégkorong harmadokra fogadás, minden formában csináltam. hosszútávon iszonyat bukó. a bet365 nagyon ritkán ad alacsony osztályú hokimeccset, és abból is láttam már többször 0-0-t...
próbáltam még foci over 0.5 fogadástól kezdve esélyesebb csapatot +2es hendivel ilyen 1.04-es oddsokért, és ilyenekből is napi szinten mennek el.
meg még volt sokminden csak még vissza kell néznem. Ezeket mindd hosszútávon próbáltam.
amikor underekre fogadtam élőben, akkor volt olyan hogy elkezdtem reggel 1500-el és estére 20k volt, de másnap meg elbuktam az egészet. ez úgy nézett ki hogy élőben félidő környékén tettem meg több meccset kötésben, hogy mondjuk volt 2 gól félidőig, és azt fogadtam hogy 5,5 under ilyen 1,05-1,1-ig voltak az oddsok. rengeteg ilyen is elment. volt hogy 5ből 1 mindig elment. amikor meg ezt próbáltam hogy overt teszek 10-15-ös oddsért hogy 2 gol van es 5,5 over kell akkor meg 20ból semmi nem jött...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, EL-be tovább jutott, a PSG-t is elverte hazai pályán...

szerintem x lesz.

nem is értem... pedig a többi esemény jön avyg jönni látszik,erre a mocskos 1,45-ös szorző visz mindent....