- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
zolee5016
őstag
válasz
puby1985 #96947 üzenetére
Az de már így kéne maradnia...
..........................................
áááááááááááááááá2 perc.....
.....................................................
A dzsaroszlav remije még csak esetlegességi szinten sem merült fel nálam
Mindegy..csak az első 4 helyezettre számoltam döncivel.......
...........................................................
Na első zsírtuti bemászott
AK 3.-ba tette a zsiguliját.... -
yogibear
addikt
válasz
puby1985 #95965 üzenetére
Nem feltétlenül értek egyet...
2011-12-ben a Real 38-ból 32 gy, 4 d, 2 v-t alkotott, rá egy évre a Barcelona megismételte ugyanezt...
Értelemszerűen bármikor jöhet egy zakó vagy döntetlen, de most még azért nincsenek annyira leamortizálva..
inkább majd tavasszal fognak becsúszni a meglepő D-k vagy V-k, amikor a hétvégi bajnokin a fél alapcsapat rápihen a hétközi BL-re mondjuk...
Persze ki tudja? Bármi meglehet. -
yogibear
addikt
válasz
puby1985 #95254 üzenetére
Ha ilyen jövőbe látó vagy és egy bemutató mérkőzésből ilyen messzemenő következtetéseket vagy képes levonni, akkor gondolom már felraktál a Barca bajnoki címére legalább 10 millát, 3.4-es oddsért a Prón... vagy a beten 3.5-ért...
Ezotv-ben is szoktál szerepelni?Ps.: ha megnézed a Dubai Challlenge Cup-ról a linket, amit írtam fentebb, jól látható, hogy az egészet a Milannak rendezi meg a főszponzora... ennyi, nem több...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
puby1985 #95101 üzenetére
Ha nem bírod a kritikát akkor sajnálom.
Ez egy jól működő társaság. Egyszerűen, ahogy írtam 1-1 bebüfögéssel mit kezdjünk? Szép volt a nyeremény és kész. De itt a topikban mindenki nyerni szeretne így minden tippnek sok hasznát vesszük (még én is)
Remélem nem gázoltam bele a lelkébe senkinek.
TÉMA END
(#95103) lacy86: Összehozzuk a talit
-
szab.tam
nagyúr
válasz
puby1985 #93142 üzenetére
nem bántás képpen, és remélem nem sértődsz meg, ha félrelőttem.
a pszichológiai profil pont a gyorsan beépülésre küldöttek, vagy önjelölt beépülőkre jellemző.
éjfél tájékán őszinte, és nyilvános vagyok, nem privátvan gyakazok.a gábor áron 65+ és társszervei tájékán van pár, hasonló ifjonc, szárnybontogató huszár, aki próbálja a szabadidejét erre pazarolni.
kb. 78%, hogy tévedek, de ha a maradék 22, akkor jól esik a célzás. -
csib41
aktív tag
válasz
puby1985 #92982 üzenetére
Néztem én is a mérkőzést,
kétszer majdnem elaludtam rajta. Az időjárással meg nem lehet magyarázni, hogy 20 támadásból 15x játsszák el ugyan azt a hibát, mégsem változtatnak. (A két kapufa meg pontrúgásból volt, szép volt, de gólra megy a játék.de ne beszéljünk róla, mert olyan vitát generálunk, hogy tiltanak egy hónapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest