- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Vandit. #162004 üzenetére
vagy úgy is fogalmazhatsz, hogy a hazaiak "belegyengítettek"
Hirtelen egy félidőnyi 13 kapura lövés után elfáradtak és a 2. félidőben mér csak 2-re futotta. Van ilyen.
Bochum 1X @2,15
2. gól Bochum @1,95Erzgebizgentyű eddig mindössze 2-szer nyert idegenben, a Bochum meg csak 1-szer kapott ki otthon a Düsseldorftól, ami bőven elfér... emellett 5H és 5D-je van...
Aztán ha egész véletlenül H lenne a vége, hát istenem, van ez így. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #160008 üzenetére
Nem tudom, én ahol 0-0nál raktam többször buktam vele, így ezeket kerülöm inkább.
Igen ha 5-6ot zsinórban kifogsz ami nem jön az szívás. Amúgy itt visszakövetve az elmúlt 1 hónapban 5 ilyen 3-as kötéses tippet írtam be, abból 4 jött, 1 ment el, azaz teljesen reális a 10ből 8 bejöhet.
-
adise
őstag
válasz
Vandit. #159129 üzenetére
Bocsi, hogy beleszólok de ugylátom, hogy te egyik napról a másikra akarsz meggazdagodni a fogadásból. Így van? Mert ezt a kijelentést, hogy sokból lehet csak sokat, hogy legyen értelme én így értelmeztem. Aki igy áll neki annak valoszinuleg tőkéje sincs és szerintem bukni fog egy idő után. Miért nem elég kis tétekkel megszerezni a kellő alapot? és fokozatosan emelni a téteket? Igy persze igaz ,hogy honapokba is beletellhet amig 10ezreket nyerhetsz egy fogadáson.
-
margithid
veterán
válasz
Ne haragudj de ez iszonyat hülyeség...
Te abból indulsz ki hogy akinek van pénze az csak nyerhet, de ez korántsem igy van.
Tényleg olvas, gondolkodj, változtass, mert igy nagy bajba fogsz kerülni!
Ráadásul tétemeléssel akarsz jétszani, ami megintcsak hülyeség.
Hidd el sok embert láttam már sírni, olyat is aki öngyilkos lett fogadás maitt, pedig előtte két héttel bezséltem vele és spanyolországban akart házat venni... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Még az sem kell feltétlenül hogy képben legyen az ember, mert ha csak szigorúan matek szerint játszik és nem tud semmit a fociról, akkor is jön egy idő után az 100%.
Már ez eleve egy nagy baromság, hogyne kellene érteni hozzá, ha nem értesz hozzá úgy bele lehet szaladni mint a sz@r. Elég ha csak levezeted azt hogy 5 ezerrel raksz egy 2x oddsú meccset, és ha nem jön mindig duplázod a tétet, na már a 15. fogadásnál ott fogsz tartani hogy kellene rá több mint 80 millió. Az meg hogy 15 ből 1x sem jön nagyon nem lehetetlen, de ezt már beszéltük szerintem.
"Az meg, hogy én is nyertem már sokat nem jelenti azt mondjuk, hogy nem kellett valamire az a pénz és azért nem lett visszaforgatva fogadásra."
Ezt meg megint nem értem, most ha te valamiből hosszútávon szerinted kitudsz szedni pénzt, akkor ebbe fektetem. Oké lehet kellett sürgősen másra de ilyenkor akkor úgy kellett volna felfogni nem jött és kész. Illetve mint írták előttem szintén nem értem ha ilyen biztos vagy magadban miért nem veszel fel hitelt erre
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #159021 üzenetére
Én azt nem tartottam korrektnek hogy fél év után jöttél verni a melled mit nyertél. Én meg most szerinted lent vagyok rakom az élőket és majd azon fogok aggódni hogy abban a 20 percben nem jövök ide beírni mit rakok?
Remélem te sem gondoltad komolyan. Tavaly év elején meg már kijelentettem direkt hogy nem fogok naplózni mindent mint egy buzi, csak akkor ha van kedvem és időm is rá, és ha jön egy szebb megfogom osztani ha éppen úgy gondolom. Na most ez így is történt, azaz nem a semmiből jelent meg Black hónapok után hogy hopp nyertem kibaszott 350 ezret, mint írtam idén volt 500 ezres napom, még is még is csak célzást sem tettem rá, pedig azt is beírhatta volna ilyen alapon.
Viszont volt hogy 300 ezer ment el 1 nap, lehet azt kellett volna beírnom hogy boldog legyél.
-
jpm
senior tag
válasz
Vandit. #158998 üzenetére
Ó én csak a szituáción nevetek, Ugyanis anno volt összezörrenésünk még az őskorban B-L-A-C-K-kel. hogy utólag mutattam meg nyertes szelvényt. Akkor ő próbált meg engem osztani (ő a szent, én a gonosz), most totál ugyanazt kapja mástól.
El kell tudni fogadni hogy az ember irigy és gyarló, (nekem nehogy valaki elkezdje most játszani hogy ő még soha nem irigykedett) amugy nem lennénk emberek.
Azzal is tisztában (100%) vagyok hogy amikor bedobok egy nagy tétes szelvényt akkor nem mindenki annak drukkol hogy nyerjekezt is el kell fogadni.
A Forma1-et se mindenki azért nézi hogy hogy húú micsoda sportemberek, a fenét, hanem hogy mikor vágja falhoz 300-nál(#159007) aliquis Akkor idén ha rajtam múlik -60-ba vagy
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #159009 üzenetére
Tényleg ugyan azt csináltam én is, persze... Fél évig látni nem lehetett, majd jött egy kamid és egyből megjelentél, én meg most is folyamatosan adok tippeket, élőben raktam, mondhatni esélyem se volt beírni ott lent, meg hidd el nem is volt eszembe, hazajöttem, bejött egy szép, beírtam, nem tehetem meg
.
Illetve amiket beírok és rakom 100 ezrekkel és jön belőle 100-200 ezer nem is mutatom, tétet se írok mennyivel rakom ezeket, csak ha kérdezik válaszolok rá. Azaz hidd el ha akarnám még lenne mivel "menőznöm" csak ebbe a hónapban volt hogy fél milliót nyertem 1 nap alatt tisztán, mégse tettem szóvá. Most fogtam egy úgymond kamit, jött belőle 350 amit szépnek gondoltam, beírtam, előtte hogy miért nem közöltem azt kb 5x leírtam."Régen is nagyban toltad és nyertél sokat sosem tett senki szóvá semmit, én sem, de ez ez utóbbi időben szemet szúrt nekem, amit írtam."
Jó hogy nem mivel régebben úgy vezettem itt mint kb ha naplót írnék, azaz 95%-ban mindent előre meglett osztva, 1 éve meg kijelentettem ez már nem lesz mert nem látom értelmét felesleges energiapocsékolás volt részemről. Ezt ugye leminimalizáltam már idén, de még amit itt tevékenykedek ebben a formában sem látom értelmét, pont az olyanok miatt mint te, na meg tényleg ezért sose kaptam senkitől egyetlen 1 forintot sem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
"Egyébként kérdezzétek meg pohártól, hogy anno mennyit nyert az általam beírt szelvénnyel. Régen én is aktívabban írtam és többször beírtam akár előre is mit raktam, mostanában nem."
Pohár kb az elmúlt 5 év alatt max 2x vett le nyereményt, szerintem kevered valakivel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Semmi beképzelt szándék nélkül mondom, hogy szerintem én már itt letettem annyit az asztalra hogy nyugodt szívvel "menőzhetek", nem fél évente írok be, és nem csak akkor mikor nyerek...:/ Most fogtam egy még nekem is viszonylag szépet élőben, amit ott abban a helyzetben előtte, nem azon leszek hogy ide beírjam egyből, hazajöttem bejött elmondtam. De már ott tartunk hogy pont nekem kell magyarázkodnom egy ilyenért, és ez semmi csak irigység (akármennyire próbálod előadni hogy erről szó sincs), érdekes amit beírok előre pl ebben a hónapban rengeteg tipp arra egy hozzászólás nem érkezett tőled, most nyerek egy szépet amit nem írtam be abba a pillanatban előtte egyből megjelentél...:/
Viszont már tényleg egyre jobban kezdem azt érezni felesleges energiát töltés itt lenni, egy fillér hasznom sincs belőle hogy megosztom az ötleteim tapasztalataim, cserébe meg még nekem kell kisregényeket írnom ha nyerek egy szebbet, kicsit vicces...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #158982 üzenetére
Már vagy egy 1 éve kijelentettem nem mutatok csak a szebbeket, és ritkán írok be, de szerintem így is sokat mondtam előre és mutattam, az hogy lent vagyok és élőben fogadok hidd el nem azzal fogok foglalkozni hogy ide gyorsan beírjak mikor nem kevés tétel játszok, viszont hazajöttem, szépen fogtam, csak beírhatom az úgy gondolom, de tudom az irigység nagy úr. :/
(#158979) Vandit.: Vendég csapat gólszám több mint 1.5, meg utána több mint 2.5.
-
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Vandit. #144644 üzenetére
Beten a csabai győzelemre 151 volt gól után, utána hirtelen lement félidőre 126-ra, most félidőben lement 101-re, ebben a pillanatban ugrott le 81-re..
Magyarán a 44. percben megszerezte a vezetést a fradi, felment a hazai győzelem 151-es oddsra, és úgy megy le hirtelen 81-re, hogy semmi nem történt, ez mi?A csaba, vagy x-re ad 13,0 helyett 11,0.
Kutya legyek, de én itt valami bunda szagot érzek..
Lehet, hogy most a bunda bírók jöttek helyettük.Vandit. Délben 7,30-ért raktam a hazait, mire elkezdődött a meccs meg lement 5-re.
-
B0V9B
tag
válasz
Vandit. #121492 üzenetére
Persze hogy jól jön mindig a pénz, csak az meg már beteges üldözési mánia hogy a világ minden meccse bunda ahol nem a papírforma eredmény jön.
Inkább engem jobban izgat az most hogy jönnek a sorsdöntő válogatott meccsek a románok meg észak-írek ellen és a válogatott keret háromnegyede sérült, klub nélküli vagy padozik...
-
yogibear
addikt
válasz
Vandit. #120383 üzenetére
Szatyor mozgása ma:
2,9 -> 3,2 -> 2,7 -> 2,75 -> 2,9
Lásd oddsportal....Fener eddig csak barimecselt, a Szatyor meg tolt már egy hazai szuperkupát a Kijevvel és két bajnokit, igaz az két kutyaütő volt. Talán arra tippelnek a bukik, hogy inkább játékban van, mint a törökök...
-
akooos
veterán
-
yogibear
addikt
válasz
Vandit. #111665 üzenetére
Mondjuk ha jól számolok:
Ha 4 ilyen dupla GG + X tippből 3-nál egy-egy jön, a 4-nél semmi, akkor nullszaldós, ha egy becsíp fullba, akkor jó...
500-as tétekkel számolva kb 20 odds a dupla, a single-k mondjuk 4,35 vagy felett...
Vagyis egy két meccses ötlet 3*500 tét, és 10k, 2k, 2k jöhet.
Ha egy jön, plusz 500
Ha háromszor csak egy jön, akkor plusz 1500, ha a negyedikre egyik sem, akkor nulla...Kb hány ilyen megtett dupla X + GG tippből jön egy telibe nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest