Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
janos1988
üzenetére
kis csokipénz azért csak becsúszott.
az iylen 3/4, 3/5-öket szeretem, ahol ha csak egy nyertes kötés van, az is nyerő.simában viszont csak 2-es, 3-as.
habár ma szokatlan és idióta módon adtam fel 4-es papirformákat is.
a tuti bukók, de ha jön, attól sem lesz vastagabb az ember.
nem is tudom, minek adtam fel...***
továbbra is úgy gondolom, hogy a real meccs után lesz nagy csodálkozás...
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
pedig ilyen ajándékok, 14*-ek vannak holnapra:

122 (1-0) Real Madrid - Sevilla 1.07 5.90 14.10a sok cr szopkodó csirke meg majd elhivatottságból pakolja a h-t...
aztán 1:3-nál majd megy a hümmögés...
068 5 Felsőtárkány - Paks 9.45 4.75 1.20

(0:0 d)****
082 1 Chelsea - Real Sociedad 1.35 3.80 6.85 K 20:30
az életben nem lesz h...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
vótmá' kicsit feljebb, kitárgyaltuk...
(#77285) pohár

sokba' vó't a nyaralás, a családi adag rántotthusik, és a kenón sem jött rég óta a szoksos 24k...*****
(#77290) B-L-A-C-K
ja, csak úgy riszpekt jelelleggel?
úgy nem ér.veszályes az ilyeneket beígérni.
én kb. 2 hete egy meccs 81. perce tájékán 3:1-nél, (pontosabban utána már 3:2-nél) tettem valami önlepippantós ígéretet.
hendire tettem (1,x), tehát a 3:3 még jó lett volna.
aztán 3:4 lett a vége...
azóta sem próbáltam bekapni... -
Kyohun
újonc
Szevasztok!
Még új vagyok itt, de már régóta olvasgattam a hsz-et regisztráció nélkül, gondoltam csak beregisztrálok hogy legyen kivel beszélni tippmix témában

-
paatrick
őstag
Majd valaki elmagyarázhatná, hogyha 10-ből 50-et tudnék csinálni naponta akkor minek kockáztatok külföldi irodákkal (és adókkal) ahelyett hogy minden nap tisztán kp-ben a kezembe adják a tippmixből a pénzt

-
ANDROID???
addikt
Megint kezdődik:
Häcken - Elfsborg 1X2 Döntetlen 3,10 Vesztes
Esbjerg - Silkeborg 1X2 Döntetlen 3,35 Nyertes
Fürth - Nürnberg 1X2 Fürth 2,10 NyertesJ. Sock - T. Robredo A mérkőzés győztese T. Robredo 1,55 Nyertes
E. Svitolina - L. Davis A mérkőzés győztese E. Svitolina 1,65 Nyertes
Napoli - Paris SG 1X2 Napoli 2,05 Vesztes
Betis - Fiorentina 1X2 Fiorentina 2,35 Nyertes

-
yogibear
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ráhibáztál. Az utolsó sajna nem úgy néz ki, hogy jönni fog. De a sör amúgy is szokott csusszanni. Viszont lehet indítanom kellene egy fizetős oldalt, annyira jó vagyok.

-
giigz
veterán
Óriási value!!!

Élőfogadás: FC Brasov @ 3,85!!!

B-L-A-C-K: Nem raktam, csak beírtam egy tippet.
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Az lehet, hogy nagy pénz után korlátoz le de az, hogy nagy nyeremény után kibasz a picsába vagy befenyít a helyi adóhatósággal, ez egy baromság. Ez akkora öngól lenne nekik, egy szép nagy negatív kampány. Épp ellenkezőleg, dicsekedni szoktak vele, ha épp vki néhány euróból tízezreket nyer. De ez ritka, mint a fehér holló. Viszont szeretnék már megfogni SB-n 20 döncit alappal...
Vajon, hogy fizetnének ki? 
-
ted_mosby
senior tag
A St.Pölten elég Value odds mára!

-
szab.tam
nagyúr
válasz
unravel
üzenetére
és mi van olyankor, amikor a fogadási iroda szőrmézik.
17 gónál a live bedobja, hogy 2.5* az over 19.5.
a fogadók pedig veszett módon el kezdik pakolni.
18-nál lecsökken az odds 1.7-re, stb.
csak hát az irda, a csapat és a bíró is tudja, hogy 19 gól lesz..
utasítások real time-ban, jutalék kiosztva.
irdoda is nyer.temészetesen tuom, hogy baromság, és meg sem érné nekik, csak hát úgy elfantáziáltam vele.
-
unravel
őstag
válasz
Kolosszus01
üzenetére
Ajándék volt ez a 18.5 over.

-
csib41
aktív tag
válasz
Kolosszus01
üzenetére
Az foci. 9:0-nál láttam, félidőben az eredményt, gondolta volna a nyavalya, hogy így aláznak.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Kolosszus01
üzenetére
és még van hátra 5 perc a rendesből.
az x már nem valószínű.
hacsak nem hosszabbít 2 órát a spori...
-
Kolosszus01
tag
Hy.
-
jpm
senior tag
Napi megérzés:
Fürth - Nürnberg 1. félidő eredménye 1.93 D -
szab.tam
nagyúr
10->50-et kicsit furának tartom, túl szép.
a havi szinten össz megjátszott betét kivéte utáni +20-30% már jó, a 40%+ az már exrtém jó kategória.
a napi +400%-kal sajnos komolyan nem tudok mit kezdeni.
abból igen nagy bukta lesz, igen rövid időn belül...
én semmire sem mondom, hogy nem létezik, de igazából egy hónapi tesztüzemből lehet már valami követekeztetést levonni.senki nem fogja leírni, ha van egy szimuláción lefutott, siekres cucca.
nekem is úgy néz ki, hogy van konkrétan 2 is.amíg pár próbálkozó van,addig az iroda ezzel nem foglakozik.
de ha egy rendszer működik, és esetleg a nyilvánosság miatt elterjed, akkor az iroda kb. 5 perc alatt tud lépni bizonyos odds, odds tartományok, események módosításával.
ezért is nem jó ilyeneket neten megtenni, mert az elemzőprogik kidobják.erre csak a papíros jó, mert az a túloldalról követhetetlen.
és véleményem az, hogy napi szisztémában csak az működhet, ami nem foglalkozik az események tartalmával. kizárólagosan az odds-ok eseményen belüli viszonyával, tól-ig tartományával, kötésszámmal, és az eredő tól-ig tartományával.
-
gabxxx
újonc
Sziasztok !
Hasznos lehet :
http://www.hatharom.com/blog/profi-sportfogadas/entry/6e70d4-a-tippek-hany-szazalekat-kellene-eltalalni -
lacy86
addikt
BLACK!
Irtam privit!

-
pohár
félisten
-
L_YKing
addikt
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Azért azt meg kell jegyezni, hogy ott annyit tudsz felrakni, amennyit már a többi felhasználó betolt az adott kimenetelre. Pl. a holnapi Puskás Akadémia kupameccsre míg a bet365 "jó" szorzón enged rakni azt a 600k körüli összeget, addig pl. betfair-en meg sem tudod rakni értelmesen, semennyivel sem.
Ladbrokes-nál is engedik a nagytétezést.
-
giigz
veterán
A bet365 már nagyon nagy pénz után korlátoz le, tehát ott azért jó ideig el lehet játszani, viszont előbb-utóbb jön a korlátozás. Nem tudom te mekkora pénzben akarsz játszani. Viszont a bet365-nél minden meccsnél megvan határozva, hogy maximum mennyi pénzt rakhatsz fel rá, ezen téten felül egyéni elbírálás van. Pl. a holnapi Puskás Akadémia meccsre bet365-ön 661.500 Ft a max. tét. A mai Jong Ajax meccsre pl. a hazaira max. szintén ennyit lehet felrakni. És nyilván ha folyamatosan mindig nyersz, akkor jönnek az egyéni korlátozások, ezek amiket írtam, mindenkire érvényesek, minden meccsnek megvan határozva.
Egyedül az exchange oldalak nem korlátoznak, de max. tét mindenhol van. Pl. 10.000 vagy 100.000 euró, font... A Pinnacle pl. nem egy korlátozós oldal.
-
giigz
veterán
Azt hiszem ezt így nem érdemes folytatni.
Én már olvastam nem egyszer tagoktól, külföldi fórumon is, hogy bekorlátozta őket a bet365. Magyar fórumokon is írták már, hogy még 1 milliós tét sem kellett hozzá, de stabil nyerőben volt, és bekorlátozták.
Az, hogy te elvileg megkérdezel egy bet365-ös chat-es alkalmazottat, és azt mondja neked, hogy nem korlátoznak, majd te ezt el is hiszed, és azt mondod hülyeséget írok, hát te tudod...
Én úgy érzem, itt inkább a tudatlanságodról van már szó, mintsem arról, hogy korlátoznak-e vagy sem. A fogadók körében a bet365 úgy van elkönyvelve mint korlátozó iroda, ha tetszik neked, ha nem. A szerződésben egyértelműen benne van, hogy akkor és úgy korlátoz ahogy akar, a továbbiakban pedig azt hiszem nincs miről beszélni, részemről egyértelműen le lett írva a dolog.
-
giigz
veterán
"Most beszéltem a bet365 supporttal. Nem hallottak még olyanról, hogy valaki rendszeresen nyer és emiatt tiltják a számláját, vagy mert, túl sokat nyer. Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget
"Komolyan ilyet mondtak neked?
Mert ez rohadtul nem igaz... A legrosszabb az egészben, hogy tényleg el is hiszed, aztán még te írod, hogy ki találta ki ez a hülyeséget...Nyilván a bet365 azt fogja sugározni, hogy nem korlátoz, nem von vissza tétet, stb. Nem is hirdethet mást, hiszen nem akarják elüldözni a nagytéten fogadókat, hátha veszítenek egy valag pénzt... Ha pedig nyernek, jön a korlátozás, akár hiszed akár nem. De ha nem hiszed, akkor ajánlom neked olvass utána, ne terjessz hülyeséget.
-
szab.tam
nagyúr
kb. 2 perc volt úgy, hogy még az életben nem jártam ott.
gugli:
bet365 ászf
1. találat (
)
->
[link]B. BET365 SZÁMLÁJA
4. Számla felfüggesztése és bezárása
4.2 A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármikor és bármilyen okból kifolyólag bezárja, vagy felfüggessze számláját. A következő okokból, de nem ezekre korlátozva, a bet365 jogosult bezárni, vagy felfüggeszteni számláját, ha: .......
ez az én jogértelmezésem szerint ez azt jelenti, hogy felsorol pár példát, mikor tehet ilyet, de erre nem korlátozva.
tehát akkor, amikor így látja jónak.
tehát bármikor, minden indok nélkül.
csak... -
Deck
titán
Most beszéltem a bet365 supporttal. Nem hallottak még olyanról, hogy valaki rendszeresen nyer és emiatt tiltják a számláját, vagy mert, túl sokat nyer. Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget

A másik, hogy testvérem is regisztrálna de egy háztartásban élünk. Azt, mondták nem gond a közös ip csak a kedvezményeket csak egyikünk fogja tudni használni. Ez biztos így van? Van aki egy háztatáson belül 2 fiókja van?
-
rwin5
őstag
visszaértem nyaralásról;
ezek közül valamelyik jó, rakok is vagy 2-3 szelót belőlük

002 1 A. Pavlyuchenkova - D. Cibulkova V 1.55 Töröl
008 1 R. Vinci - S. Lisicki V 1.52 Töröl
009 1 S. Cirstea - A. Ivanovic V 1.15 Töröl
011 1 J. Sock - T. Robredo V 1.55 Töröl
012 1 M. Granollers - F. Verdasco V 1.43 Töröl
013 1 R. Bautista-Agut - M. Klizan H 1.25 Töröl
014 1 F. Delbonis - G. Monfils V 1.15 Töröl
016 1 F. Lopez - M. Cilic V 1.50 Töröl
058 1 L. Safarova - V. Williams V 1.55 Töröl
059 1 J-W. Tsonga - M. Youzhny H 1.30 Töröl -
Zjunior
veterán
Gecc, ezek a riporterek, és fordítók ezért pénzt is kapnak??

Istenem... -
pohár
félisten
na akkor Benfica, nehogy nyerjetek, mert felgyújtom skizót

-
szab.tam
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
upc.
tudsz valami hendit rá?
csak 11-kor lesz vége 12*-ért?
szelfihendzsábformáni
-
anonymus89
addikt
Aug. 20-án elég nagy lesz az tuti....

-
B-L-A-C-K
titán
giigz mondaná csak nem meri: 1-1nél remélem visszafogott mindenki a V-re, mert várható volt a góljuk....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
Atya világ

-
pohár
félisten
mondom
taknyok... 
nehogy nyerjek már egy kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)