Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
mikor a paintbe rajzolgatta a kis képet még biztos jobb kedve volt
[kép] -
sz_abika
addikt
Basszus tettem a magyar kosárra élőben +2,5es hendit, mondom ennyiért ez nyerő hisz 1.1xért láttam korábban...
...csak kiderült a Fehéroroszok voltak ennyiért, úgyhogy most hajrá fiuk

-
rwin5
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Biztosan nem egyet, mert amiről én beszélek az egy pici oldal. De biztosan sokan bombázták Lacit nagy téttel, nem véletlen volt ekkora odds rá sejteni lehetett, hogy nem egy tuti dolog főleg az előzményeket tudva.
+ Bátraké a szerencse be is jöhetett volna persze, de ilyen ez minden sportnál.
-
gyuromoj
veterán
Tettem mára egy ilyet, kár hogy már az első elment, de annyi baj legyen:
Laci dobogó
Hosszú dobogó
Franci U19 win
Chelsea win
500ft->5565ft -
rwin5
őstag
Ilyenkor kicsit elszomorodok azért, mikor olvasom egy tippmix oldalon is kiírva, hogy Laci 5. lett és jönnek az "alázó" kommentek, hogy nyomorék meg stb, a sok agyoniskolázott el sem tudja képzelni, hogy egy profi sportoló teljesítményét mennyi minden befolyásol és mekkora áldozatokkal jár. Erre jópár nyomorék aki vesztett tippmixen nem tud belenyugodni, hogy ilyen az élet. Egy olimpiai bajnokot valamilyen szinten is a szájára mer venni ami nem pozitív gondolat, szánalmas. Mellesleg Laci kihagyta már az edzőtárbort is és előre mondta, hogy ez nem az ő éve, + már nem csodálnám azt sem ha belefáradt volna. Btw: Veszíteni emelt fővel kell, ez vonatkozik Lacira is, és a sok gyökérre aki bármilyen szóval is megrója.
-
Phili
tag
Cseh Laci 5.!Sajnálom.
-
rwin5
őstag
úszik Laci, de nem lepődnék meg ha nem lenne első 3, annyira erős a mezőny

-
Phili
tag
Miért van az az érzésem hogy a Szerb-Spanyol meccs X lesz?

-
stefyY
őstag
Cseh Laci 18:10-kor kezdd, bocsánat a rossz infóért...

-
Higth
csendes tag
Élőben szerintem lehet tenni, hogy következő gólt, a AS Trencin fogja belőni. Eléggé támad, jó is lenne, mert hazai kell

-
GabN73
addikt
Naszóval:
Először is egy pár szó: időigényes, kitartás kell mellé, jó sok türelemmel. Nem szabad, hogy elkapjon a gépszíj, olyankor meggondolatlanul raksz dolgokra (tapasztalat), és mivel azt hiszed, hogy nem hibázhatsz, pedig de.
Buktam már ezért egy pár nagyobb összeget ...
(
)
Természetesen az a legjobb, ha van élő közvetítés.
Egy pár tanács így sietve...:
-Bármennyi is legyen a számládon - én a felét szoktam feláldozni, a többi marad tartalék, ha véletlenül nem jönne be, marad még pénzem.
-Élőben fogadok, sose rakok előre.
-Általában teniszre - néha más is becsúszik, ha nincs időm a gép előtt ülni -
-Legjobban azokon a meccseken lehet keresni, ahol 6-0, 6-1, 6-2-re hozzák a szettet. Általában a jobbak hozzák az adogatásukat (értelemszerűen itt arra fogadunk, hogy ki nyeri a következő játékot), érdemes megnézni a statisztikát (első szervákból szerzett pont stb), VISZONT, hiába ez a legnagyobb odds, amit ezzel a taktikával el lehet érni, de a legveszélyesebb is! Ha kiemelt, az illető, akkor általában 1,14-1,33-as oddsokat lehet fogni. (2.800-6.600 Ft haszon egy fogadással 20.000 Ft-t kockáztatva). Ha nem kiemelt az illető, vagy kiemelt ellen játszik, akkor 1,33-1,43-~1,50-es oddsokat lehet fogni. Viszont ez veszélyes, mivel kis szerencse is kell mellé, illetve az, hogy az illető ne akarjon nagyon engedni a másiknak.
Itt a bátrabbak kis összeggel bevállalhatják, hogy elveszi e az adogatást, vagy nem... Mindenki maga dönti el, hogy mire rak.
Ezeken a meccseken nem mindig érdemes fogadni arra, hogy ki lesz a 2. szett nyertese, valaki el szokta lazítani a 2. szettet, így a gyengébb nyerheti akár. Ez a kiemeltekre is érvényes! Viszont nem mindig, de nem is 100%-os az, hogy a 2. szettet is hozza.
-Első szett, második, harmadik szett nyertese - egyértelmű, 4-1-es vezetésnél akár, viszont itt kicsi az odds. 1,083, pl. Ez már sokkal biztonságosabb, mint az előző példám. Viszont itt is történhetnek sérülések, láttam már egy pár szettet 5-2-ről 5-7re bukni...
-Mérkőzés nyertese - ha tudod nézni a meccset az a legjobb. Értelem szerűen az utolsó szettben érdemes fogadni erre, élő statisztika alapján. Az odds itt is kicsi lehet 1,020-1,14, általában, ezek már biztonságosabbak.Őőőő, most kb ennyi. Ezeket szoktam a tenisz meccseken fogadni, mindenki arra tesz, amire akar. Csak egy pár tanács volt, nekem általában jönnek. Rá kell érezni, nem szabad egyből 100kval nekiesni, először nagyon kis összeggel, de egy pár napig folyamatosan fogadj. Tapasztalatod lesz, át fogod látni az egészet, lesznek jobb megérzésed, stb... Ha kitűzöl egy napi limitet, amit el akarsz érni, és sikerül is, egyből X-eld ki az oldalt. Mondjuk kitűzöl egy 10k-s határt. Nyersz 13k-t, és azt mondod, hogy na, egye fene, még egy belefér. Nem. Ilyenkor felrakod az összes pénzed, és azt mondod, áhh, ez úgy is jön. Persze. Úgy is megy. Önkontroll.
Ha valami később eszembe jutna, akkor leírom majd...
-
Bencus88
nagyúr
Van stream a Spanyol Szerb vízilabdára?
-
néha
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
1. Ryan Lochte (amerikai) 1:57.07 p
2. Hagino Koszuke (japán) 1:57.38
3. Cseh László 1:57.41
4. Thiago Pereira (brazil) 1:57.52
5. Vang Sun (kínai) 1:57.80
6. Szeto Daija (japán) 1:58.03
7. Daniel Tranter (ausztrál) 1:58.10
8. Simon Sjodin (svéd) 1:58.17itt vannak am döntősök,most szedtem faceről

-
Ps Vita
őstag
Mikor úszik Cseh?
4. lesz,pakoljátok ezerrel!!
Vagy dobogós
-
janos1988
addikt
Mai nap legtuttibja, pakoljátok amennyit nem sajnáltok rá (ha elmenne...). A 10k ingyenes fogadást toltam rá, raktam volna még hozzá ezt azt, de nem lehet.
-
L_YKing
addikt
Na Gabn73 kolléga példáját követem. 10K-val indulok. Esetleg megkérhetlek , hogy írd be a tippjeid?
Notebook/netbookra gyűjtök.
-
Chereiose
addikt
Mai [link]
-
giigz
veterán
Cseh 1-3-ban végez, 5k ment rá.
-
pc_seft
tag
200ft-t ez is megér szerintem..
Görögország - Ausztrália V
Spanyolország - Szerbia D
Magyarország - Horvátország D
VMFD Zalgiris (LTU) - Lech Poznan V
Botev Plovdiv - VfB Stuttgart V
Aszterasz Tripolisz - Rapid Wien D152k várható

-
B-L-A-C-K
titán
Esély szinte = a nullával, viszont 200 Ft-ot tényleg ért...

-
stefyY
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Rá is húzom, ne aggódj.

006 Lékó P.- H. Wang 1.36 D
008 Spanyolország - Szerbia 1.48 V
011 Cseh L. 1-3. (H), 4-6. (D), más (V) helyen végez 200 m vegyesen 1.67 H
045 Hajduk Split - Dila Gori (GEO) 1.60 H
049 U19Franciaország (H) vagy U19Szerbia (V) nyeri az Eb-t 1.55 H
051 Chelsea - Internazionale 1.75 H
062 Anzsi Mahacskala - Rosztov 3.60 D10505 200-as tétre a várható...
-
stefyY
őstag
Lékó X + Szerb pólósok eddig mennek a 200-as szelóra...valakinek ötlet?

Talán Cseh Laci dobogót rápróbálom, bízok benne azért...

-
GabN73
addikt
Na, most offolom magam, munka miatt. Majd egy 20ast rááldozok, nagytét-kisodds témára. Napi 10k-t szeretnék elérni, hétvégén lehet írok egy kis mit hogy élőben segédletet

-
pc_seft
tag
Egy szó Nők
Nem is tudok rajta idegeskedni mert tényleg annyi de annyi szelvényem egy eseményen ment el hogy hidegen hagy 
Ha ez is elmegy azért leszek ideges mert kezdek rájönni a lényegre,ha nem online játszik az illető nagyon komoly veszteségek lehetnek.Nem tudom a pontos összeget mennyi pénzt nyertem volna egy-egy meccsek miatt de hat számjegyű.ma ha online van alkalmam játszani biztosan pluszban zárom a napot.
Délutáni órákban leírtam amit nagyon éreztem,Spanyol nők győzelme Jaro 0-0 eredmény,Usa Nők és sorolhatnám.Az lesz a következő lépésem hogy online feltöltök 15.000Ft-t és szelvényt egyáltalán nem fogok tenni.Azért művészet hogy 200k pluszból 30-40k mínuszban vagyok az elmúlt fél évben.
-
Chereiose
addikt
Amúgy az igaz, hogy most lesz ronaldinho utolsó meccse, mert visszavonul? sehol nem láttam ilyet de facebook on ezt írta az egyik tipp oldal:
"Éjszakai tuti!!!!Ronaldinho búcsú-meccse! "
Atlético MG-Atlético PR H 1,5
-
Chereiose
addikt
huhh...celtic gólért is imádkozni kellett

sajnálom a magyarokat...De igazából magunknak köszönhetjük, 12 percig nem bírunk gólt dobni akkor mit várunk
ma viszont jött ez

Celtic
Ludogorets
Man. City lő gólt
eredő: 2,38 --->10K-->23800
-
L_YKing
addikt
Vízilabdásaink hol állnak?
-
Zoli9292
tag
Ó de örülök magyarok, X vagy győzelemre kellett volna, 1K-ból jött volna 14

-
sz_abika
addikt
Kapufa!

Döntetlen @ 3.40
1908,00 HUF -
Roland35
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Bet365-ön a kifizetés az meddig zajlik, mert én 07.25-én kiutaltam egy 10-est de még nem jött meg és elvileg 3-5 nap az átfutási idő.Régebben 14000 volt a minimum kiutalást , most ahogy néztem 2000-re csökkent. Már meg kellett volna jönnie a pénzemnek, vagy itt is szokott lenni több várakozás?
Előre is köszönöm!
Üdv.: Roland35
-
sz_abika
addikt
Ez a 16.5 felett ez a világverő érték volt 1.72ért...kár hogy a szeló többi része úszott

-
giigz
veterán
Na csak így tovább csajok

-
pc_seft
tag
Salzburg-Fenerbache GG éppen jött mekkora szerencsém volt

5k=37k érik

-
janos1988
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Bunda!

-
Ps Vita
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Sehol

Vízis csajok eddig jók, gondoltam egy ezressel megrakom őket,csak bezárt a lottozó

-
Regirck
senior tag
Celtic 1-0
-
giigz
veterán
Valami ilyesmire számítottam, félidőben 9-9... Nehéz lesz...
-
Chereiose
addikt
Na vajon a celtic nyer? félidőben egy egészséges 0-0....nagy tétes a szeló, szóval csak remélni tudom, hogy jön...
-
sz_abika
addikt
Amúgy a stream keresőknek abszolút javasolt, hogy tartsanak irodáknál kis pénzt..lehet a streameket názni jó minőségben általában.
Ja és mi ez a virtuális fogadás téma? Ugyanmár

-
janos1988
addikt
A BM meccs később kezdődik. Késnek a fogadóirodák instrukciói, nem tudják elkezdeni a meccset. Most elemzik, hogy mi történjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)