Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Shkiz0: Annyira belém ültetted a bogarat mindjárt lemegyek nyomok egy 10K-s szelót hogy este legyen min izgulni, ezen gondolkozok, de mint mondtam nagyon nem érzem...
giigz: Még van több mint 45 perc...
-
giigz
veterán
Ez a Dortmund meccs b+ akkora X lesz, mint egy ház...

-
janos1988
addikt
Letöltöttem ezt, felraktam, erre ugyan úgy böngészőben nyitja meg... Mekkora átbaszás.
-
giigz
veterán
Szedje már össze magát a Dortmund...
barca0519951: Jó az avatarod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefyY
őstag
Loki meccsre mehet az X, GG, under 2,5 és 1-1-es végeredmény

-
L_YKing
addikt
Mit szóltok az új avatarhoz?
DDDDDDDDDDDDDDDDD ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pc_seft
tag
Miért van az hogy a PSG-Ajacci X-re érzem most amilyen mérges vagyok ráteszem ezt a 3750Ft-t ami a Hertha X jóvoltából nem 21k...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Otthon illene, csak ha a legutóbbi 3 egymás elleni meccseit nézzük ahol a Real volt otthon akkor az összes alkalommal bőven megvolt:
2013.04.20 Real Madrid - Betis 3 - 1
2011.10.15 Real Madrid - Betis 4 - 1
2009.02.21 Real Madrid - Betis 6 - 1Viszont tavaly a Real otthon ugyan ilyen hugy oddsért (~1.20x) X-elt a Valanciával első fordulónál, így én azért nem is bántom kis oddsért hogy ki nyer, de ha nem szarják le minimum 3-0nak illene lennie.
barca0519951: Az hol trió? Az csak duó...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Semmit, én is akartam de 5 ezres téttel (vagy nagyobbal) nem találtam semmi jót, mondjuk én 5 ezerből minimum 15x oddsot akartam kihozni. Túl kis oddsokat meg nem mondanék, a Real/Barca is tud meglepetést okozni főleg bajnokság elején/végén, bár elvileg simán nyerniük kellene, Portonak is illene hoznia. Illetve a Dinamo M. is nyer szerintem, bár nem bánnám ha nem így lenne mert ha ők nyernek akkor a 155 ezres várhatós szelómról csak a tegnapi Bordo megy el...:/
-
giigz
veterán
Na akkor hajrá Dortmund, remélem legalább olyan sima lesz mint a Chelsea

-
pc_seft
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem hiszed el de a héten állandóan kombis szelvényt tettem,mert egy mindig elvisz!
Ma is tettem egy Twente,Tottenham,Gefle(X)Hertha szelvényt 3/4 be (4x500Ft-ért várható 21k..erre nyertem 3750Ft-t a Nürnberg 90.perces góljával és ami még bosszantó hogy alig hosszabbított a bíró!
Héten volt az a bizonyos szelvényem ami 1200Ft-ból 60k jött volna persze hogy azt is egy vitte el és kiváltóttam 7500Ft-t!!Egyszerűen nem tudok nyerni

Mellékesen,néztem a meccset a bíró összevissza fújt

-
giigz
veterán
Lamps b+ 2-0

-
Bencus88
nagyúr
2-vel megy a Honvéd Chelsea is vezet jó lesz ez nagyon!

Atya ég mekkora gólt lőtt Lampard

-
pc_seft
tag
Hertha 21k + visz el gratulálok

-
Ez a Chelsea meccs nagy tömés lesz, úgy érzem.

-
giigz
veterán
Oléééé

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Gondolom egyik se ok nélkül volt, az öngól azért mert nyomnak, és besikerült, a 11-es meg szintén mert nyomnak és szabálytalanság volt emiatt, így ebbe nincs semmi cink...
Mondjuk már baszhatom mert elment máson...barca0519951: Azok nem fordítanak már, de ha érzed neten rakd meg kis apróval...
-
L_YKing
addikt
Na figyeljétek , hogy most fordítani fog a P. Akadémia.

-
giigz
veterán
11-es

És vicc Lampard kihagyja

-
giigz
veterán
Na hajrá Chelsea!

-
-
pohár
félisten
na ennek csúnya vége lesz, látom már

Twente meccsre ment egy 1. fi. over 1,5 2,62-n, jött is elég hamar

már csak bő 16 ezret kell megforgatni

-
giigz
veterán
25k ment a trióra, és ebben a bónusz is benne van. Legalább forog, csak jöjjön be

-
B-L-A-C-K
titán
Bocs giigz de ezt nem tudom kihagyni még +ba...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
rwin5
őstag
Hát G*ci követek egy teniszt szó szerint kb 1 órája csak bámulom a monitor előtt, egymás adogatásait veszik el, de nem is ez a lényeg, a "jobb teniszező" leadta a 3. szettet 1-4-re mondom basszus kamiból kéne a 8-as oddsra rakni pénzt, de a 2. szettben jó volt. a harmadikban meg bénázott gondoltam pihent az ellenfele a 2. szettben.. erre 1-4 ről tie breakre hozza lassan.. és persze nem raktam rá semennyit sem..
-
atila4
senior tag
Monaco - Montpellier 1X2 Monaco 1,55 Nyertes
Crystal Palace - Tottenham 1X2 Tottenham 1,75 Nyertes
És még külön:
Crystal Palace - Tottenham (élő) 1X2 Tottenham 1,75 NyertesJött egy kis apró

-
L_YKing
addikt
Faszért veszekedtek mindig.

-
B-L-A-C-K
titán
Látom nem érted, ha valaki megkérdezi az 1700-2000x oddsnál hogy ez mennyire biztos, meg én ezt meg is rakom e....akkor kénytelen vagyok hozzá tenni hogy igen megrakom ezt a full vakot és azért miért...De nem tudom mit lovagolsz ezen, ha valaki megkérdezi egy 5-10 ezres szelóra ugyan ezt nem írom hogy azért rakom meg mert leszarom. De már megint olyan dolgon vitatkozol velem ami full értelmetlen....
-
plus44
veterán
Jó ez a kristálypalack, simán kinéznék belőlük egy gólt még most is.
-
A spurs meccsre geci jól esne még 1 gól.
-
sz_abika
addikt
Asbel Kiprop @ 1.30
Marya Savinova @ 1.57
2-es gyűjtő, 1 bet * 4 000,00 HUFHát pedig hazai pályán igazán hozhatta volna, de a kenyai 2mpel verte a semmiből az egyéni legjobbját és így nyert - hmmm.
-
atila4
senior tag
Nem fogja sajnálni, ha elmegy?

-
giigz
veterán
Van egy ismerősöm, 250k-t rakott a Chelsea, Real, Dortmund trióra

-
giigz
veterán
Kis kamiként Dortmund X-et tettem 8,00-ért

-
Bencus88
nagyúr
11-es ezaz

igeeeeeen vezet a szörp

-
umek7
őstag
Jobbak de semmi extra, a végén talán beszenvednek egy gólt. 1. gólszerző Dembele 15-ös szorzó, távolról volt már 2 jó lökete, egy próbát megérhet.
-
Ps Vita
őstag
Spurs nyerni fog?

Eddig milyen?
Mert jó Oddson van
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ezt egyébként miért mondod el minden 3. hozzászólásodban, hogy neked mennyire nem számít, az ilyen tét neked lóf@sz, nem vág hanyatt, lesz@arod, stb. stb.
Tudjuk, hogy neked nem számít, csak hogy ezt leírod 100x azt nem értem.
Egy 1.000-es tét már nekem is kaminak számít, de nem írom le mindig, hogy mennyire nem számít nekem ez a pénz, és nem vág földhöz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fujifilm X
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DDDD![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)