- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
-
törölt tag
válasz
itachi94 #166182 üzenetére
Huddersfield újonc és utolsó 5 meccsből 3 vereség, két X. A United eddig összesen kapott két gólt. Mi a kötelező papírforma tuti meccs, ha nem ez? Nem mondanám, hogy megalapozatlan tipp volt. Kb. olyan furcsa mint amikor a kiesőjelölt Crystal Palace verte a Chelsea-t múltkor.
-
törölt tag
válasz
itachi94 #166038 üzenetére
Ez lehet egy ok, de most éppen a Trento kosaramért is izgulni kell vacak 1,3x oddsért.
(legutóbbi találkozásukon pedig 40 ponttal nyertek) Ha a sportfogadás ördöge úgy akarja nem fogsz nyerni, mindegy milyen sport. Szerintem.yogibear: épp akartam én is írni Osijek nyerni fog a fővárosban szép szorzóért...
Érdekes nap! -
itachi94
tag
válasz
itachi94 #164135 üzenetére
Ukrajna Női Kosár Jött !
Witthoeft WTA Jött !Estére még 3 tipp :
Argentín Kupa
Patronato - Deportivo Moron Vendég győzelem vagy Döntetlen kétesélyben odds: 1.5Dán Superliga
Midtjylland - Randers 2,5 fölött odds: 1.8Ír 1.divizió
Cabinteely - UC Dublin Hazai győzelem vagy Döntetlen odds: 1.4 -
Linem
senior tag
válasz
itachi94 #163120 üzenetére
Esélyes lehet a sárga lap felett, vagy a lesz büntető is. Az elmúlt BL meccseken volt.
Bár most látom, hogy Kassai vezeti a meccset, eléggé elnéző szokott lenni.
(A PSG kötésben volt a BL meccsekkel, a végére kissé elkezdtem lefehéredni, hogy elviszi a szelvényt, de aztán megoldották a fiúk.
)
-
Linem
senior tag
válasz
itachi94 #163116 üzenetére
Haverok közül többen is tippeltek ezekre, de én nem érzem. Az atletico meccseket azért nem szeretem bántani, mert a csapatnak a legjobb a védelme a spanyol ligában, többségben időben visszaállnak. Persze egy büntető bármikor benne lehet..
A másik meccsen már ott lesz Lewandowski, aki végre talán berúgja a ziccereket, nem úgy, mint az a szerencsétlen Müller..Ezt nem hiszem el, a PSG eladja a meccset..
-
-
yogibear
addikt
válasz
itachi94 #162598 üzenetére
Hannoverre kellene egy, de xarnak rá, csak gurigáznak...
Másik kettőn bezzeg már 2 is volt a 2. fi-benAz a Nürnberg meccs is érdekes, valamit tudhattak a betes bukik, hogy meccs előtt megfordult az odds... H fel 0,8-at, V le 0,75-öt... 2,1 - 3,25-ről 2,9 - 2,5-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest