Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JayZ

tag

válasz gubacs #163103 üzenetére

Néhány személyes jótanács, ami hasznos lehet, ha nem igazán vagy magadban biztos, de tipszmikszűni akarsz. :DDD
    Én nem nagyon hiszek az ilyen oldalakban. A legtöbb ilyen oldal egy bizonyos kör tulajdonában van, akik régóta ezzel foglalkoznak, nagy csoportokat vesznek át (10-20.000 lájkos oldalak, stb), neveznek át. Lényeg, tagdíjakat beszedik aztán elszotyizgatnak. Legtöbbjük gyerek/piti csaló, az irodalom érettségin alig menne át, érdemes odafigyelni a tippek mellett erre is..
    Én amit tudom hogy hosszú távon működik, az a Math Tipsters nevű oldal. Ingyenes tippek, kb heti egy, rögbi van mostanában. Ha az általuk ajánlott line alatt fogadsz egy kicsit óvatosabban, kb garantált hogy nyersz egy kicsit. Biztos nincs, de ők jók. Szeló kiegészítésnek tökéletes alkalmanként. Van náluk is vip csoport, de ők vadállatok, ezer eurós téteket dobálnak, nem viccelnek.
    Ahol sok "tipster" van, kerülném inkább az olyan oldalakat. Általában mutyi van a háttérben.

Általánosságban elmondható, hogy CSAK olyan oldalra fizess be, amiről látod, hogy 1-2 hónapja sikeres, és figyeled a munkájukat, napról-napra, nem pedig eléd raknak egy kamu statot kamu szorzókkal..... :) Időigényes, mint minden ebben a fogadás dologban. Nagyon ajánlom még a bettingadvice nevű ingyenes fórumot, ott is betcatalog és ursulla felhasználók tippjeit. De innen is lehet nagyon jó dolgokat elcsípni. :))
    Ami még hasznos lehet, az eső oddsokat figyelni. Több ilyen ingyenes oldal is van, teszem azt 1.75 - 3.5 - 4.75ös szorzók elkezdenek mászni 1.5 - 4.5 - 6 irányba, akkor azt érdemes lehet megrakni, ha kicsit utánanézel a tabellának, hiányzóknak, stb. Annyi forrás van, hogy öröm nézni, és a legjobbnak tűnő dolgokat azért ki lehet szemezgetni minden héten.
    Netes irodák DNB fogadási lehetősége pedig csoda, ha nagyon óvatos vagy. Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák