Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #112996 üzenetére
Torino, Olaszország, népesség: 906 067...
ha visszaolvasol, sokan raktuk.
és ha látod majd a gólt, (öngólt), akkor kapsz igazán a fejedhez.
du. linkelte valaki.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
pohár
félisten
a Torino megnyalhatja a makkom hegyét... szépen vitték is a jó kis szelóm, minden más jött
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz #04441088 #112988 üzenetére
még nincs szorzója...
Monfils G. 1-1 Granollers-Pujol M.
3. játszma
3:5
Granollers-Pujol M. adogat
15:15-nél
monfils 4.7* muszáj volt megtennem.ééééés 5:4, monfils már csak 1.75....
tanulni kell ezt, de tetszik.******
és a csirke rögtön el is vesztette az adogatását, és kizúgott...
korán voltam okos.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csababarca
őstag
Grat mindenkinek aki nyert!!!
Nekem még kell a Tampa Bay hajnalra, akkor nyerek, most nem jutottam el lottózóba,így nem tudtam megdobni nagytéttel a barcát.
Norvégia jött hokiban, barca is hogy nyer és 3,5 under, hülye Torino rontotta el...Így csak 12k a várható 2kból.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #112965 üzenetére
az szép.
a 20k-25k-s szelókat most hanyagolom egy darabig.
most este elkezdtem óvatosban építkezni, csak egy 10-est vezettem át az egyenlegből, és 1-2 ks- tétekkel nyomom.
cél napi kb 5k profit egyelőre.
raktam sima barca-t is kötésben, de 2k-t rádobtam a dupla hendire 5.5*-ért.***
***közben nézem a teniszt:
federer egy 3 tb-s meccsben zúgott ki.
monfils is tolt már 2 tb-t.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
!Tupac!
tag
válasz bammbula #112947 üzenetére
MEGVAN!!! MEGFOGTUK hatalmas gratula!
B-L-A-C-K: gyönyörű fogás nagy gratula!!
De most aki nézte a meccset, az első félidőben is csak Neuer miatt maradt 0-0... ez ma a reális különbség volt... Messi meg.. azért 3 perc alatt csak berámolt kettőt. Másodiknál felugrottam az ágyról, borítottam az összes angol könyvem meg szótáram meg minden
Na remélem nem fogyott el a szerencse és holnap egy light angol érettségivel megkoronázom a hetemet
-
Atti1112
aktív tag
Megmondtam Ma megérdemelten győzött a Barca, ha kis szerencséje van, már az első félidőben megvan a 3:0....
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
L_YKing
addikt
Köcsög Neymar... elvitte a 2-0-ás tippem....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
troland26
őstag
Meeeegvaaan .
20k--->51k
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én hendit kihagytam.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
dnl91
tag
Még egy gólt a meccsre, bárkinek és jóóó is lenne fullosan.
-
csib41
aktív tag
Mekkora GÓÓÓÓÓL.
-
B-L-A-C-K
titán
Hát erre már hideg vizet ittam pedig...
-
Atti1112
aktív tag
Na azért.. jól láttam én, hogy megérdemli a nyerést ma a Barca...
Az első félidőben már benne volt ez a 2-es...csak totoja volt....[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Most fújják le istenem .
20k-t tettem hendivel a barcára
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez bizony 2-0
Még egy jöhetne hogy az over meglegyen nekem is, és ti is megnyugodjatok a hendivel.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Na, most meg pont 1el nyernek, amit tegnap gondoltam, ma meg persze tettem a hendit, vèletlenül se lesz meg, pont 1-0, hogy jól felb@sszon
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
bammbula
tag
GÓÓL!!!
Egy gólt még örömmel fogadnék a Barcától.
2:0 Ott a hendim
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hát ez nagyon necces, még azt se tartom lehetetlen hogy Bayern megnyeri...
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Bet365 ha 0-0 lesz a barca visszafizetik a penzt van 0-0 penzvisszafizetes es teljes jatekidore valo fogadasra is jo?
The easy day was yesterday!
-
B0V9B
tag
Jobb hazai pályán egy 0-0 mint egy 1-1, de még talán a 2-1-nél is
-
Digestive
veterán
Annyira nem akar a Barca semmilyen szinten kockázatot vállalni, h az hihetetlen. Értem én, h óriási a nyomás, de ezzel a játékkal nem fognak nyerni.
-
-
Chereiose
addikt
Èn kimerem jelenteni, hogy a hendi elment......( ki gondolta volna )
-
gery2123
őstag
Remélem a Bayern nyer 1-0 ra
-- PSN_ID: GerY2123
-
B-L-A-C-K
titán
Nehéz meccs, egy Barca félidő előtti gól beindítaná azért...
-
dnl91
tag
Ezt kihagyni Suarez...
-
pethYeti
addikt
Hoki is... 3-0 a svédeknek.
-
-
föccer
nagyúr
válasz Atti1112 #112922 üzenetére
A tenisz kb totál kiszámíthatatlanan. Bármikor jün egy sérülés, egy pszichés mélypont és paff, máris vége a tutinak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Atti1112
aktív tag
válasz South Velen #112917 üzenetére
Gondolom, hogy nem a 20.000 döntött, hanem az a pár milla, amit éppen be tudtak kaszírozni, ugyanis gondolom,ez nem csak a haveromnak jutott eszébe, egy ilyen játéknál, mivel így szinte 1000 %-os nyerésnek felel meg két azonos tudású teniszezőnél, hogy nem lesz 6:0 az eredmény...Ez egy az egyben olyan volt, mint a fordítás 3:0-ról 4:3-ra az utolsó 10 percben a Bolivia-nál...
-
Hunt3r22
őstag
Olyan jó hogy vidéki városba minden lottózó 6kor bezár... Így a mai blre nem raktam, legjobbakat akik ma raktak.
Xr
-
Atti1112
aktív tag
válasz Def26 #112915 üzenetére
Ő sem volt boldog. De azért még mindig fogad teniszre, mert már bőségesen behozta azóta ezt a bukót, de ebből a példából is jól látszik, hogy a fogadóirodák azt csinálnak a fogadókkal, amit éppen akarnak, akármilyen sportágról is legyen szó....
-
vwpolopg
őstag
-
South Velen
addikt
-
bammbula
tag
Van valakinek stream linkje a BL-hez?
-
-
Atti1112
aktív tag
Haverom a teniszre tett 20.000-et, egy olyan 3. szettre, ahol első szett 4:6 és második szett 7:6 volt : "6,5-nél több lesz a 3. szett összege"-re fogadott, vagyis ha mindkét játékos elérne 1-et, már a haverom nyert is volna. Az odds 1,32 volt, Szerintetek mi lett ? "Furcsa" mód, szépen "lejátszották" a szettet "élőben" és 6:0 (!) lett a 3. szett ! Azt ne mondja már nekem senki, hogy egy szoros 4:6 , 7:6 után 6:0 lesz a 3. szett ! Szóval nagy átvágás ez az egész Élőben (neten, valós időben) szavazott a haverom. Vélemény ?
-
dnl91
tag
Mai BL-re, Barca & 2.5 over - 2.6x 3k
Élőben egyből DNB Bayern 3k kockázatmentesen. Ez a mai napirend.
Jaj de örülök, gondolom ma Digin lesz a meccs, tegnapit meg tudtam nézni, ezt meg leshetem streamről..
-
pohár
félisten
-
yogibear
addikt
válasz Def26 #112904 üzenetére
Nem kell.... azért nem mindig minden bunda, ami annak látszik.
A Barca vagy a Real is játszott már 1/2 v 2/1-et, de nem szőrileg, csak mert Messiék kb belexartak a meccsbe, aztán a 45. percben a vendég 2. kontrájából kaptak egy gólt... a másodikban meg kitömték őket... szóval mondom, nem minden szőr, ami annak látszik, de a 2/1-ek több, mint 90%-a az... az alsóbb osztályokban több is...
Első osztályokban kevesebb szőr van, inkább a tabella második felében lévők szoktak néha...
Nem vagyok Barca-fan, de szerintem simán behúzzák a mait... lehet nem lesz gólfeszt, de láttam a Bayern jó párszor jurospóron, és ha nincs Robben és Ribéry, akkor szinte sosem játszottak jól, a hazai győzelmet is kínkeservesen hozták... Jó okés, a Porto elleni hazai kivétel volt, ami erősíti a szabályt, de a Barca nem egy ratyi Porto...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz B0V9B #112903 üzenetére
"Laikusok", mint mi is, akiknek nincs belső infójuk, kevesen gazdagodnak meg belőle, ez tény, de elvben, hangsúlyozom, elvben megélni meg lehetne... de szinte kizárólag csak úgy, ahogy a topik fekete macsekja, alias BLACK csinálgatja, csak egyrészt ő egy szerencsemalac is, másrészt nem ebből akar megélni, neki ez csak kiegészítés, ha meg elmegy bosszús, de nem dől a kardjába...
A kulcs: egy meccs, nagy tét.... csak nem könnyű ezt követnie annak, aki minden nap nyerni akar és fut a veszteség után, ezért nyereségesek az irodák...
Majdnem minden nap ki lehet fogni olyan meccset, ami tutira jön, lehet, hogy csak 1,3-as az odds, de lehet nagyobb is...nem azt mondom, hogy könnyű, de pl valahol a 6. forduló környékén már mondtam itt, hogy a Nijmegen megbízhatóan hozni fogja a meccseket, mert azonnal vissza akar jutni... ott is van, 37 meccs, 33 gy, és mindössze 2 d és 2 v... okés, nem nagy oddsok sokszor, főleg otthon, erre a bukik is rájöttek pár meccs után, de szinte tutik... és jobb egy tuti 1,2-1,3, mint egy kuka 100-as odds kombiban...
1,5 óra alatt 30% kamat, azért nem rossz.
Egy időben ilyen volt a Sóvár, a Steaua vagy a Celtic... minden évben találni 1-2 ilyen csapatot...
Emellett sokszor lehet találni olyan meccset, ami az adott napon a "tuti", ilyeneket szinte bárki találhat kis utána járással, ha nem is minden nap, de heti 4-5-öt vagy többet is bármikor... Ha csak ezeket teszed nagy lével és egy el is megy, még akkor is jó lehetsz bőven.... csak ehhez tőke kell és szigorúan tartani hozzá magad, mi pedig hajlamosak vagyunk arra, hogy sok meccsből (értsd egynél több) akarunk kis téttel nagy pénzt, ami ideig-óráig megy, aztán besül... mindig.... én is ki tudok venni egy héten 4-5 tutit, ami jön is, csak én sem a fentiekhez tartom magam.
Legutóbb ide is írtam a Rotherham - Readinget, minden arra mutatott, hogy hazai lesz, jött is, vagy tegnap az Al-Hilal H, az is jött ahogy tavaly is nyertek, így csoportelsők az ázsiai BLben...
Szóval ha csak egy héten 5-6 meccset teszel, mindet szólóban, olyanokat, aminél minden arra mutat, hogy jönni fog, mert jönnie kell a bent maradásért, a csoportgyőzelemért, satöbbi, akkor elben, mondom elvben jó lehetsz, másképp csak ugyanolyan szerencsével, mintha ruletteznél.
[link]
[link]„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B0V9B
tag
válasz yogibear #112902 üzenetére
Igazad van, és sajnos pontosan ezért lehetetlen megélni sportfogadásból. Mármint nekünk laikusoknak, aki benne van vagy közel van a tűzhöz (családtagok, haverok) gondolom azért neki is szoktak szólni hogy ha úgy van akkor egy közepesnél picit nagyobb összeggel dobd meg a mai meccsünket V-re mert nem nagyon fogunk hajtani. Mi meg nézzük itt a statisztikákat világba, hogy egymás ellen miket játszottak, kik az eltiltottak és a hiányzók, jövőhéten derbit játszanak-e mert akkor lehet tartalékolnak, erre meg jönnek az ilyen Assyriska meg Torino féle meccsek és oda a 2 óra böngészése az embernek.
-
yogibear
addikt
válasz akooos #112900 üzenetére
El, látom.. ez van...
Sokan megmosolyognak, hogy miért irkálom a 2/1-eket... oka van... jól mutatja, hol van sok bunda és hol kevés vagy kevesebb... mert mindenhol van, csak nem mindegy, mennyi, így ahol kevesebb, ott esélyesebb, hogy jön a papírforma.... a bunda meg nem feltétlen az, hogy jön valaki Szingapúrból és lefizeti őket, arra már csak a hülyék vehetők rá, mikor saját szakállra is képesek megcsinálni és még csak az ellenfél sem kell hozzá, lásd a Tondela meccset...
Persze nem minden meccs szőr, de van ahol akát több mint a fele az az idényben, valamilyen formában... néha 2/1 30 oddsért, de ez feltűnő, sűrűn nem lehet, mellette 1/x v 2/x 15-ért is jó odds vagy néha egy over 6,5 20 feletti oddsért, emellett jó kis "meglepi" D-k 4-6 oddsért vagy egy sima zakó 7-10 oddsért...
Mindegyik jó pénz a zsebbe 1,5 óra futkorászásért.... ilyen kamatot ilyen rövid időre sehol nem adnak, ilyen minimális (gyakorlatilag nulla) kockázattal...
Példa ht/ft 2/1 vagy 1/2:
Angol PL - 10, de
Champ - 26, Liga 1 - 29, Liga 2 - 27,
Olasz A - 10, de Olasz B - 22,
Spanyol 1 - 11, de Spanyol 2 - 16,
Ellenben:
Belga 1 - 15 és belga 2 - 15,
Holland 1 - 14 és holland 2 - 19
Portugál 1 - 17 és portugál 2 - 24
török 1 - 19
francia 1 - 16 és francia 2 - 18
Azt hinnénk, hogy majd itt keleten megy a szőr orrba-szájba, aztán kiderül, hogy
a románoknál valami 5 v 6 volt eddig, az NB1-ben 10, a cseh 1-ben is 10, a szlovák1-ben 3... az oroszoknál is csak 6...
és lassan minden bajnokság a vége felé ját, ami őszi/tavaszi...
Vagyis ahol sok (több, mint 10) egy évben az ilyen szőr, ott sok a többi szőr is....
Gyaníthatóan saját okosság, saját zsebre, van amikor az ellenfél nem is tudja (mint most szerintem a Tondela meccs), van amikor mindkettő benne van...
Olvastam Declan Hill-el egy interjút, ahol csak halkan megemlítette, de nem merte kibontani, hogy rengeteg csapat ebből tartja fenn magát... nem mert részletesen belemenni, gyanítom azért, mert a helyi szövetségek és az Uefa is hallgatólagosan tudomásul veszi és még valami baja lett volna, jobban félhet Platiniéktől, mint a valódi fogadómuffiáktól, akikről írt.Nézd csak meg:
az Oliveirense szőr egy 1/2-t 29-es oddsért... mindkettő középcsapat, ki nem esnek fel nem akarnak/tudnak jutni, ház szőrnek...
Sporting B eladja 8,5-ért, megteheti, mondtam már délelőtt fel úgy sem juthat...
A Tondela is eladja, a V - 7,00, a CS 0:3 - 81, de a -2-es hendi is 5,25, lehet válogatni, melyikkel kaszáltak.
És ott a Covilha over 6,5 is 17-es oddsért (ha időben tették, akkor még 23 volt)[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
domnorbi
csendes tag
Üdv!
Lehet, hogy off, de muszáj megkérdeznem. Nem rég olvastam utána, hogy a külföldi sportfogadó oldalak után kell-e adózni. Azt olvastam, hogy minden külföldi oldalról Magyarországra bejött pénz után szja és eho-t is kell fizetni, ami összesen 43 %. De lehet nem így van. Valaki tudja pontosan? Meg hogy mekkora összeg felett figyeli a nav stb..?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest