- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz
Hunt3r22 #133925 üzenetére
Engem tegnap a cselszi, ma meg a Pool.....így tegyen az ember a 'nagy' csapatokra
Realt GG-re vettem de sajnos hiábaSelejtezőkig nem teszek szerintem, egy Norvég H természetesen menni fog, azt kéne kitalálni hogy meglesz e az 1,5 over, kettő együtt szép 2,5t ad, eléggé ajándéknak tűnik.....mellé svéd 1X és kész is a jövőheti nagytétesem, nemhiszem hogy most támad fel majd a magyar foci
Hunt3r22 PSG-t énis tettem, Bayernt nem mertem
ja, és Gladbach 0-0 is vitt egy szelvényt, ez a hétvége így -15k
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hunt3r22 #130556 üzenetére
Vagy végig jössz velem mindig, vagy sehogy, csak így van értelme, az hogy valaki megrakott 10 szelvényem és pont elment mind ez benne van. De ha folyamatosan másol valaki látható nem jár rosszul. Viszont tudom neten is rakok/rakatok, meg élőben, és erre nincs mindig lehetőség megrakni másnak is, ezzel viszont nem tudok mit kezdeni.
-
C0d3r
addikt
válasz
Hunt3r22 #128714 üzenetére
+ még néhány eszmefuttatás:
Magyarország - Feröer-szigetek Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 4,05
Írország - Németország Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 3,15
Portugália - Dánia Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 4,35
Románia - Finnország Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 5,00(Yankee)
Odds összesen 59,56
Tét összesen 220 Ft
Max. nyeremény 13 104 FtÉszak-Írország - Görögország Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 2,5) Odds: 3,70
Írország - Németország Vendég és több (1X2 + Gólszám 3,5) Odds: 3,55
Magyarország - Feröer-szigetek Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 2,5) Odds: 2,65
Portugália - Dánia Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 2,5) Odds: 3,25
Románia - Finnország Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 2,5) Odds: 2,90(Canadian)
Odds összesen 49,10
Tét összesen 260 Ft
Max. nyeremény 12 767 FtMagyarország - Feröer-szigetek Döntetlen (1X2) Odds: 5,10
Észak-Írország - Görögország Döntetlen (1X2) Odds: 2,80
Románia - Finnország Döntetlen (1X2) Odds: 3,40
Portugália - Dánia Döntetlen (1X2) Odds: 3,45
Skócia - Lengyelország Döntetlen (1X2) Odds: 3,10(Canadian)
Odds összesen 70,85
Tét összesen 260 Ft
Max. nyeremény 18 420 FtAzt hiszem ezzel a bohóckodással kellőképpen körbelövöm a holnapi meccseket, hátha csíp valami.
(#128718) djculture: "Sajnos csak 1000-rel raktam igy lett 2500 pénz, Megkellett volna rakni egy 10-essel."
Francokat, 100-assal, olyan B-L-A-C-K-esen. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #127244 üzenetére
"Bayer 0:2 hendivel"
de miért?
mert volt egy csávó, aki az elmúlt meccsen akárhányszor beleért a labdába, gól lett?
szerintem nem.a barca fos, a real ki tudja.
de minketten a konfortzónájukban lesznek.
szerintem akár dupla hendivel is lerendezik az ellenfeleiket.
bayern dupla hendire egy ruppót nem tennék.
én.****
a többiek a másolt tippekkel szépen nyeregetnek.
én nem koppintok, mert az nagyrészt tuti bukó. (úgy mindenkinek.)
inkább maradok a saját hülyeségeimnél.
de te próbáld meg.
többen követik black-et, és szépen csipegetnek. -
mtcob
senior tag
-
Dani_kp
addikt
válasz
Hunt3r22 #124961 üzenetére
Az a legdurvább, hogy komolyan is gondolják
. Az első félidőt megnéztem, aztán kikapcsoltam a tv-t. Mondjuk lefekvés előtt legalább jót röhögtem, mert másra nem volt jó...színvonal nagyjából az nb1-en megszokott...ami nem volna gond, de ezek elvileg "válogatott" játékosok
.
De tegyük fel, hogy kijutnak, akkor is minek? Labdába se fognak rúgni és az első adandó alkalommal csomagolnak és jönnek haza.
Vicc ez a magyar "foci".
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #124733 üzenetére
ezt már napokkal ezelőtt:
Egyes kötés 200 Ft
Magyarország - Románia Pontos végeredmény Románia 4:1 115,00 Nyitottés ezt most a kérdésedre tettem meg.
úriember biztosra nem fogad, de én igen.
olyan "észak-ír pinyős" style.Magyarország - Románia Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 20,00 Nyitott
Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 20 000 Ftszívem szerint még tolnék rá pár ezrest, de ezt még meglátom.
szerintem simán benne an, és ahho képest nagyon jó a szorzó. annyit ad, mint egy ht/ft, de itt nincs a félidőhöz kötve a fordítás. elég a hosszabbításban is.a korrektség kedvéért a fordítottjára is rakok, de arra csak 500-at...
Magyarország - Románia Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és hazai 21,00 Nyitott -
szab.tam
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #124648 üzenetére
"Teniszhez nem értek"
nyugi, mi sem....
ismerek egy palit, viszonylag jól tolja kombiban a hoki x-eket. jó a szorzója, 3/4 megy.
a szeló alaptét*4, de ha jön egy 3-as kötés, az ugye kb. 60-80*-os.tenisznél azért mondok egy tippet.
fiúknál az us open 3 nyert játszmás.
kieséses középtájon a nagyok a legtöbbször megpihennek, és hagynak egyet az ellenfélnek.
a "legalább nyer 1 szetettet" xy-nal lehet majd csipegetni.*****
(#124651) Digestive
"40k-t én egy 1,01x-es eseményre se mernék felrakni"
elképzelem, valaki 40k törzstőkéből így vesz minden nap 1.5 kiló kenyeret.
mindaddig működik, amíg:
1. nem tesz rossz helyre egy x-et
2. babos timi az 1976-os világranglista 80. helyezettje elleni bemutató meccset fel nem adja.... -
C0d3r
addikt
válasz
Hunt3r22 #124641 üzenetére
Focit szvsz érdemes kihagyni. Egyetlen értelmes bajnoki a Dundalk - Shamrock lesz, ha fegyvert tartanának a fejemhez egy 1X (vagy DNB 1) lehet menne, de nincs nagy különbség a két csapat között egymás ellenibe, se tabellán. Inkább háromesélyes. Na meg önmagában keveset hozna, nagyobb összeget nem ér.
Népi megfigyelés és tapasztalat alapján a kupameccseket nem nagyon érdemes bántani. -
Max_218
tag
-
Xpredi01
tag
válasz
Hunt3r22 #114112 üzenetére
Talán jó lehet a Dnipro - Napoli under, vérmérséklet szerint 2,5 vagy 3,5
miért? baromi nehéz az ukrán csapatnak gólt lőni, a Napolinak meg amúgy sem megy bunkerfoci ellen. Ha kapnak 1-et, ezek még akkor is csak az utolsó 10 percben támadnának ki.
A másik kettő közül az egyiken bármi lehet az odavágó miatt, mint ma, a másikon meg nem vagyok pártatlan, így oda meg sem próbálok jósolni.
Long betre meg a Sevilla EL győzelem elég jónak tűnik 1,7-1,8-ért.
-
akooos
veterán
-
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #111522 üzenetére
box x-re tettem vagy 1900 jó huf-ot.
csábító volt a szorzó, és ezekből mindent kinézek.
mélyvödörnél is mindig vagy 1m dodó, és nagyon szeret fogadni...****
bocsánatot kívánok.
azt nem lehet elvárni, hogy az erősebb rúg otthon egy gólt, majd a jóval gyengébb vendég fordít.
ez még magasabb szorzó, de annyira ritka, hogy statisztikailag szétqúrja az egészet.csak azokat veszem ki, ahol a gyengébb nyeri a félidőt...
-
skeli
tag
válasz
Hunt3r22 #111441 üzenetére
Mondjuk valami ilyesmi...
047 1 Rayo Vallecano - Valencia D 3.20
048 1 Granada - Espanyol D 3.00
050 3 Petrolul Ploiesti - Astra Giurgiu D 2.80
051 1 Eastleigh - Grimsby D 3.00Az a fránya szerkesztési idő...
Egy perc alatt dobtam össze kb. de egyre jobban tetszik...lehet rászánok egy kétszázast simába...
-
yogibear
addikt
válasz
Hunt3r22 #111170 üzenetére
Azért a Margit védelme egy hulladék évek óta, Pepe sem volt a pályán akkor még és otthon egy Celta más kategória, mint egy Getafe idegenben...
Persze ha a hobbiték elbohóckodják, az első félidőt, mint ősszel az Almeriánál (HT/FT 1/2), vagy egy éve a Villarrealnál (szintén 1/2) és még párszor az utóbbi 3 évben, akkor ez is lehet 2/1.janos1988: ez is elmegy azt itt fogsz ríni, mint tegnap.
Ott vannak akooos és Vandit tippjei vagy másoké, miért nem azt rakod? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hunt3r22 #110457 üzenetére
Nem tudom még, erre a Dnipro-ra akartam alapozni, és rá építeni a hétvégi szelót is, de nem százas a csapat ahogy látom.
-
che 1990
tag
válasz
Hunt3r22 #109566 üzenetére
Miután láttam a Bayern legutóbbi meccsét, én 1 Ft-ot nem merek rájuk rakni
én ezt a 2 szelvényt tettem -
akooos
veterán
válasz
Hunt3r22 #109541 üzenetére
Nekem ez 100% hazai lesz holnap. Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok Chelsea drukkerként, de most KELL nyerni és akkor már nem lesz kérdéses a bajnokság megnyerése.
Diego Costa sérült, rajta kívül nem lesz hiányzó (elvileg) hazai oldalról.
Ha ez nem tetszik, akkor egy mindkét csapat gólt szerez / 3,5 gól felettet ajánlanék
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest