Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #113295 üzenetére
Ezen most én is...
Megnéztem gyorsa a mai másik ukrán meccset prón és tényleg van rá htft
Ami azt illeti erősen csodálkozom is rajta... update-elni kell majd ősszel, hogy melyikekre van már...
sajna portugál 2-re továbbra sincs... pedig ott lehetne szemezgetni.
Ukránok eddig 22 fordulóból 12-t összekalapáltak, ami elég jó arány...Né'má' Ipsziccs meccsen addig hosszabbít a bíró kartárs, míg a hazai ki nem egyenlít.
Nem szőröznek...
Na 45+7-nél csak belefútt a sípjába, azt hittem megvárja még azt is hogy fordítsanak.Kajlautern is eladja rendesen... szép tőlük a barátság a berliniekkel 8-as oddsért...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
vettem mára néhány meglepit single-ben, de ezt a nagyon kami kombit nem bírtam kihagyni:
2/6
Sopron - Szolnok
1X2
2015.05.09. 17:00 Döntetlen 15,00
Atomerőmű - Kecskemét
1X2
2015.05.09. 18:00 Döntetlen 12,00
Larvik - Dinamo Volgográd
1X2
2015.05.09. 14:15 Döntetlen 11,25
Vardar SCBT - Buducnost
1X2
2015.05.09. 16:45 Döntetlen 9,25
R-N. Löwen Kronau - Flensburg
1X2
2015.05.09. 14:00 Döntetlen 8,00
Füchse Berlin - Magdeburg
1X2
2015.05.09. 16:45 Döntetlen 8,00fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Döntetlen vagy Hertha BSC
3,40HENDIKEP 1:0
Hertha BSC
2,85***
***(#113294) yogibear
én is néztem egy nagyot.
szerintem valaki be volt b*-va...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Labdarúgás, Ukrán bajnokság
Goverla Uzsgorod - Sahtar Donecka nap bundája lesz.
az utolsó pillanatban megraktam egy kis apróval 1/2-re
és külön 1 + x.a pro-nál megint elég viccesen számoltak.
emlékezetből:
1x valami 2.7*
ill.
1 24*
x 8,25pl.
felteszek 400 ft- az 1x-re - >1080
vagy
1-re 100 -> 2.400
x-re 300-> 2.475a kombinált 1x-nél kevesebb, mint a felét fizetik.
feltéve, hogy jól láttam, és jól számoltam.
de ha igen, akkor ez már a szánalmas kategória...***
***a sahtar már vezet.
ez akkor nem jött be.
nem hinném, hogy fordított ht/ft-re mennének.
és mire leírom, már 2.
ez nema nap tippje volt...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Digestive
veterán
válasz Daniel Alves #113287 üzenetére
Egészségedre! Ha nem dolgoznék én is ezt tenném! Na majd délután! Amúgy mit iszol?
-
dnl91
tag
Tettem egy ilyet én is: MU+Tottenham+Lyon, hátha beakad.. 2k
[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
válasz !Tupac! #113284 üzenetére
Valamint az is feltűnt hogy elég gyakran használom a "valamint" szót valamint menet közben dobtam a Mu+Lyon kombót 3k-val
Daniel Alves: Hát na élni tudni kell Ha nem kéne még ma vezetni lehet én is hozzálátnék az esti alapozáshoz
" be bebaszok" lehet már késő
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Én meg lassan be bebaszok itt szombat délelőtt
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
!Tupac!
tag
Holnapra Celta Vigo-Sevilla V ? papíron @2.38
Ugye Celta fix középmezőny, Sevilla-nak viszont kaparnia kell az összes pontért, pláne ha valóban vége a szezonnak, valamint a rivális Valencia most a Real-al meccsel.
Valamint a Celta-nak 6 fontos hiányzója lesz, a két házi gólkirály valamint a a szélső és a középső védő... meg két középpályás se lesz bevethető eltiltás vagy sérülés miatt.De azért kicsit parázok, a Celta néhány hete elég jót meccselt a Real-al is...
Ha lenne beten pénzem egy 15-20k-t biztos dobnék az AH. Sevilla 0.0-ra, ugye ha X lenne ebben az esetben visszakapnánk a tétet. Egyenlőre nem tudom mi legyen, várom a véleményeket
B-L-A-C-K: Már szerda óta motoszkál a fejemben hogy ez jó lehet bár igazad van, kár ennyire előre tervezni
[ Szerkesztve ]
-
-
akooos
veterán
válasz csababarca #113280 üzenetére
Tottenham is meglesz, nyugi. Egy sok sérülttel teli Stokeot csak megvernek már
És persze a Sydney FC beverte a másodikat is.... Kurva életbe, hogy lemaradtam az élő 2,5 over és hazairól 4x-ért
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Ma ezekkel szállok harcba:
3/4 (2000huf)
Finn
Lett
Aston Villa
Tottenham12k max várható, 2250 min.
3/4 (2000huf)
Lyon
Juve
Roma
Rangers10k max várható, 2200min.
Most nézem, a fentin a Tottenhamet jelöltem be a MU helyett, remek...mindig félrehúzok valamit,ezt nem hiszem el...
Holnapra dobtam egy ilyet,mivel nincs nyitva környéken lottozó.
1k->8k.
AtMa
Villareal
Lazio
Man City hendi
St. Etienne.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
asuspc96
őstag
na az frankó
az a baj, hogy más meg nagyon nem találtam mellé amire azt merném mondani h na ez akár jó is lehet...Jó hát végülis ha nincs más, akkor ez is 8k, nekem már bőven jó diákként
-
akooos
veterán
válasz asuspc96 #113271 üzenetére
Inkább az ilyen kis oddsok helyett tegyél egy Lyon győzelmet a MU mellé Ha teljesen papíron játszol akkor mellé 140 (Kaiserslautern) és én érzek egy 151-et is (Aston Villa)
Gondolkodom most a Sydney meccsre egy élő fogadáson... over 2,5 és hazai majdnem 4x az odds.
Elég sokat támad mindkét oldal.
Basszameg erről lekéstem, ott az 1-0Ja és az aláírásodban nem jó a link, nem mutat semmire
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz asuspc96 #113271 üzenetére
Juve szerintem jön, viszont a 10 ezer gondolom neked nagy tét, és én nagy tétesbe nem csapnám bele, múlt héten is tartalékolt attól függetlenül hogy éppen hogy nyertek, szerintem most is fog a BL miatt, akár el is mehet. De persze ha logikusak akarunk lenni illene nyernie.
-
asuspc96
őstag
Na, ha a közönség is jóváhagyja akkor megjátszom
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
skeli
tag
Hertha X2
West Ham
Newcastle25,5x
próba kétszáz..
Tottenham
MU4,35x
Mátyás király
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
yogibear
addikt
Mai visszaadós kamikáze 100 ficcsért:
Ternana - Pro Vercelli
Trapani - Modena
Bursaspor - Karabukspor
mind 2/1 - 9487,50 odds.plusz szintén 100-zal:
Trapani - Modena GG és H
Ternana - Pro Vercelli GG és H
Bursaspor - Karabukspor GG és H
Hajduk Split - Osijek GG és H
Hull City - Burnley GG és H
Ceske Budejovice - Dukla Praha GG és V
4762,73 odds„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Chereiose
addikt
válasz Daniel Alves #113256 üzenetére
Szerintem a valencia nem nyer, de egy X simán lehet, azzal ugyanúgy buknak, az elmúlt pár meccsükön lett is nèha X (otthon).
-
pethYeti
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #113256 üzenetére
Benne van, én azért se piszkálom.
-
asuspc96
őstag
Barcelona hendivel még rendben van ?
a jövőheti BL miatt kérdem.... -
B-L-A-C-K
titán
Találtam 1 meccset ami jó lehet:
Crystal Palace - Manchester United:
Crystal Palace röviden: Nem kell nekik már a pont fix középmezőnyben vannak.
Manchester United: 3 meccs van még hátra, és nekik még kell a pont mert fix BL helyre is kerülhetnek, illetve a jelenlegi 4. helyen ami BL selejtező le is csúszhatnak. Legutóbb 3x kikaptak zsinórba, mind 3 meccset láttam...Nézzük a legutolsót, a már bajnok Chelsea ellen kaptak ki 1-0ra, úgy hogy amúgy végig domináltak idegenbe, ez a statból is látszik, de nem jött össze nekik. Utána jött az Everton zakó 3-0, ott is végig fölényben játszottak...Viszont az első gól után jött a zvara, sok helyzet maradt ki, meg nem voltak összeszedettek..Majd jött West Brom 1-0ás kikapás. Ott WB-nak 1 normális szabadrúgás helyzete volt, amit berúgtak, ettől eltekintve semmi komolyabb... Viszont MU-nak semmi se jött össze, hatalmas fölényben játszottak végig, 11-est is hibáztak....Szóval nem mondanám az MU annyira sz@r amennyire a legutóbbi 3 meccse sikerült. Ezt a CP-t most simán illene verniük az odds it teljesen baráti...
Odds ~1.80x
Ha rakom (még nem döntöttem el) 50 ezerrel menne, tiszta 40-et hozhat.
-
Daniel Alves
őstag
Lehet a mai napra 20-30k-t mivel nem fogok ma biciklizni. (ez a sok utazás rohadtul kifárasztja az embert és a szervezetet)
Szóval még nem tudom mit fogok tenni de jó lenne ha nem sok de minimális hasznot összehozni a mai napra minimum.
Később jövök majd a részletekkel.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
akooos
veterán
Ausztrál A League Play-off?
Sidney FC - Adelaide UTDA haziak jobbak, náluk van a bajnokság gólkirálya, egészséges a keret. Azonban utolsó 6 közös meccsükből 5-öt az Adelaide nyert egyszer pedig leikszeltek.
2,1 van a Sidneyre, 3,2 a döntetlenre és 2,95 a vendégre. Inkább ne fogadjak erre semmit, vagy kockáztassam meg a vendég győzelmet?
-
yogibear
addikt
válasz lecsokolbi #113246 üzenetére
Kettő van ezenkívül, csaxólok.
Három forduló alatt még sok minden történhet, főleg a kieső zónában...
Gondolom Asszem Allam nem örülne, ha ma a Hull Tigers kikapna otthon.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lecsokolbi
aktív tag
Mai napra ment 3 ill. 2 ezerrel
Eredmény/Mindkét csapat lő gólt
Real és igen *2,3Ipswich - Norwich V *2,4
Premieren agyaltam egy darabig de lehet nem kellene erőltetni mert már csak egy forduló ezen kívül és nem tudok semmit a csapatokról ki mit szeretne. Kicsit meredek de kis esélyt látok rá.
Everton - Sunderland D
Stoke - Tottenham V
Leicester - Southampton Htalán keresek még valamit és egy olcsó kombit bevállalok
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #113243 üzenetére
cak megnéztem a szelót.
szép baleset.
lehet, hogy reggel én is erre ébredek.
és átreggelek. (ezen még dolgozom, mert gyenge...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #113240 üzenetére
hú, vazz.
melyik...***
az előbbi bölcsességem szerkesztehetelen maradt, így muszáj beillesztem újból:
"az a 7 hetes szotri jó volt.
tényleg.
működőképes.
(is lehet.)csak volt az a hentelő hét.
nálam a 8.
másoknál akárhanyadik.
ha betartottam volna a saját szabályaimat, (na, itt kezdődik minden), akkor minden ok.
ott ugye arányosan limitálva volt a heti max 60 betes -
de ha a papíros ajánlatot nézzük, az 2 részből áll, könnyen megmagyarázza a fogadó, hogy új éra...***
***de mindezektől nem változik a véleményem, hogy milyen "rendszerben" érdemes fogadni.
jó alátámasztó black.kicsit más ritmusban, nagyságrenddel és lendülettel nyomul.
vannak alapelvek, amikben tapasztalatból teljesen neki adok igazat.
az eseménykiválasztásban nem mindig.de ez már...
itt megszakadt.
folyt köv....visszatértve a sloziról:
de sokszor igen.
de akkor is csakk utólag... "****
bocs
-
őstag
a hétvégi bayern és a juventus veretéséről vagy esetleg X mi a véleményetek?
mindkettő bajnok már és az ellenfeleknek kellene is a meccs...bl is lesz jövő héten...[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #113236 üzenetére
Az a 100-as már elment?Ja jó közbe látom az előzményt...Mondjuk te tényleg durván kamizgattál, kár hogy nem csípett be valami nagy...
Mindig küldenek szép szelókat, ezt az egyik külföldön dolgozó barátom magyar lakótársa nyerte, na ilyen ami ha 1 életben bejön már tényleg nagy szám....
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #113237 üzenetére
az a 7 hetes szotri jó volt.
tényleg.
működőképes.
(is lehet.)csak volt az a hentelő hét.
nálam a 8.
másoknál akárhanyadik.
ha betartottam volna a saját szabályaimat, (na, itt kezdődik minden), akkor minden ok.
ott ugye arányosan limitálva volt a heti max 60 betes -
de ha a papíros ajánlatot nézzük, az 2 részből áll, könnyen megmagyarázza a fogadó, hogy új éra...***
***de mindezektől nem változik a véleményem, hogy milyen "rendszerben" érdemes fogadni.
jó alátámasztó black.kicsit más ritmusban, nagyságrenddel és lendülettel nyomul.
vannak alapelvek, amikben tapasztalatból teljesen neki adok igazat.
az eseménykiválasztásban nem mindig.
de ez már...
itt megszakadt.
folyt köv....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz lecsokolbi #113235 üzenetére
mi a kérdés?
reggelig akarod megduplázni, vagy ráér péntek du. 16:30-ig elbukni?szerk:
ok.
hosszútávon gondolkodsz.
így ok.**
**06:10
Aussie Rules, Aussie rules
Western Bulldogs - St. Kildanekem ebből az abbywinters jön le.
rules, rules...
ott is ilyenek vannak leírva.
és az, hogy ezek nagyon korán kelnek fel egy kis fociért.
06:10.
ráadásul szombaton...
pff....**
**na, léptem összerakni valami tovább építkezőset.
aprózom.
2 napja 10-et átvezettem az egyenlegből a pro-ra, torino-val rögtön buktan 5-öt, majd lassan építek.
a maradék 5-ből most 20 fölött járok, van még pár nyitott.
szórakoztató, nem veszteséges móka.
tényleg.****
visszanézve elég durva volt:
7 hét alatt fegyelmezetten összekalapáltam +300-at papíroson, minden hét +-osan, majd 2 hét alatt ledaráltam a nagyját. (fele papíros, másik fele pro.)
ma kidobáltam a szelókat.
nincs tanulság.
nincs logout cikk.[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Hazaérve láttam, hogy jött egy kis apró a döncis francia,osztrák kombóból ezért nem tanulva a tegnapból pörgettem 150ért egy cefrébevalóval, ami hozott 7500-öt hülyeség off és próbálok keresni football eseményeket hátha sikerül ledolgozni a -15-öt
Real nyer & mindkettő rúg 2,30* benne van szerintem
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
Hunt3r22
őstag
Holnapra teszek egy 14-es fogadást...
Xr
-
Linem
senior tag
Salzburg (0-1), Lokeren, Rosenborg, Ross County, Kaiserlautern, Girona, Legia Varsó?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #113230 üzenetére
**
ráadásul:
Bónusz pontok 4 pontapropo:
árulja már el valaki, hol vannak, és mit lehet kezdeni a pro-s bónusz pontokkal?
lehet rendelni belőle pizzát? maláj rúdtáncost? vagy akármit?
(renszeresen főzök, de pl. a dr. pizzánál is elég sok pontom van. évek óta gyűlik, de a mai napig nem tudom, mire jó...)
de ezeket a pontokat ha máson nem, legalább a rúdon megpörgetném....****
ma 2 teniszre raktam.
sharapova-t verettem. az jött.
a japót is. az nagyon nem.
a 3. perverz gondolatom a s.w. volt, de vivódás után úgy döntöttem, hogy mindkét esélyes nem eshet ki.viszont nadal murray döntő lesz, már rakom is.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Hogy ne csak a mainstream bajnokságokból legyen válogatás, e
kettőthármat találtam amik számomra szimpatikusak, holnapig ráalvósak:
Esbjerg @ 1,5
Dukla Praha @ 1,75
Union Santa Fe @ 1,73 - igazán figyelemre méltó a Crucero idegenben nyújtott teljesítménye.Rosario Central-om is milyen szépen hozta, kár hogy más vitte...
(#113229) szab.tam: Kész vagy...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Arevalo M / Lapentti G - Gomez E / Maytin R
A mérkőzés győztese
2015.05.09. 0:15 Gomez E / Maytin R 1,60
Atlético GO - BOA
1X2
2015.05.09. 0:30 Atlético GO 1,55
ABC - Oeste
1X2
2015.05.09. 0:30 Döntetlen 3,35
Lanus - Tigre
1X2
2015.05.09. 1:00 Tigre 3,40
NY Rangers - Washington
1X2
2015.05.09. 1:00 Döntetlen 3,35
Hershey - Hartford
1X2
2015.05.09. 1:00 Hershey 2,30
Grand Rapids - Rockford
1X2
2015.05.09. 1:00 Rockford 2,80
Utica - Oklahoma City
1X2
2015.05.09. 1:00 Oklahoma City 2,95
Pittsburgh - St. Louis
A mérkőzés győztese
2015.05.09. 1:05 Pittsburgh 1,70
Philadelphia - NY Mets
A mérkőzés győztese
2015.05.09. 1:05 NY Mets 1,65
NY Yankees - Baltimore
A mérkőzés győztese
2015.05.09. 1:05 Baltimore 1,90Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 958 108 Ftcsak nehogy 1-en menjen el...
hatalmas munkát fektettem bele...
(ha jönne, nagyot néznék holnap, a profilomba belépve...)
az első nekifutásra többet húztam be, de ott 2.7mft lett volna az eredmény, így visszautasította a kis g*..ha véletlenül bejönne, felajánlom az egészet az 1. vh. áldozatai dédszüleinek.
ha már nincsenek, megtartom.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
akooos
veterán
-
C0d3r
addikt
Valaki kérdezte korábban, hogy hol található a mostani Szrt. akció nyerteseinek listája (kifejezetten a Puttó miatt). Szólok, hogy itt.
Nem én vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz akooos #113221 üzenetére
pro?
felrekatam egy tenisz párosra 100 magyar ft-ot a kedvedért, és simán bevette.
(Tenisz, Challenger
Arevalo M / Lapentti G - Gomez E / Maytin R)**
(#113224) akooos
nálam megy, akkor passz.
de nézek holnapiakat, el kezdem összerakni, úgysincs holnap semmi meló, rárek.
majd beírom, ha elfogadja...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
nézem a mai kínálatot.
Baseball
most úgy őszintén?
fogad erre valaki?
mármint nem úgy, hogy beb*va x-elget éjfél után, hanem tudatosan.nekem valahogy jobban hiányzik pl. a ferrer élőzési lehetőség, mint ezek a biszembaszom események...
hamburg vezetésnél a végén raktam a köv gólra valami 5.5-ért....
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Dijon szép munka
Ennyire hideg van arrafelé tavasszal?„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
őstag
válasz C0d3r #113213 üzenetére
Hát ez szerintem csak szerencse kérdése.
Telóról adtam fel őket, és csak gépi.De szerintem 5 húzás 5*1000Ft-os tét lenne az igazi, ott egy 6+1 szépen hoz..
Tippmixről ne is beszéljünk, Galata hendi nem jött be, bánatomban ment all-in Hamburger SV - Freiburg 2.5 over.
Már csak 2 gól kell.[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Na kérem, mivel a mikszen 1 hetes nyeretlenségi szériában vagyok, így most 1 hetes pihenőszéria jön (f...t, holnap lenyugodott fejjel úgyis kotorni fogom elő a "tutikat" ), ezért ment újból egy akciós puttó, ezúttal 1 szelvény + 5 sorsolás felállással. Egy biztos, múltkor 3 mező + 2 sorsolással azért közelebb voltam a nyereményhez.
Most mondjátok, hogy ez nem művészet:[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Ehhez már tudás kell, amit csináltam most. Tettem egy ilyen szelót:
Middlesbrough
Espanyol
Cork City
NijmegenOlyan szarul álltak a legelején, h gondoltam egyet és minimális buktával kivettem. Nem telt el 3 perc és vezet az Espanyol, Middles, Cork és kiegyenlített a Nijmegen.
Már most ezreket vehettem volna ki!
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz Def26 #113203 üzenetére
Stat alapján ordas 2/1 kellene legyen, a Chateu-nak mindösszesen egy lövése volt, ami egész véletlenül gól lett.
Dijonnak 8, amiből minő véletlen, hát kapu mellé ment.Ha ezek után mégis eladja sima V-re 13-as oddsért, remélem a szurkolók lincselni fognak, azt majd lesz cikk róla.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
akooos
veterán
Championship Playoffra aki tud élőben tegyen a Middlesboroughra. 2,88 az odds, kétlem, hogy nem nyernek ma!
-
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl