- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diaspar80
újonc
válasz
Tótotto #166310 üzenetére
Szia. A másik oldalon hónapok óta nem volt semennyi pénz az egyenlegemen. Tegnap összevonták a két oldal egyenlegét, így ott is azt az összeget mutatta mint a sportfogadáson, tehát kb. 2 ezret. Mivel nem tudtam fogadni az oldal miatt, így unalmamban feladtam pár puttót, de buktam mindet, így bementem 2 ezer alá. Tegnap a nap végén ugyan azt az összeget mutatta mind a két oldalon, csak tippmixpro-n nem volt egyetlen elérhető fogadás sem, hiába engedett már este be. Ma felmentem, erre 10 fölött vagyok, de sehol nem mutat nyereményt, csak a tranzakcióknál egyéb jóváírásokat, de azokat sem tegnapra, hanem még 23-ra.
-
akooos
veterán
válasz
Tótotto #121557 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam én mindent többször
Még a jó öreg Internet Explorert is elővettem, hátha. De nem
(#121558) yogibear:
Chromeot használok, de az sem segített sehogy sem.(#121566) Linem:
Arra várhatsz még pár évetPár hónapja mikor egy tenisz meccset vesztesnek könyveltek el az első szerva után, mert az emberem feladta írtam nekik egy e-mailt, hogy ez most mi és miért nem úgy van, mint a rendes fogadóoldalakon, hogy ilyenkor érvénytelenítik a meccset az volt a válaszuk, hogy ez a szabály a papíros tippmixen is ezért itt is. Megkérdeztem, hogy terveznek-e újabb fogadási lehetőségeket bevenni a kínálatba (élő és meccs előtti egyaránt). Erre az volt a válasz, hogy semmit nem terveznek fejleszteni
Lehet, hogy nem publikus az infó vagy nem tudom, de legalább valamivel kecsegtethetnének.
Este lefekvés előtt végső elkeseredésemben raktam két szelvényt.
Egy 6 meccses kamit:LA Galaxy
Guarani
Colo-Colo
Gremio
New York Red Bulls
Tigres1000-ből jöhetett volna 25, ha a Tigres nem vadul meg és kap két piros lapot ami miatt kiegyenlítenek a vendégek.
Valamint az első 3 meccset megtettem 2k-val, abból jött 6.000 úgyhogy megvan a mai kamizós pénzem is
Egy WBA győzelemhez mit szóltok?
-
yogibear
addikt
-
expander
senior tag
válasz
Tótotto #107840 üzenetére
erdekes, en pontosan teljesen az ellentetjet latom
radwanska az, aki mostanaban nem tud 2x egymas utan utni egy normalis szervat, es alapesetben sem a nagy szervalok koze tartozik. 2 hiba utan, mar dobalja az utojet, mentalisan nagyon gyenge volt mar akkoris, amikor top formaban jatszott, de mostanaban szerintem eleg messze van tole... itt nem is inkabb navarrora teszek, hanem inkabb radwanska ellennavarro nem egy sztarjatekos, de tartom annyira stabilnak, hogy egy "hullamvasut" radwanskat, ha szorosan is, de megverjen!
multheten lattam woz vereseget bencic ellen, vw ugyanazt a jatekos kepviseli mint bencic, csak +10ev rutinnal a hata mogott. hetvegen stosur ellen volt egy 20perces aramszunet nala, de elotte es utana is nagyon meggyozonek talaltam, raadasul a betegsegebol mostmar szinte teljesen felepulva megvan benne ismet az ero, amivel az amugyis deffenziv jatekot jatszo wozni nem fog tudni mit kezdeni!
leginkabb ezen a 3. meccsen egyeznek a meglatasaink, valoban 2 jol szervalo jatekos, viszont jano mar reg nem annyira meggyozo mint mondjuk 2 evvel ezelott, hiaba van nagy szervaja, mostanaban eleg kevesszer uti be az elsot, utana meg mar bajban van. itt is inkabb goffin stabilitasaban bizok (mint SN-nal), viszont itt szerintem alapbol is jobb a belga!
na mind1, sokszor ugysem er semmit ez, csak a sajat magam megnyugtatasa miatt irtam le !
-
yogibear
addikt
válasz
Tótotto #106721 üzenetére
Akkor kb 3 órájukba telt kiírni, hogy sz@r az egész...
mondjuk rekordot nem döntöttek vele, mert a jupiszinek ugyanez kb 6 órájába telt pár hónapja... reggel kilenc körül valami barom elvágott egy fő adatkábel, a fél országban se kép se hang, délután 3 körül sikerült kiírniuk, hogy hát ez van...Így jártam... Malaga félidőben 1,85 volt, Gladbach ugyanakkor 1,65... simaliba lett mindkettő...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Tótotto #96706 üzenetére
Köszönöm, jó tudni! Szerencsére ahogy látom nekiálltak folytatni, most már csak jöjjön be az a 0,5 over amit raktam
(#96712) Speedhs: Pont elcsíptem mindkét gólt, 0,5 overre raktam a meccset, épp elkezdtem anyázni, hogy nem rúg egyik se gólt amikor belőtték az elsőt
Nem kellett megizzadniuk érte...
-
törölt tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tótotto #85498 üzenetére
köszi, hogy szóltál, el is felejtettem.
azt a fostos najpest meccset néztem jobb hijján...megjött a héten a kis upc boxom, most van van márr napig free eurosport1-2 hd és sport1-2 hd-m.
kicsit más a tenisz így, még a labdát is látni...
(asszem a hd csomagot meg is rendelem, mert +ezeré' a +18 hd csatorna szerintem megéri...)
idáig csak a mindigtv-s csatornák jöttek hd-ben.csak a q digi1-2 hd is jöhetne még...
(#85508) carrick16
ne is mondd...
gyorsban összedobtam egy 5-ös kötésű, 7*-es kombi nélüli mixet, kis szorzókkal.
pont az ilyen meccsek miatt nem szoktam 1.78 alatti eseményekre fogadni, de mixben 1.5 alatt már semmire.
amiről mindig beszélek: ha jön, pénzt nem hoz, csak minimálisat, de a mixet meg viszi.
és 5-6-7-ből mindig akad egy ilyen.
7-8*-es eredőre akkor már inkább 3 db 2* vagy 2 db 2.8* körüli...
csak hát elcsábultam én is s tuti hülyeségre... -
Rypejakten
addikt
válasz
Tótotto #84861 üzenetére
azért gondoltam D-re, mert a Brentford meglepően stabil, elég okos focit játszottak a Wigan ellen is legutóbb (vitte is a mixem) otthon meg a Readinget is elkapták, akik idén ~Sheffield szint.
a Huddersfield rapszódikus, igazad lehet, csak nem nagyon találtam mást a helyére.Dani_kp: hmm, raknál holnapra ezek helyett valami mást? összegyűlt most egy ezres, gondoltam megtriplázom - BL-ben meg annyira nem bízom valamiért.
-
kukinyo
addikt
válasz
Tótotto #75235 üzenetére
Volt egy kis értelmetlen csatározás.
Itt az eredménye. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Tótotto #75071 üzenetére
ja, hogy d-re állt, csak bekaptak a végén egyet.
aha.
köszi.
direkt nem néztem, mert pont az ilyeneket nem akartam tudni, látni....****
ilyen eredők csak totál kami szelókban szoktak összejönni.
de ez most a részemről nema szokásos bohóckodás volt, hanem végtelenül tudatos.
látszik is a orosz meccsen, hogy 1x-re tettem.a magyar meccs a fejemben úgy szerepelt előre, hogy eggyel megy az ellen, és a végén kiegyenlítünk.
hát, elcsúszott.ráadásul úgy fogtam magam vissza, hogy csak össz 1k-val tegyem a 2 szelót, mert 5 ment volna.
akkor most felrobbannék.
így csak kicsit.****
holnap nagyon megrakom bosszúból a fradi, diósgyőr bukót, aberdeen győzelemmel, 3-as kötésben.
igaz, ezt már tegnap kitaláltam.
de várok egy kicsit, hátha esnek még az odssok... -
sz_abika
addikt
válasz
Tótotto #65066 üzenetére
Ilyen overeket is lehet tenni itt? Nocsak.
Amúgy grtInnen van olyan aki hallott mindegyikről ebből a csoportból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest