- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Na ezért szeretem a számítástechnikát. Változatos.
Viszont nézegetem az RMClock progit. Jónak tűnik. Az NHC nekem valamiért nem működött jól. Nem reagált a CPU feszültségszabályozásra semmit. A videokártya opcióinál sem tette a dolgát. Érdekes anno a T42, T43 típusoknál simán jó volt minden.
-
gecsoz
aktív tag
Igen, kapható, de például a vga kártyák közötti átkapcsolás sem megy XP alatt..
Ezt legalább elárulták.. de ki tudja hány olyan apró dolog van a mélyben még, amit nem hoznak nyilvánosságra?Milyen céges szoftver nem megy Vista alatt?
Vírusirtók, meg ezer éves CD/DVD író szoftverek illetve fizikailag hardverkezelést hazsnáló progik kivételével minden megy Vista alatt, ha más nem úgy, hogy a "kompatibilitási" módot be kell állítani az adott programra.. -
Crow
tag
Na legyalultam a Vistát, aztán újból felraktam a jó öreg XP-t, de most egy másik telepitő CD-ről. A drivereket most a SP3 meg a hotfixek után raktam fel. A Lenovo-féle .5002-es intel display driver helyett meg intel oldaláról a legújabb (ezt még nem próbáltam, a napokban jöhetett ki vmikor) .5029-est. És láss csodát, most működik csikozás nélkül. Érdekes. Nem tudom, hogy a változtatások közül ez melyiknek köszönhető (persze a legvalószinűbb h. az új driver érdeme), de egy biztos: most nagyon gyorsan rászabaditom a Ghostot, amig műxik.
Tegnap egyébként megrendeltem hozzá a gyári XP downgrade-t, nagyon kiváncsi leszek, h azt mennyire szereti majd...Jah egy kis közérdekű infó, hátha jól jön vkinek: XP downgrade-t ne a központi szerviztől rendeljetek, mert ők felszámolnak érte 60 eurót akkor is, ha van gari a gépen, mondván, h nekik csak azt kell ingyenesen biztositaniuk ami eredetileg a gépre volt installálva (nálam Vista Business). Szóval ha valakinek XP downgrade kell, akkor érdemesebb itt próbálkozni: Delta Services Kft., ők rendesek voltak, és megrendelték nekem teljesen ingyen, ráadásul még arra is hajlandóak votak, h a gépem eredeti lokalizációjának megfelelő (francia) nyelvű telepitő helyett magyart rendeljenek. Respect.
-
Dottore
addikt
Hát azért továbbra sem hinnék a gyárilag telepített rendszer mágikus képességeiben. Nem logikus.
Viszont a System Update csinál fura dolgokat. Nekem vezeték nélküli kapcsolat alatt voltak problémáim (fagyott) és bármit próbáltam nem segített. Viszont észrevettem, hogy a System Update ami ugye a legfrissebb drivereket hivatott letölteni, makacsul ragaszkodik egy régebbi Wireless driverhez (11.5.0, holott nekem ennél újabb volt fenn). Kíváncsi voltam így feltettem a régi helyett, azóta minden rendben.Ezzel azt akarom mondani, hogy esetleg ki lehetett volna próbálni mit "javasol" a System Update, bár most már ahogy látom megoldódott a gond.
-
Crow
tag
No, voltam tegnap a szervizben. A hibát ott nem jött elő nekem sem a Vistával. Ez végülis annyira nem lepett meg, mikor korábban otthon teszteltem a gépet, csinált néha olyat, hogy egyszer csak "megszűnt a hiba", és nem is jött elő csak a következő akksitöltés után.
Szerencsére az a srác nem dolgozott aznap, akivel korábban telefonon beszéltem, így egy másik kollegával tárgyaltam. Ő nagyon segítőkész volt, mondta, hogy ha szeretném, akkor természetesen folytatják a hibakeresést. Azt is felajánlotta, hogy hétvégére nyugodtan hazavihetem agépet, ha akarom és akkor én is nyúzhatom, megnézhetem, hogy viselkedik a Vistával. Úgyhogy végülis - ideiglenesen- elhoztam.
Otthon akksi feltölt, XP-nél a hibát előidéző beállításokat elvégez, tápegységet kihúz. A hiba nem jön elő...
Nyúztam 2-3 óráig - semmi.
Akksi feltöltöttem, közben ráeresztettem a Lenovo Updatert , a VGA drivert is frissítettem. Akksi feltöltött, tápot lehúztam - semmi.
Ismét 2-3 órás tesz - minden tökéletesen műxik.Most már végképp nem értem, hogy mi ez.
Mert ezek alapján szoftveres hibának tűnik, de akkor XP alatt, miért nem megy 3 különböző driver közül eggyel sem rendesen?
...Mindenestere most már nagyon kíváncsi lennék, hogyan viselkedne vajon a Lenovo-féle gyári downgrade XP-vel...
-
Gondwana
addikt
Hoppá!
Nálam ez a netről letöltős megállapítás vágta ki a biztosítékot:
Nem, wazze! Vettem egy qvadrága laptopot, ami egyébként tökéletesen működik, csak viccből szeretném kicseréltetni egy fődarabját, amivel szintén semmi bajom nincs.
Amire még gondolni tudok, az a következő: intel ugye, a RAMból vág le magának screen-buffert, amiben valamiért sérül az adott 2-3 sornyi információ. Innentől kezdve ez már lehetne RAM-baj is, de inkább csak valami bezavar azoknak a címeknek az írásánál. Kíbicként ennyi ötletem van. -
Gondwana
addikt
Azt a szervizt sürgősen felejtsd el! Ezek a Pokoli Operátor Naplójából kapták az ügyfélkapcsolati kiképzést!
Szerk.: ilyen hozzáállásuk mellett még náluk ellenőrizd le, hogy a fő alkatrészek nagy részének sorozatszáma megegyezik-e a Lenovo Warranty-lookupjában levőkkel!
Régesrégi Rádiótechnikában volt a beköpés, hogy aki bicskával meg kötőtűvel fog neki videokamerát javítani, az más aljasságra is képes. - lelkitársak -
Dottore
addikt
Nem okozhat hibát a hagyományos telepítés. A srác állítása nevetséges. Az viszont még inkább az, hogy a Lenovo oldalán nem érhetőek el azok a szoftverek amik eleve gyárilag rajta vannak.
Ha jól értem a "bárhonnan le is tölthettem" mondata arra vonatkozik, hogy bárki készítheti a felvételt. Ha így van, ezt nagyon könnyen lehet orvosolni. Mosolyogsz egyet a kamerába, felmutatsz közben egy aznapi napilapot, utána megfordítod a gépet és jól láthatóan a kamerába nyomod a sorozatszámot.
Próbálj meg másik szervizt keresni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- Microsoft Edge
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest