- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
roberto9 #1347 üzenetére
Az első kattintás az R&R-ben a ''restore factory contents''. Innentől néhány értelemszerű eldöntendő kérdésre kell válaszolni (esetleg backupolni ezt-azt), aztán a következő kérdés már a windows területi beállításaira vonatkozik, ha jól rémlik. Na jó, lehet, hogy nem három kattintás, hanem öt
Ja és ehhez semmilyen előzőleg készített restore, backup vagy akármilyen cd nem szükséges, mindent csinál magától.
A CD-ről helyreállítás pontos lépéseit hirtelen nem tudnám fejből felidézni, mert életemben egyszer csináltam olyat egy ismerősnél, akinek nagyon útban volt az a nyomorlult rejtett partíció. De halovány emlékeim szerint az is ment simán pár kattintásból, semmi komplikáció.
Egyébként ha jól értem, most nálad bootolásnál access ibm-re bejön szépen az R&R, és a fent említett opciót választva mégsem fut végig a procedúra? -
Shadowfax
addikt
válasz
roberto9 #1343 üzenetére
No, akkor a Recovery cd-knek semmi baja.
Ezekre a kérdéseimre még válaszolj, légyszí'.
Most akkor bekapcsoláskor előhívható volt az Access IBM gombbal az R&R, vagy pedig az első recovery cd-vel érted csak el? A korábbi hszedben mintha azt írtad volna, hogy csak egy boot-listát láttál.
Ha az F11-et nyomod bootoláskor, bejön a BIOS?
Amit gyanítok, az az, hogy az MBR-t nyírta ki az előző tulaj (egy esetlegesen rossz Linux telepítéssel). -
Shadowfax
addikt
válasz
roberto9 #1338 üzenetére
Ám, amikor recovery cd-ket kért, akkor lefagyott a mosoly. Betettem egyet, aztán a másikat, aztán gondoltam egyet, kivettem és újra indítottam az egész gépet.
Ne haragudj, de ez aztán tényleg nem volt túl jó ötlet...
Azért, ha kézbe kapnánk a telepítő cd-ket, azzal talán nem lenne ennyire szövevényes az ügy
Ha gyári telepítő lemezzel csinálod meg ugyanezt, ugyanitt tartanál...
A bekapcsoláskor behívható R&R-ben viszont igen.
Most akkor bekapcsoláskor előhívható volt az Access IBM gombbal az R&R, vagy pedig az első recovery cd-vel érted csak el? A korábbi hszedben mintha azt írtad volna, hogy csak egy boot-listát láttál. -
-
Zola_
tag
válasz
roberto9 #1333 üzenetére
Pedig akkor mennire kéne a dolognak.
A mostani gépemmel egyszer már csináltam ilyet, akkor minden további nélkül elindult a dolog, és egy jó ideig elvolt a gép magában. Ahogy láttam egy ideiglenes meghajtó tűnt fel a sajátgépen, majd szépen újrahúzta magát, és utána úgy indult újra, mint amikor először bekapcsoltam. Még azt is felismerte, hogy időközben a combo helyett dvd író került bele, így megjelent a porgik között az addig nem talált windvd creator is. Backup file nekem sem volt mentve. Szóval fura egy problémád van, talán másnak is lesz ötlete... -
Zola_
tag
válasz
roberto9 #1331 üzenetére
Az első kérdés ami felmerült bennem, hogy új korában rajta volt-e a rejtett partíció az XP-vel a gépen. (XP matrica van az alján?) Ugyanis árulják anélkül is, nekem is volt egy olyan R51e, és utólag tettem rá a rescue and recovery progit, ami természetesen nem tudta volna újrahúzni azt, ami ott sem volt.
A másik lehetőség, hogy legyalulta az előző tulaj. Szoktak olyat csinálni, ha vkit zavar, hogy pár gigát elfoglal a cucc. Bár akkor illet volna kiiratni előtte recovery CD-ket, vagy DVD-t...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest