- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
chab7
addikt
jaaaa, és egy nagyon fontos jut még eszembe.
most volt alkalmam megtapizni egy T60-ast is. végre elfogadtam az enyém burkolatát, a T60-as sem tünik annyival robosztusabbnak mint ahogy gondoltam.
így hát hajrá R52(csak találjak bele való ramot)
szerk:
köszi az infót, az a baj hogy nem látok ott csak 512-est, az lett volna usanotiéknál is ami ment benne, nekem viszont 1 gigás kellene.
viszont eredetileg ment benne a samsung is, de egy hétig csak aztán fagyott vele, mióta kivettem semmi gond nincs a masinával és mint emlitettem egy másik tipusu 512-essel is ment.
egy az infot hol tudom megnézni a válaszidőről? (linux)
[Szerkesztve] -
Az IBM notik attól szoktak instabillá válni vagy el sem indulni ha a két memória modul különböző késleltetéseket támogat pl. a második modul csak nagyobb késleltetéssel megy ugyanazon a frekvencián.
Nézd meg az aida spd információja alatt hogy 533-on milyen késleltetésekkel megy a gyári modul, és ilyen késleltetést támogató modult vegyél.
Itt árulnak DDR2 533-as notiramot 10560FT-értszerintem kipróbálni is engedik.
[link]
[Szerkesztve] -
chab7
addikt
UP
voltam usanotinál, sajnos nem volt csak ugyanolyan 1gigás ramjuk, egész pontosan samsung 667 mhz-s.
belepróbáltunk a gépbe egy másikat, azzal el sem indult a gép.
a 256-os modul ami benne van az 533-as, de nem hiszem hogy a 667 miatt ne lenne jó a gigás modul, tud az is 533-on müködni úgy tudom.
mivel ugye más tipusú gigás ramjuk nem volt, rendesek voltak, visszavették.
de most itt vagyok ram nélkül
aki már bővített 533-as ramot ibm-ben, mondja már el legyen szives, milyen típus, milyet keressek.
az is nagy probléma hogy elég messze vagyok pesttől és most is csak munka után tudtam felmenni, még szerencse hogy usanotisok 8-ig vannak most nyitva
szóval legalább jó lenne tudni mit keressek.
másnak van benne samsung modul amivel működik? -
chab7
addikt
ajjjaj, nem olyan könnyű választani.
tudja valaki milyen különbségek vannak R51 R52 R60 között?
azt tudom hogy az R60 core duós, sata vinyó meg abban már van roll cage, R60ban 3usb és nincs párhuzamos míg R51 R52 2db usb és egy párhuzamos port, az R51ben nincs express card hely, R51 ext.graph. vga - R52 GMA900 - R60 GMA 950 (persze vannak atival is de most az inteles integráltakra gondolok), R51 DDR333 - R52 DDR2 533 - R60 DDR2 667, ezeken kívül mi különbségek vannak köztük?
igy összefoglalva talán nekem is - meg aki még ezek között vacilál - könnyebb lesz a választás. Ha valaki tud még valami fontos különbséget az szóljon -
chab7
addikt
A nagy ''milyet vegyek'' topicban elindítottam egy kérdést, ami arról szólna hogy linux alatt hogyan működnek az R60 eszközei, funkciói. A ThinkWiki oldalon az R52-ig van csak kifejtve a dolog. R60-ról nem nagyon van sok írva. Pedig van ezen is plusz gomb meg ujjlenyomatolvasó is, ami látom a több itípusnl beüzemelhető.
Szóval ha valakinek vannak tapasztalatai R60 vagy akár R52-vel kapcsolatban linux alatt , szívesen várom.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged