- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
vbbb
őstag
ThinkPad R61i
Tegnap kaptam kézhez, tehát érdemben túl sokat még nem tudok nyilatkozni róla.
Egy Memtestet futtattam le rajta, próbaképpen dobtam rá egy xp-t nLite-al beleintegráltam az AHCI drivert is. Amúgy a Vista matrica van rajta, tehát annak is gond nélkül fel kéne rá másznia.
Az új Ubuntut várom, 14nap van hátra és számomra az lesz érdekes.
Annyit mondhatok, hogy nekem megérte megvennem.Amiket eddig tapasztaltam:
Negatívumok:
-a kijelzője tükröződik, ami ha jól tudom az élesebb kontrasztok miatt szükséges (én jobban szeretem a mattot)
-nem adtak mellé driver CD-t, bár ez érthető is hisz operációs rendszer nélküli változatról van szó (nem tudom ki fog a későbbiekben dobozos Windows-t venni rá 70000-ért)
-a WiFi-Bluetooth kapcsolója nehézkesen működik, rakhattak volna rá egy nyomógombos mikrokapcsolót!
-15,4"-os méretéhez képest van súlya azért (3kg+Normálisabb táska ~1kg=~4kg)
-amikor kinyitod, akkor könnyen rámarkolhatsz a kamerára ami olyan műanyagos "ropogós" hangot ad...tehát vigyázni kell rá hol fogod meg!
-XP alatt az Audio driverrel lehet szórakozni egy darabig mire felmegy, fontos a sorrend (de hol nem...)
-ha fel akarod telepíteni jó ha van kéznél egy másik gép, mert alapba nem ismeri fel az Ethernetet, USB-t...ki kell pörkölni lemezre a drivereket.Pozitívumok:
+szerintem mindenképpen best buy
+gyors és mindezt csendben teszi
+hdd is allig mormog, gyorsan és halkan üzemel
+fél nap használat után is csak éppen langyos levegőt fújt kifele, jó a hűtése
+nem vettem észre, hogy bárhol melegítette volna a kezemet gépelés közben, jók a gombok is (pedig volt már a kezeim közt olyan Toshiba félmilliós notebook aminél zavaróan meleg volt a touchpad környéke rövid idő után)
+jó a Support és Driver ellátottság, gyors FTP szerver a letöltéshez
+ergonómiailag, formára szerintem nagyon tetszetős...jól van megtervezve. A barátnőm szerint is szép...a női szem pedig nem téved.Egyáltalán nem "tepsis", és szerintem sok más gyengébb kinézetű "búcsús" notebookot találni a piacon.
+angol-magyar nyelvű manual, leírás mellékelve
+billentyűzet megvilágító ledet is raktak rá, ami nekem kellemes meglepetés volt...a leírásban nem szerepelt (kamera sem)
+erős, masszív váz, jó műanyagok használataBővebb teszt egy hasonló paraméterekkel rendelkező R61-ről:
(de sok más laptop is van)
Itt
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ford topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Philips LCD és LED TV-k
- Dying Light
- Óra topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest