- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
Shadowfax
addikt
Más: még mindig nem tudtam garikiterjesztést aktíválni ebből telefon lesz sztem...
edit: @taratis: nálam is ilyesmi van, mondjuk nálam csak 2-3 hónapot csippentettek le asszem.
Ha beszélsz az IBM-mel a garikiterjesztés miatt, akkor említsd meg nekik ezt a két-három hónap ''lecsippentés'' dolgot, mert akkor a weboldalon is aszerint javítják majd a gari érvényességét. (Azt hiszem faxon el kell küldeni a vásárlást igazoló szelvényt/garilevelet.) Zola_ fórumtárs is így csinálta anno.Bár nem tudom, merre járhat a büdös kölke, ezer éve nem postolt.
-
taratis
csendes tag
Sziasztok!
Nem húztam tovább a dolgot, párommal megrendeltünk egy ThinkPad 50e-t (P-M 1700 MHz, 512 DDR RAM, Intel Extreme Graphics2 videó, DVD/RW, 60 GB HDD, XPHome-198e HUF) a PCLand-tól, jelenleg ez tűnt a legjobb vételnek nekünk. Várunk a visszajelzésre, hogy van-e, lesz-e. Ha nincs, irány az Auchan pénteken. Kérdésem az lenne a hozzáértő fórumtársaktól: ezen a gépen képes-e futni a Windows Vista? Van-e valahol leírás erre vonatkozólag?
Várom a válaszokat, melyeket előre is köszönök -
zolnagy
őstag
Most akciós a Euronicsban egy R51e-s noti. [link]
A procija csak Celeron M, de chipkészlete, vidikarija jobb és DDR2-t támogat.
150-ért szerintem nem drága, de nem tudom milyen lenne ezzel a procival. Én 99%-ban hálózatról használnám, ekkor is érezném hátrányát a Celeron M-nek? Úgy értem, hogy ekkor már sokkal gyakrabban menne a venti és hangosabb lenne a gép?
Ezen gondolkodom, meg egy HP nx6310-n. Abban már yonah magos Celeron van (533 fsb), 512 MB Ram és 60 GB vinyó, meg talán még firewire is. És az is 150 (lesz az Auchanban). -
-
taratis
csendes tag
Ja, így jártunk zolnaggyal, nagy tervezésnek ez lett a vége
De én nem adom fel személy szerint, beszerzek egy ilyen masinát
Egyébként devast azt a konfigot árulják 186-ért, amit te is írtál néhány hozzászólással ezelőtt. Ami érdekes, hogy az ár azonos. Nem nőtt, de nem is csökkent. Kezdem azt hinni, hogy amit mi láttunk zolnaggyal (és még egy jó páran) az adott 156e HUF áron, csak csali volt... -
taratis
csendes tag
Kedves devast és zolnagy!
Szombaton voltam az usanotebook-nál és az eladó nekem is az előbbiekben említett gépet ajánlotta. Úgy gondoltam 256 MB RAM helyett 512-vel kérem illetve DVD/CD RW combo drive helyett dual layeres DVD íróval és így jön ki max. 185000 HUF-ra (-60000 sunyinet). Kérdésem az lenne, hogy memóriát később is tudok vásárolni bele, ugye? Illetve az említett gép szoftverként csak MSDOS-t tartalmaz, tehát majd op. rendszert telepíteni kell. Te ilyen gépet vásároltál devast anno? Ha igen, egyéb kiegészítő progikat adtak neked CD-n? Sajnos elfelejtettem megkérdezni ott (meg sokan is voltak), hogy garanciát bármikor vásárolhatok, vagy van egy intervallum, hogy a vásárlás napjától x időn belül kell?
Úgy néz ki ma megrendelem ezt a gépet, remélem hamarosan beszámolhatok Nektek
Köszönet mindenkinek a sok infóért, hasznos tanácsokért, ez nagyban hozzájárult ahhoz egy ilyen gép mellett döntsek, remélem hamarosan beszámolhatok, mint új Thinkpad tulaj
-
zolnagy
őstag
Köszi a választ!
Szóval amire nekem kell arra a jó lesz a 266 MHz is.DVD író nekem kell, mert én ezt asztali helyett is fogom használni, illetve asszonykám is (nem írok sok DVD-t, de néha kell), vagy most jut eszembe, hogy lehet inkább veszek egy USB-s írót, az se lenne drágább és akkor a Combo megmaradna olvasónak (írni útközben úgyse fogok).
A wide felbontásban tényleg jobb, de mivel a vertikális felbontása nagyobb, de a fizikai mérete kisebb, így apróbbak is a betűk (nekem túlságosan). Tudom lehet állítani mind linux, mind win alatt a betűméretet, de az én tapasztalatom az, hogy akkor szép, ha az ember alap beállításokkal használja.
+512-t én is fogok bele venni.
A garibővítést lehet intézni helyszínen? Nekem ez lenne jó, mert nem akarok ezért Győrből felmenni Pestre.
Mivel nem használnám 3D-re, így nem gond az ''Extreme'' teljesítmény.De remélem azért 2D-be nem rosszabb, mint az újabbak.
Látom Te is linuxot használsz, így megkérdem, müxik minden? Wlan müxik alapból, vagy ndiswrapper kell hozzá? -
zolnagy
őstag
Hello!
Most usanotebooknál ez van: [link]
Ma néztem több notit is a Metroban és végleg kiábrándultam a wide képernyőből, viszont a pöcökegér nagyon megtetszett, szerintem sokkal jobban használható, mint a tapipad.
Na szóval eredetileg egy Dell 1300-as notit szerettem volna 3év garral, de mivel az wide, letettem róla. A fenti IBM nagyon tetszik, de van egy aggályom, az ibm oldalán azt írják, hogy a memóriát 266 MHz-en használja: [link] Igaz ez? Mert a linken PC2700-as (333-as) memória van írva.
Egyéb szempontból tetszene az IBM minőség.
Vennék még bele 512 memóriát(+13), a DVD íróval kérném (+18), és vennék rá +1év garit(ennyire van keret gondolom 20 körül lenne (?)).
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
mondjuk otthonra nem feltétlenül egy 1,3kg-s notit veszek
pl. el akarom vinni a suliba/munkába, ahol kapok egy CD-t, hogy nézzem már meg milyen jó kis zenék/klipek vannak rajta -> nem tudom lejátszani, lévén nincs odd a gépben
ennek nem hisazem h így kéne lennie..na mind1, nem vitázom a tervezőkkel, csak egyszerűen csodálkozom rajtuk, szvsz. -
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest