Aktív témák
-
taratis
csendes tag
válasz
zolnagy #1598 üzenetére
Hát igen, dilemma, hogy nagyobb vinyó (40->60 GB) vagy DVD Multi író. Ha jól emlékszem 15e+ÁFA-ért adja az usanotebook a DVD Multi írót.
Ja, azt nem írtam zolnagy, hogy egy Linux op. rendszert is adtak a gépen, pedig nem volt feltüntetve sehol sem
Mindegy, mert már XP Pro figyel rajta. -
-
taratis
csendes tag
válasz
zolnagy #1571 üzenetére
Visszahívtak zolnagy
Meg lesz/van a gép, küldik hamarosan az igazolást számlaszámmal
A végösszeg 173333 HUF, éppen nem kapható RAM, de azt mondták max. 2 hét, ha akkor bemegyek, ingyen berakják. Szerintem +12e az 512-vel, ez a hivatalos ár.
Balamazs: Sajnos nem tudtam rakerdezni, mennyi van, mert már előtte hívtak, mielőtt olvastam az üzeneted. Szerintem nem sok. Ezen a hétvégén elfogy szerintem, nem érdemes tétovázni ha még egy Thinkpadot szeretnél -
taratis
csendes tag
válasz
zolnagy #1557 üzenetére
Szia zolnagy és Mindenki!
Az Auchan action Thinkpad R50e-n sem kell már gondolkodni, ugyanis nem érkezett szállítmány, nem kapható, tehát Auchan kipipálva
Van ugyan valami ''gyengébb'' konfig (256 MB RAM, DVD/CD RW COMBO, Linux), de ennek magasabb az ára, mint pl. a notebook.hu-n.
Konklúzió: a notebook.hu, ahol jelenleg kapható. -
taratis
csendes tag
válasz
zolnagy #1538 üzenetére
Lemaradtunk, mint a borraval
Ja, zolnagy olcsóbb 768 MB RAM-mal, de az Auchan action-ben kapsz egy XP HOME-t, ez nem villanyozz fel?Engem sem
Viszont zolnagy a PCLand.hu-n a fent említett Auchan-os IBM konfig 198e HUF-ért kapható Home-mal.Ha kapható.
Tehát megfontolandó: IBM Thinkpad R50e,1700 Mhz P-M, 60 GB HDD, 512 MB RAM, XP HOME PcLand-nál vagy ugyanez 768 MB RAM-mal DOS-sal ugyanennyiért, azaz 198e HUF árban...
Shadowfax, te mit gondolsz?Tudom, azt, mit kell pár ezer forinton tépelődni, de nem tépelődnénk, ha olyan baromi nagy keret lenne
-
-
taratis
csendes tag
válasz
zolnagy #1516 üzenetére
Hi zolnagy!
Nem rossz az euronics-ben a gép, de végleg letettél a Pentium M prociról? Említetted a notebook.hu-n lévő gépet, 512 MB RAMmal még mindig 180000 HUF lenne, bár igaz, hogy csak egy ''DOS''-t kapsz hozzá XP Home helyett (Euronics). Tényleg, lényeges a különbség egy Pentium M és egy Celeron M között?
Auchanban is akcióznak 29-től IBM ThinkPad-ot (R50e) és itt kérdeznék egy szakértőt, mondjuk devastot. Utánanéztem, és egy lényeges eltérést találtam a meghirdetett gépen az általunk korábban vizsgáltaktól, az 512 MB DDR SD RAM mellett 266 MHz van feltüntetve és nem 333. Ez mit jelent devast? Lényeges különbség vagy sem?
Köszönet előre is a válaszokért -
taratis
csendes tag
válasz
zolnagy #1503 üzenetére
Szia zolnagy!
Hát szerencsésnek nem nevezném magam
Ma akartam rendelni, de viszont hozzád hasonlóan én is szembesültem a tényekkel (186000 HUF-256 Mb RAM-only DOS), szóval nekem sem éri meg így venni
Hasonló cipőben járok, keresgélhetek tovább, a fene vigye el. Nem is értem, hogy tűnhet el ilyen gyorsan, hiszen egy-két napig volt a honlapon
Talán a PC Land-nál lehet próbálkozni ott ez a típus (512 MB RAM, DVD író, Windows XP Home) kapható 198-ért. De az biztos, hogy az általunk korábban említett volt a nyerő.
Már nem kell felhívnod őket, én már megtettem...
-
devast
addikt
válasz
zolnagy #1499 üzenetére
Nemtom helyszínen árulnak-e garibővítést, de tudtommal ez olyan, hogy megrendeled, és kb 3-4 hét múlva kell fizetni. Legalábbis nálam így van másik cégnél. Wlan müxik simán, van ipw2200 driver a kernelbe belefordítod, meg felraksz firmware drivert azt csók, én wpa_supplicant-al használom. Úgy kb minden müxik benne ami van... speedstep is ugyanúgy megy mint windowzba, hang, usb, combodrive, amit nem próbáltam és valszeg nem is fogok az az 56k-s modem
Az nem bizti, hogy müxik.
-
devast
addikt
válasz
zolnagy #1494 üzenetére
Izé... ilyenem van
én még 168e-ért vettem, most 12k-val olcsóbb
memót nézem...ígyvan 266mhz-en használja. Viszont már 333asnál lassabbat nem gyártanak jópár éve. De őszintén nem sokat számít... persze játékba meg szintetikus tesztekbe biztos lasabb
De noti nem arra való
+512ram brutto 12k volt ott helyben(1 hónapja kb), dvdíróm nincs, asztaliba van, távolsagi buszon meg nem szándékozom dvdt írni
+1 év gar meg kb brutto 18e pénz. Wide kijelzőről annyit, hogy qrvajó ha 16:9-es filmet nézel. Viszont minden másban jobb sztem az alap sima. Azt hozzá se teszem ha netán 4:3-as filmet nézel az meg a simán jobb(néhány sorozat még pl ilyen)
Nem fényezni akarom, az intel extreme graphics 2 az olyan amilyen
A kijelző jobb és bal alsó sarkába minimális sötétedés tapasztalható, de a használat folyamán számomra ez nem zavaró. Nem nagyon melegszik, meg nekem le van véve fesz 1v-ról 0.7v-ra 600mhz-en, így kb 3-4 órát kibír akssiról wlan, meg kijelzőfényerő függvényében.
edit: wide-ról hüjeséget írtam, de nincs kedvem kijavítani... xga az 1024x768 wxga meg 1280x800 szal dpi-be veri a wxga az xga-t. Viszont filmezésnél inkább a látható méret számít, blabla wxga is jó ezek szerint felbontás ügyileg.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
zolnagy #1480 üzenetére
A VGA-t (és az árat) nézve szerintem a chipset az valóban Intel 855GME, ahogy írják, a proc pedig Dothan 2MB/FSB400 lenne helyesen.
Egyébként szerintetek mivel járnék jobban, egy 400-as Pentium M-el, vagy egy 533-as Celeron M-el?
Ha számít az aksiidő is, akkor az előbbivel, mert a Pentium M-ben van Speedstep (a szükségletnek megfelelően dinamikusan képes változtatni az órajelet), a Celeron M-ben nincs (mindig full kakaón megy), amitől a gép jobban melegszik, ill. csökkenti az aksi üzemidőt is jelentősen. -
devast
addikt
válasz
zolnagy #1480 üzenetére
Ha a konnektorból kihúzva is szeretnéd használni akkor nyilvánvalóan a pentium-m -el járnál jobban
Jah, és sztem az fsb van elírva. 855GME az 100Mhz-es QDR-t használ, (tehát 400Mhz fsb), és 1,6gigás pentium-m az ebbe való (zárójelbe megjegyezném, hogy ebbe ddr1 333-as ramok mennek, míg 533fsb-sbe ddr2-es ramok)
edit: esetleg figyelmedbe ajánlanám ezt:[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest