- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Köszönöm a sok választ, megtaláltam.
-
ronaldo
őstag
R61-nél hol lehet beállítani, hogy a fedlap lecsukás ne járjon hibrid alvással? Monitort kötnék rá. Fenn van minden Thinkvantage progi is.
-
ronaldo
őstag
Az R61-es gépemen a DVD író mellett az usb csati közvetlen közelében világít egy zöld led. De mindig... ugye Vistán előszeretettel használok hibrid alvást és az a led olyankor nem alszik ki. Elég idegesítő... Illetve a képernyő alatt és a lecsukott fedélen sem nyugszik meg a félhold led.
Ez mindenkinél így van? Ha rendes turn offot csinálok, akkor természetesen nincs ilyen.
Plusz az akksi és a power led között az a ferde Z betű körbe foglalva, az mi?
Köszönöm az esetleges segítségeket
hardkris: ha ledarálod az összes partíciót akkor azt már nem igen hozod vissza. Persze ha tényleg letörlöd. Mert ha te úgyhiszed, hogy megtetted de az elérhető vinyóterület mégis csak (160gb-s hdd esetén) 120, akkor nem biztos, hogy sikerült
Igaz, hogy a Thinkpad Recovery lemeze mit csinál azt nem tudom, de kétlem,hogy ezt állítaná helyre.
-
ronaldo
őstag
Valakinek van esetleg dokkolója? Mennyire használható? Illetve az R61-en ha jól tudom csak vga kimenet van. Nos nekem jó lenne a dvi (ha már hdmi esélytelen), elvileg a dokkoló kimenetei között szerepel olyan. Bár azt nem tudom milyen minőségű lehet az onnan jövő kép vagy csak egy sima vga-dvi átfordító van a dokkolóba építve és csak "ál-digitális" a kép amit látok?
-
ronaldo
őstag
Tudod kisebb felbontásra állítani ez nem vitás, de ez a vga 800x600-as felbontásban való futtatásra elég. max. 1024x768. Az meg egy eredetileg 1650x1050-es natív felbontású kijelzőn kétséges, hogy hogyan néz ki. Látatlanban meg sem lehet mondani.
De szerintem ezek a gépek nem játékra valók. Lehet venni erősebb vga-val is, de minden egyes lépcső felfelé az akksiidőt egy-két tucat perccel rövidíti...
mikoljan: ez új. köszi a kiegészítést!
-
ronaldo
őstag
Szia! Mint látod én is hasonló tapasztalatokra várok, de azért két dologban tudok segíteni:
Matt a kijelző. Többek közt ezért is akarok Lenovo laptopot. A fényes nagyon nem bejövős. A felbontás borzasztó nagy. Sok lcd monitor 22'-os nagyságban kap 1650x1050-es felbontást. Persze megszokható, kérdés eddig mit használtál.
Játékokhoz pedig nem elég. Régi (3-4 éves) játékokat full grafika körül futtat, egy Quake 4 800x600 magas beállítások mellett még eldöcög. De hogy natív (tehát ezesetben 1650x1050) felbontáson játékokat futtass ezzel a videókártyával, sansztalan.
Amúgy ha rákeresel itt ph-n az alaplapok között az AMD 780G integrált vga-val szerelt lap tesztjére akkor megkapod kp. ennek a Quadro-nak a teljesítményét. Szinte ugyanazt a pontot kapja 3dmark06-ban. Ottani játék tesztekből remekül be tudod tájolni a dolgot.
A vas viszont elég fullHD filmek nézésére, reccenés nélkül
Ja, és elvileg a 6 cellás akksival sokáig kéne bírnia egy töltéssel... ha megveszed akkor mindenképp írd be az akksit tapasztalatot. Mert (feljebb látod) hasonló gépet akarok venni, csak kisebb felbontásút (1440x900). Kíváncsi vagyok, ez mit jelent fogyasztás terén.
u.i.: mivel R61i, nincs rajt touchpad, csak pöcökegér.
-
ronaldo
őstag
Sziasztok! Ehhez hasonló gépe van valakinek? Mit gondoltok róla?
Még 1gb ramot raknék bele utólag, a többi maradna. Úgyérzem jól felszerelt és az új Intel proci van benn. Amit viszont nem tudok, hogy akkor ez már Penryn magos? Illetve a T8xxx és T9xxx széria között mi a különbség?
Ja és direkt OS nélkülit néztem, ahogy lestem (bár nem néztem nagyon) akár 20 ezerrel jobban kijövök, mint akár egy XP-s akár Vistás előtelepített rendszerrel jönne. Az meg ugye minek, ha van dobozos...
Ha valaki valami Kontrát is tud mondani, szívesen meghallgatom. Meggyőzhető vagyok, bár változtatás nem hiszem hogy lesz, a T széria már másik (ár)kategória.
Üdv!
-
ronaldo
őstag
Az R61 adatlapján olvasható (amcsinoti.hu) kijelzőkeretbe épített duplaantenna mit jelent a wifi szempontjából? Mert olyan notit szeretnék ami sokáig bírja akku idővel és bazi érzékeny a vezetéknélküli kapcsolatokra, tehát még ott is lát - mit lát, csatlakozik! - hálóra, ahol egy benq mondjuk már rég elhalt.
Jól láttam azt is, hogy nem mindegyik R61-hez jár tapipad?
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged