- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
John Marston #15196 üzenetére
Hát többször is megemlítették, hogy tisztában vannak az Endgame hiányával és az újrajátszási lehetőségekkel, DZ hibákkal. Remélem az Year 2-re összeszedik magukat.
-
Gigant20
tag
válasz
John Marston #15190 üzenetére
Pontosan!
Most, hogy jön a nagy RESET, rávettem magam az egyik kari törlésére a Hardcore miatt.
Összehozzuk a HC RAID-et aztán ha nagyon nem tetszik majd az új rendszer (nem fog szerintem) akkor az új RAID-ig pihiztetem a game-et. Mert ebben a tartalomban nincs kedvem megint kifarmolni minden buildet ugyanerre a tartalomra! -
arnikusz
veterán
válasz
John Marston #14208 üzenetére
Várjon mi lesz ha megint lesz az a Police M4 ( 2db-ot törtem be korábban
) amin az első perfekt talent talán 40% égési sebzést ad és berakom hozzá a 8 lövetű chem launchert.
A múlt héten összefutottam egy ilyen builddel veszett vala.
A Micro drónok pedig a Dagikat heroicon eszik ám keményen.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
John Marston #13842 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
John Marston #13232 üzenetére
Arra gontoltal, hogy forumozas helyett, inkabb jatekkal, a jatekban tolti az ember a szabadidejet? Szerintem meg az nagyobb gaz, hogy tobbet van itt a jatekos, mint a jatekban. Szerintem. De mindegy is, csak mondom.
-
BenSopra
tag
válasz
John Marston #13212 üzenetére
Division fórumról nevezzük át Arnikusz fórumra.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ahogy játszom a PTS-el folyamatosan próbálgatok és ami összejön természetesen megosztom. Ma egy sniper buildet szeretnék összelapátolni, de lehet holnapra estére lesz kész a craftolás és RNG loot esés függvényében.
De az eddigiek alapján hiába a specifikus loot/küldetés/helyszín az attributomok elkeserítően gyengék. Craftolásnál meg hiába ad a láda 1000 alapanyagot 30 craftból egy közepesen jó új talentes esik.
-
axlfsi
veterán
válasz
Kihalt?! Mar miert lenne kihalt? Minden nap tobb10 bejegyzes szuletik. Szerintem nem kihalt
-
arnikusz
veterán
válasz
John Marston #12875 üzenetére
Októberre datálják most.
Először lássuk mit művelnek az ETF-n.
Majd gondolom PTS- de ki tudja.
Meg a héten már elméletileg lesz State of the game. -
Motoxxx
tag
válasz
John Marston #11746 üzenetére
Nincs olyan táblázat. A teljesség igénye nélkül, akikről tudok és valamelyest már értek el valamit, és a klán listában játékon belül megtalálhatóak mind a klán XP, mind a raid táblázatban.
KPX-ha jol tudom itt a PH-n szerveződött csapat, nagyon szép idővel megtalálhatóak a raid listában 24 perc körül, de a srácok pontositanak majd.
PBB-Dendzser klánja, elég sokan vannak úgy tudom van felvétel náluk, raid képesek 30 perc körüli idővel
VGC-Vadnyugat klán, folyamatosan keresnek embert raidelnek folyamatosan 21 perc körüli idővel
HNH-róluk nem sokat tudok de nálam megvannak 31 perces raid idővel
HUN-Hunok klán róluk nem tudok semmitIlletve volnánk a cigiszünet.tv n szerveződött közösség, ahol jelenleg három klán van.
TFR- The First Responders (Cigiszünet.tv klánja) cxp rang 11.
TAFAH (Tele A Faszom A Hülyékkel) kis csapat testvér klánunk, raid képesek 30 perc körüli idejük is van
HUN-Hungarians, cxp rang 31, folyamatosan raidelnekBocs most önfényezek, mi a TFR jelenleg a clan XP táblázatban a 11. helyen vagyunk, a Raid időnk jelenleg 17 perc, folyamatosan megvagyunk 50-n nyilván a kockaméteren klán XP táblázaton ezért is vagyunk ennyire elöl világ szinten. Nálunk felvétel akkor van ha valaki kiesik mert nem aktív.
Aki tud másokról biztosan kiegészít. Minden klán szinte másik discordon van, magyar betegség, de ezen már nem lehet segíteni. Mi próbáltunk egy ilyesmit, a játék elején volt nálunk 6-8 klán is, de a kicsik vagy beolvadtak, vagy ha kinőtték magukat elmentek másik discordra, pedig minden jogot megkaptak, dehát ha nem a lista elején van valaki, akkor az már nem mindig tudja elfogadni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
John Marston #10851 üzenetére
Értem, de egy random loot játékban ezzel sokra nem megyek, mármint persze örülök annak a két klántársunknak akiknek kiesett (pláne, hogy az egyik egy 95%-os sebzésűt kapott azonnal), de ez rajtam csak akkor segítene, ha a többieknek mind már a sokadik esne és megkönyörülnének rajtam és az egyik dobna akár egy minimum sebzést alamizsnaként
A Tier 5 farmolása közben "kényszerből" lőttem egy keveset LMG-vel (van egy maxos Unhinged + Extra), nem rossz, de valahogy nem érzem magam jól vele
Az exo térdvédő is megvan már (mármint az egyik talán a Petrov térdvédő még hiányzik a karaftoláshoz (tudom, lehet ilyet kraftolni is) de annyira nem játszanék most vele, így a feladatokon túl már nem nagyon kell semmi.
A T5 sincs még meg, menni kell egy Rooswelt Island-et, de mivel nekem is Ultimate van, csak azért csinálom meg, hogy meglegyen ez is. De pl a Gunner már gyakorlatilag ki van maxolva, mármint ami értelmes (számomra) ahhoz már megvan a 13* spec pont. -
Gigant20
tag
válasz
John Marston #10851 üzenetére
Ennyi!
Legyen nehéz de biztosan essen, főleg az exo cuccok esetében. A gear darabok farmolása is elég szopó, de ha nincs EB-d akkor a DZ pl. lassan tényleg arról szól, hogy ne fussak össze olyannal akinek van...A Gunner farmolása remek példa, fun volt!
-
Anonymus23
veterán
válasz
John Marston #10842 üzenetére
Értem, csak ezzel mi, akiknek 30 próbálkozásból sem esett egy sem (jó heti első run, értem, tudom) mit kezdjünk?
Ez a részét rohadtul utálom ebben a játékban, mert kb. semmi közöd hozzá, hogy esik-e avagy sem. Lehet életed legelső futása alkalmával ki fog esni, de simán lehet, hogy soha a büdös életben!Akikkel eddig letoltuk már a raidet összesen 2 db EB esett, és ebben azért jó sok heti első kör volt, és jó sok láda ki lett nyitva, szóval ennyit a random lootról ebben a játékban
Akárcsak a szett amit használok, a 6 gear cuccból 4 olyan, amilyen, a kesztyű elég gyengusz, a zsák jó lenne, de helyette kellene egy másik, hogy egy maxos kesztyűt be tudjak rakni, és ezt a hátizsákot hetek óta nem dobja még véletlenül sem, a legközelebb úgy jártam hozzá, hogy minimum 2 cuccott kellett volna rajta rollolni, szóval bukó mindig.
Ettől sokkal jobban tetszik az, hogy ha ki kell valamit farmolni, még ha legyen is nehéz, akkor is sokkal jobb, semmint az, hogy hiába tolod le 1000x, akkor sem biztos, hogy dobja...
De legalább ilyen dolgokat, hogy ha pl fekvés nélkül csinálod meg az adott etapot, akkor adjon hozzá +10% esélyt, vagy bármi, amivel neked is hatásod van rá, hogy jobb cuccos essen... -
válasz
John Marston #10708 üzenetére
van egy olyan hipotézisünk, hogy egy héten egy karakternek minden bossból és a végén a ládából egyszer eshet EB.
a láda evidens (heti egyszer tudod csak kinyitni), a bossok viszont a raid-specifikus lootot csak egyszer dobják ki hetente (nemcsak EB, hanem tip of the spear, aces & heights, negotiators dillemma). ez alapján ha farmolni akartok, ahhoz kelleni fognak alt karik is. -
Anonymus23
veterán
válasz
John Marston #10708 üzenetére
Én letoltam 25x, és a klánban összesen esett 2 EB (ez kb 20 embert jelent az 1-től a 25-ig mindenféle számok vannak a teljesített raidek mellett). Az első még a legelső run alatt esett az egyik csapattársnak Lucy-ból, a másik meg tegnap este a ládából.
-
Bird
addikt
válasz
John Marston #10506 üzenetére
Most nem bánom először, hogy goldot vettem.....
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Köszi!
Hát ez nem egy este alatt lesz meg! -
arnikusz
veterán
válasz
Neem gyó, mert az Ultimatesek nem szórakoznak az 5 stage-l, a tok miatt kellenek a küldetések, de lehet bugos.
-
ChrystianHUN
csendes tag
válasz
John Marston #8319 üzenetére
Én 120 ora utan eljutottam mar sajnos ide. A missionok és strongholdok siman mennek challangen. De nem erzek kesztetest a heroichoz mert nem latom hogy barmivel is jobb loot esne a nehezsegi szintek valtakozasaval. Egy egesz jo lmg buildet mar ossza raktam illetve van egy smg crit build amit kozepesnek mondanek. De jelenleg nem latom ertelmet mer rakjak bele meg tobb tiz orat hogy picit jobb legyen a build. Sokkal jobban orultem volna egy olyan megoldasnak hogy a nehezsegi szintek allitasaval egyre jobb loot eshetne, hogy legyen miert ujra ujra letolni es probalni egy erosebb geart ossze rakni.
-
törölt tag
válasz
John Marston #8086 üzenetére
szerintem az első részből tanultak, ezért sokkal óvatosabbak a zöld szettek terén. anno, ha nem zöldet dobott a játék az ember meg se nézte.
persze most épp a másik véglet van, mert a set-ek semmit se érnek a he cuccok mellett. amit pl. nem értek, hogy miért nincsen talent rajtuk.
illetve bízom benne, hogy idővel bevezetik a modok átpörgetését is. eléggé lelombozó tud lenni, amikor végre használható dolgot dob a gép és nem lehet rá mást tenni, csak xp bónuszt vagy nevetségesen kevés skill powert.
-
mcwolf79
veterán
válasz
John Marston #7461 üzenetére
Nekem sem volt ilyen mindig. Valamelyik patch óta csinálja ezt.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
John Marston #7461 üzenetére
Ez a tegnapi patch is jól sikerült ezeknek a szerencsétleneknek... Azt hittem csak valami nálam lévő hiba miatt indult 5 percig a játék, de most nézem, hogy ez kb. mindenkinek ilyen lett az új patch óta. Hát bravó ubisoft...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
John Marston #7296 üzenetére
nagyon jót nevettem!
-
Anonymus23
veterán
válasz
John Marston #7167 üzenetére
Nekem is az lesz, csak mondom most volt időm vele foglalkozni, akkor megy a kukába.
Ha 125-ös lenne is törölném, mert zavar az ilyen baromság, hogy nem tudnak odafigyelni egy ilyenre.(#7166) arnikusz
Szerintem töröld te is, ennyi idő alatt 10x annyi xp-t adott volna már ha más napikat megcsinál az ember. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
John Marston #6725 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
John Marston #6720 üzenetére
Köszönöm, akkor kell 3 Hyena kulcs a 3 SMG alkatrészhez.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
John Marston #6074 üzenetére
Na hallod, aki RDR2-ből át tudja hozni a Dead Eye-t a Div 2-be, annak könnyű...
-
válasz
John Marston #6085 üzenetére
elvileg ez a fegyver kétféle lövedéket tud kilőni, primert és detonátort. a primer lövedék a tűzgomb lenyomására megy el, és ha eltalálsz vele valakit, akkor sebez egyet, és beágyazódik.
a detonátor lövedék minden5.primer lövedék kilövése után megy el, amikor felengeded a tűzgombot. ha egy detonátor olyasvalakit talál el, akiben van beágyazódott primer lövedék, akkor azt berobbantja. az első robbanás sebzése 40k-ról indul, és minden további robbanással kap egy +75%os stackelődő bónuszt. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
John Marston #6085 üzenetére
amikor lenyomod a tüzelés gombot (balklikk) lő egy robbanós töltényt, ami beágyazódik a célpontba, mikor felengeded a gombot, akkor meg aktiválós töltényt, ami berobbant minden korábbi robbanós töltényt (max 5-öt). tehát úgy tudod legjobban felstackelni ezt, ha szándékosan mellélősz, mikor felengeded a lövés gombot, és csak minden ötödiknél "detonálsz".
-
John Marston
csendes tag
válasz
John Marston #6084 üzenetére
Bocs, visszaolvasva kicsit bunkóra sikerült a stílus, nem volt szándékos. Szóval:
aki már kapott ilyet, tudna segíteni, hogyan lehet előcsalni ezt a talentet? Köszönöm. -
törölt tag
válasz
John Marston #6074 üzenetére
azért vannak bajok. nálam se a rifle, se az elit kill-t (pve) nem mutatja. mindegyik nullán áll. illetve assault rifle sort se látok. ettől még jó pofák ezek a statok.
-
RazoR
veterán
válasz
John Marston #5795 üzenetére
Ezért kell solo-ban megcsinálni, úgy már lehet őket one shotolni simán.
-
Bird
addikt
válasz
John Marston #5666 üzenetére
Elméletileg egy high end F2000 fegyver, egy fehér fegyver skin és egy hátizsák relikvia (Hunters Axe) lesz a jutalmad a láda kinyitását követően. Nagyon nyögvenyelősen megy a kulcsok felkutatása.... -
Hunner
senior tag
válasz
John Marston #5666 üzenetére
Válasz:
Senki, még nem tudni mi dobja a 8. kulcsot, a hetedik kulcsot tegnap találta meg a Division secret finder discord. Redditen főoldalon megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged