- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anonymus23
veterán
Az 1-ben egyedül csináltuk a legendás küldiket taktikussal, nagyon sok videó van fenn a neten, tényleg semmi extra nincs benne. A megfelelő GE alatt gyerekjáték volt, de anélkül is simán lehozható volt, csak jobban kellett figyelni.
De ha kisebb kihívást akarsz, akkor menj be egy Tidal heroicra úgy, hogy aki veled van, annak kb. fogalma sincs, hogy mit is kellene csinálni, tegnap sikerült egy ilyet kifogni:
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Annyit jelent itt az újrajátszás, hogy egy adott szett pl. Clutch esetében az elemeket összevadászod. Clutch-nál a Perfekt Berserk mellény és Perfect Clutch kesztyűn kívül( csak DZ-ben esik) a Murakami maszkot Concussionnal és chc-vel, DH zsákot sparkkal, Providence tokot és térdvédőt chc-val összevadászod úgy hogy 180.000 armor mellett lesz 270.000 healed és mehetsz DZ-be . Megnézheted Clantagjainkat elég jól érvényesülnek vele.
Jómagam a Clutch-ot elengedtem most pl. a tegnap mutatott LMG buildet építgetem ill. a régóta akart SMG buildet rakom össze hétvégén Chatterbox-al.Ezután pedig jön az 1.7 patch akár PTS-el és azt követően jöhet az újra építkezés, úgy hogy emellett a Hardcore mód továbbra is érdekelne, de 2 próba és lagg/falusi netem miatt egyenlőre pihentetem.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
Csak szimplán azért, mert több a küldetés meg a többször végigjátszható dolgok mint a Control Point-ok meg a random dolgok. De ahogy írtam a lehetőség ott van, csak nincs miért csinálni őket egy pont után mikor már sok jó cuccod megvan.
Ilyen gyors raid-re engem is elvihetne valaki egyszer. És még mindig keresek klánt.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Anonymus23
veterán
Újrajátszási faktor:
A PvE terület is él, azaz nem tudod kitakarítani mint az 1-ben, hanem mindig változik.
Heti Invaded küldetések, visznek bele még egy leheletnyi változást.
HC mód
És "nagyot dob az újrajátszási faktoron" az ultraszar loot és a kimaxolhatatlan szettek.Pl a PvE terület "változatossága" hiányzott a Div1-ből, mert ha kitakarítottad a térképet, akkor maradt változatosságnak a DZ (ott sosem tudhattad, hogy kivel találkozol) és még esetleg a Survival, mert abban benne volt mindig az izgalom, míg fel nem gearelődtél.
-
törölt tag
sokkal tobb küldetes van mint az elso reszben es az open world-nek is van ertelme. nem merül ki az egesz egy "nevesitett boss" körben.
az hogy tul könnyü nem a dev-ek hibaja. eleinte kelloen nehez volt (bar az se volt egy legendary szint az teny), aztan a nepek telesirtak redditet es az eredmenyezte ezt...
a survival/ug utani hiszti is vicces. en emlekszem, hogy legtöbbször alig talalt jatekost mindket mod. nem beszelve a resistance-rol. ha visszapakolnak ezeket, akkor meg az lenne a baj, hogy megint ugyanaz mint elso reszben. nekem is hianyzik mindegyik, plane a last stand, de nem varnam el, hogy megint ezek legyenek.
a baj az, hogy hallgatnak a jatekosokra. azok meg türelmetlenek es nem varjak meg, hogy mit terveztek ezzel a resszel es persze folyamatosan picsognak. eleg felnezni redditre, nem tudjak mit akarnak, de azt azonnal.
-
Anonymus23
veterán
Kérdeztél, válaszoltam.
Kb ez a legnagyobb különbség ahhoz képest ami a küldetésekben van, hogy tudod, hogy honnan, mennyi és milyen mobok jönnek.
Ehhez képest a PvE terület az él, mert a "random" eventek helyén kívül minden változik.Ja igen, ha olyan kedvem van, akkor elindítom és elkezdek mászkálni a PvE területen, és szavaiddal élve "megkúpolom" aki csak szembejön. A csaj mobokat meg 2x is...
Csak nincs miért, mert a lootrendszer egy szar, fejlődési lehetőség kb lottó szintű, mert a targeted loot rendszerrel együtt is csak a szerencsén múlik, hogy mi fog kiesni és milyen értékekkel...A játékkészítők és a fejlesztők hazudnak. Az Ubira ez hatványozottan igaz.
-
törölt tag
az alapelgondolas nem jo szerintem. anno div-ben behoztak az optimalizaciot. ezt hozzakotottek a div tech-hez. ket modon lehetett hozzajutni, az egyik a dz volt a masik az uj terulet. a jatekosok elkezdtek panaszkodni (mi mast csinaltak volna), hogy ez igy lassu es ok nem akarnak dz-be menni, mert ott lelovik oket (na nem mintha ez jart volna barmilyen veszteseggel is). igy elkezdtek 1-2 extra dolog melle div tech-et adni. ez tovabbra is keves volt. a vegen pedig eljutottunk oda, hogy a jatek ontotta magabol a nyersanyagot es tenyleg nagyon hamar ki lehetett maxolni kb barmit.
ha ide bejonne a garantalt god roll, de nem lehetne tekerni rajta akkor a kovetkezoket lehetne olvasni, kb ilyen sorrendben:
- miert nem lehet tekerni? bevezetik a tekerest.
- tok jo, hogy van tekeres, de miert csak egyet ad? tobbet fog adni
- de miert csak heroicon? konnyebb szinteken is adna.mar most is olvasni olyan blod dolgokat, hogy nem ad eleg jo cuccot hardon es kihivason ahhoz, hogy fel lehessen lepni heroicba. mint ha csak ezen mulna a dolog.
en szemely szerint visszahoznam az optimalizaciot es az ora scavange reszehez kotnem a nyersanyagot. ertsd csak ott lehetne kapni. majd ezt lehetne felhasznalni ilyen adott statok tized szazalekos emelesehez. igy megerne az orat is huzni meg ezer utan is es hosszutavon is biztositott lenne a nyersanyag, plusz dz-be se lenne kotelezo menni.
-
arnikusz
veterán
Ez viszont fordítva is igaz
A healer és a skilles ugyanúgy feküdne a DPS nélkül.
A mai játékososknak - főként a fiatalabb korosztálynak- fontos, hogy mennyit szed le.
Nekünk a 40 felettieknek és a kezdetektől játszóknak nem.
Visszaemlékezhetünk mikor behozták a kill kiírásokat, a találatjelzést és a mai napig amikor a magamutogató youtuberek felraknak egy buildvideot hol kezdenek a lötéren a DPS mutatásával.
De mi tudjuk a DPS nem mérvadó.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Elims
veterán
Ahogy írod,Csapatjáték!!,de amikor 4-en vagytok egy csapatban,mki taktikusban és rajtam kivül 2-3embernek szinte alig sebez a turret-e/drónja+puskával sem segítenek rá olykor-olykor akkor azért kicsit bosszantó. 😡😡
Nem volt heal-er,senki nem támogatott senkit!Kivéve amikor fekvés volt akkor azonnal szaladtak,mert látták,hogy a legkisebb szedi -szinte- egyedül az ellenséget a tureet-tel/drónnal/sniper puskával. :-/
Azért tartott 4 óráig,mert egyedül szedtem az ellenséget mindenféle támogatás nélkül. :-(
Ha hősin megyek az Arnikusz szettben és van heal-er,Hatalmas(!!) segítség!!,de amikor mki egyforma cuccban van és látod,hogy mi a helyzet,bosszantó tud lenni. :-(Szerk.: Mégvmi..a stat-ban én csak egyetlen dolog miatt szeretem látni,hogy nem a hátsó sorban vagyok,tudom,hogy én is hozzájárultam a játékhoz.
Másé nem érdekel,kicsit sem,de azért kellemetlen se legyen 4órán keresztül.
Ja,igen,én is elmúltam már 40 pár éve.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
annyit még hozzátennék hogy érdemes olyan gearbe is menni amit épp húzni akar az ember, akkor is ha nincs értelme a buildnek, vissza kell venni a nehézséget challenging-re és kész. én pár hét alatt elvittem lvl10-ről 20-ra így, már csak olyan neves tárgyak és exok vannak hátra amiket sehol máshol nem használok, vagy nincs is meg.
illetve a nyersanyag farmra meg a legjobb ha eljutsz 1500-2000 SHD-ig, utána már megéri kis karikat végighúzni New Yorkon, kivenni minden pontot az órából, aztán rinse and repeat. csapattal pár óra, szólóban kicsit hosszabb, de megéri.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Deck
titán
A Division hangulata és gunplaye akit elkap az nehezen tudja elengedni
De egyetértek, pontosan ezért tették bele. Szívesebben farmolok geart, csinálok kihívást, segítek másnak, próbálgatok buildeket stb. De még csak szívesebben is sétálok a játékba mint, hogy ezzel az expertise bohóckodással szívjak a semmiért [link] heteket, hónapokat.. Mikor élvezni is lehet a játékot. Descent is számomra új, tetszik is.
Pedig nekem aztán nincs bajom a farmolásal. (más játék esetén tudnék mesélni)PS5
-
FireKeeper
nagyúr
ez már akkor sejthető volt amikor pár éve kijött a hír hogy a Massive csinálja a SW Outlaws-t. úgy tudom a romániai stúdiónak lapátolták ki a TD2-t, akiknek valószínűleg lövésük sincs a játék lelki világáról. nem hiába legalább olyan bugos, ha nem bugosabb, mióta kijött a "Project Resolve" (LOL)
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
sony309
őstag
HOW TO GET THE ST. ELMO'S ENGINE EXOTIC AR IN DIVISION 2
The best ways to get the St Elmos Assault Rifle are:
-Using the targeted loot feature for assault rifles in Countdown.
-Using the targeted loot feature for assault rifles in The Summit.
-Completing open-world activities (control points, missions, etc.) that target assault rifles as loot rewards.S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
Egyébként meg olyan játékot még nem sikerült csinálnia senkinek, ami mindenkinek tetszett.
Sokan panaszkodtak, hogy nincs új tartalom. Behoztak egy legendás küldetést, raideket, descent-et. Akkor meg az volt a baj, hogy "Csak ennyi?".
Lehet picsogni, síránkozni, de felesleges.
Abba kell hagyni és kész. Keresni kell másik játékot vagy más elfoglaltságot.S3x, hifi & rock and roll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest