- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Szerintem a csaló dolog mindig is túl volt pörgetve. Ezen a fórumon legalábbis így látom. Kb az jött át az esetek jelentős részében, hogy “lelőtt, tuti mocskos csaló; nem tudtam lelőni, mocskos csaló; nem tudott lelőni jó béna én meg a pro”
Persze a lag miatt is ment a folyamatos hiszti, de azt nem sikerült összerakni, hogy ez esetleg összefügg a ki lőhető le és ki nem dologgal.
Persze ettől még szar volt látni, hogy mennyire sztároltak pár makros yt playert, de ezen túl kell lendülni. Vagy ha nem megy, a lehetőség mindenkinek adott hasonló content gyártására. -
Az biztos,hogy pc-n szebb lesz.
Próbálom feltérképezni ki hogyan lesz majd elérhető.
Igen én is mindenképp megvárom a beta tesztet,remélem ott leszek.
Viszont ősszel vszinű befigyel egy PS4 Pro is.#286 Anonymus23 :
Igen 144Hz-es G-Sync,1080Ti.
Nem tartok attól,hogy gond lenne a géppel.Nagyban befolyásolni fogja majd,hogy pc vagy konzol,hogy lesz-e benne anticheat.
Lehet pvp PS-en lesz,pve meg PC-n. -
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyértelmű, hogy nincs elég erős hardver illetve grafikai motor, ami képes úgy futtatni a játékot, ahogy azt megálmodták. Ezzel mindenki tisztában van szerintem, aki ismeri az ilyen open world játékokat. Ezeket mutogatni nem kéne, még akkor sem ha korai szakaszban van az egész. Elhiszem, hogy kell a reklám meg minden, de átverés ez.
Meg gondoljunk már bele a konzolokba is, hogy azok mire képesek egy PC-hez képest, aztán lehet is felezni a grafikát.
-
Lifer092
senior tag
Az R6-ban azért rendesen dobálja kifelé a nem oda illő embereket a Battleye....
Semeddig nem tartana implementálni egy normális anti-cheat rendszert ebbe a játékba, pláne ha már most az "alapoktól" húznak fel egy második részt, vagy ha akár egy meglévő kódot foltozgatnak, ilyenkor simán implementálható LENNE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest