- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akhim92
csendes tag
Remélem akkor már a következő konzolgenerációra készül majd elsősorban. Egy dolgot szeretnék majd a Div3-ban, hogy egy ubisoft accounttal bármelyik platformon tudjak játszani ugyan azzal a profillal/karakterrel. Ne keljen külön karaktert felhúzni és buildeket farmolni. (Természetesen külön-külön megvéve a játékot ide-oda is.)
-
granini
őstag
Hát figyi én úgy számoltam hogy kapunk egy fele akkora pakkot mint a WLONY volt, tehát mondjuk 2 térkép zónát, amin van 1-1 main mission és 1-1 vagy max 2-2 control point és ennyi, meg ehhez egy átvezető videókkal megtűzdelt sztorit.. és úgy számoltam ez egy ilyen 30-40 euró lesz.. ezek szerint vagy még ennél is kevesebbet kapunk, vagy nem akarták túlárazni.. meglátjuk.. a 15 dolcsi azért tűnik kevésnek mert nyavajás season pass, vagy egy normális premium credit csomag amit időnként vesz az ember ha mondjuk tetszik neki valamelyik fizetős apparel cucc... az kerül ennyibe..
-
.LnB
titán
Azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem adod át a lehetőséget, hogy egy valóban hozzáértő személy próbálhassa ki?! Egyet ismerek.
Milyen amúgy? Olyan mint amilyennek látszik? Amilyennek várjuk mi? Más helyszín azt ennyi?!
Fura, hogy nem nagyon jött ki róla videó a "repülőgép roncsos"-on kívül.Egyébként nem is tudom, hogy mit várok. Tuti, hogy tipikus Ubisoft folytatás lesz sajnos.
Ui: ha nagyon szégyenlős vagy, akkor privibe...
-
arnikusz
veterán
Emellett ne felejtsük el azt,ami az 1 estében nem valósult meg a PVE DZ követelése is napi szinten előjőn a redditen és a főfórumon is.
Engem továbbra is az zavar-tudom megy egy háttérteszt meghívottakkal- hogy így 4 hónappal a megjelenés előtt még mindig az E3-as demót mutogatják a cheaterkiszűrésről meg mélyen hallgatnak. -
Anonymus23
veterán
De nem arról volt szó, hogy 1:1 arányú lesz a játék? Azaz ami valóságban 1m, az itt is 1 virtuális méter lesz?
Mert ha igen, akkor ez kb azt jelenti, hogy maga a játék tér, az kvázi kisebb lesz (kevesebb utca, ház stb.)Nem tudom a pontos méreteket, de szerintem a NY távolságok azért jelentősen le lettek kicsinyítve, és ha a fenti 2 map kivágáson a méretezés egyforma, akkor ez így nem tűnik túl nagynak. Mert azért azt is jó lenne tudni, hogy legalább a 2 fenti map megfeleltethető egymásnak, mert ha a zoom sem egyforma, akkor nézegethetjük, de kb semmire sem lehet jól következtetni.
-
-
-
RazoR
veterán
-
VTom
veterán
Én nagyon örülnék neki, ha nem a grafikával villantatnának, mert az szerintem is benne van a top10-ben a mai napig, inkább az első rész hibáit javítsák ki, illetve új város, vagy új városrész legyen benne.
Kíváncsi leszek a sztorira is, mert az első részét nehéz lesz überelni, gondolok itt arra, hogy a vírus kitörésének okát kell kideríteni, így nem tudom mi marad a második részre, remélem ezt a részt nem rontják el.Ill. kíváncsi vagyok a PvP-re is, mert az nem lenne éppen nyerő, hogy pl. Chicago-ban is van egy dark zone
Szóval elég sok a kérdőjel. A legfőbb kérdés az, hogy mikor tervezik kiadni, mert ha 3 év múlva, akkor minden téren újítás várható, de ha jövőre, akkor jó eséllyel ugyanaz marad a motor és a grafika, és a játék többi részét csiszolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged