- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
válasz
Cr00py #31939 üzenetére
Mivel több karakterrel csináltam, lehet ez zavart be és ezért dobott olyan boss-t, akit másik karakterrel már elkaptam.
Egyes dicséreteket közösen számol a karaktereken, egyeseket meg külön.
Ezt közösen kellene számolnia, mégis csak azon a karakteren van 1/16, amelyikkel befejeztem, a többin 0/16.
De a gyűjthető dolgok fülön ott meg 16/16 minden karakteren. -
LÁZ
addikt
válasz
Cr00py #31695 üzenetére
pedig 16an vannak, nem hajkurásztam még őket, de a neten biztos összeírta már vki
-
Anonymus23
veterán
válasz
Cr00py #30858 üzenetére
Van ismerősöm, aki legit módon 6300 körüli órával 70k fölött van, ő nem volt hajlandó karaktert törölni az SHD pontok beváltása miatt, szóval mivel amúgy is nagy kedvence volt, tolta ezerrel. Semmi olyat nem tolt amiért ban járt...
Igazából csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy van akinek az ilyen játék jön be, azaz pl kimaxolni a farmolást meg ilyenek.
Én kb jó fél éve nem játszok vele, amikor láttam, hogy mire voltak képesek a kínai elvtársak a játékkal, és kb minden olyat megcsináltak, amit ez a tetű hazug banda pofátlanul és szemérmetlenül végighazodozott az elmúlt években, hogy lehetetlen, akkor én befejeztem.
Néha a fiam kér, hogy játszak vele, de már elmúlt a varázs és még a "kötelező minimum" se vonz be.
Amire még kíváncsi vagyok az a DLC, de azzal együtt, hogy már jelezték, hogy messze nem lesz akkora sem, mint a Warlords, így kb annyi lesz szerintem mint ott az egyik district, szal én rohadtul szkeptikus vagyok, hogy mi lesz, ha lesz egyáltalán bármi... -
ChPessimist
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cr00py #30833 üzenetére
Én ezt csak most láttam. Year 7 jó eséllyel ősszel vagy tél elején indul, én szinte biztosra veszem hogy nem kapjuk meg egyből a DLC-t. Vagyis ez 2026, és mivel Div3 biztos nem jön ki a DLC előtt azt meg betolják 2026 végére, rosszabb esetben 2027. elejére-közepére? Meh...
Még rosszabb esetben gen váltás miatt csúszik majd és lesz belőle 2028... (ne legyesn igazam.)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30823 üzenetére
ezért kell determined talent a fegyverre és headhunter talent a mellényre. elég a harc elején eltalálni fejen egy piros NPC-t, és utána már nem kell annyira pontosan célozni. testen is lőheted őket, és amíg aktív a talent a mellényről addig oneshotolsz kb mindent. egyedül a sisakos NPC-k okozhatnak kisebb gondot, de azokat érdemes hagyni a legvégére.
build:
a mellény neves (Chainkiller) és a táska is (The Gift), de a nem perfect talentekkel is ugyanúgy működik a build. -
-
Nagus
senior tag
válasz
Cr00py #30644 üzenetére
Azóta már kiderült a víruskereső védelme törölte a fájlt állandóan. Pár éve volt ilyen de akkor utána javította (?) az ubi. Felvettem kivételnek, de nem szívesen. Belekerült egy popup (vírus) ami minden indításnál feldobja milyen kurva jó lesz nekem ha ezt a kurva jó dologot megveszem mikrotranzakcióban.
-
K.J
senior tag
válasz
Cr00py #30316 üzenetére
Köszönöm
"Your build sounds ok, some countdown leaders take a look at what you're wearing (sometimes your level too) and if you've got a skill that the hunter can hack and turn against the whole team then you'll likely be straight kicked. You'll be more welcome if you have stuff that'll buff the team or manage crowd control; say Scorpio shotgun, banshee pulse, riot foam, vindictive talent on your gun, Coyote mask, and so on"
Ez egy reddit contactból kiragadott részlet. Mennyire igaz ez? Countdown erre érdemes figyelni jobban? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Cr00py #30309 üzenetére
Lehet random hiba...
A project resolve alatt én 2 karival vittem a manhuntot... egyet soloban, egyet meg jó haverral közösen... amit soloba vittem azzal nem volt gond... amit csabatba csináltunk a bebuggolt..Amúgy még mindig bugos minden manhunt... ha csapatba csinálja valaki, a teamleader elindítja a végét, a tagoknak nem fejezei be, ki kell lépni a csapatból és úgy engedi befejezni...
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
Cr00py #29909 üzenetére
Szia.
Közben esett ez az Elmo , coyote van , picaro is esett , ACS-12 van dögövel + rock roll , meg az a piros mintás változat is.
SHD lvl560.
Cél haverokkal ökörködni(pvpmax conflict) summit , meg ez a power plantos 8fös, sajna nincs guild a raidekre , meg idő sem sok munka család melett.
Soloban meg napik.
U.I: Nekem Kingbreakeres dps szett volt összeállitva. -
Dlite
tag
válasz
Cr00py #29836 üzenetére
15 év WoW után tisztában vagyok vele, hogy ezekben a játékokban maxos szinten egy teljesen "más játék" kezdődik, dungikkal, raidekkel, event bossokkal stb. Szóval mindenkitől elnézést kérek a pontatlan fogalmazásért. Szóval x évvel ezelőtt tök sokat játszottam vele, megvan a dlc is.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Cr00py #29655 üzenetére
Van DLC-m, majs lenyomom azt is ha ezt befejeztem. Azt értem hogy adott szinthez dobálja a cuccokat, csak a színek és a lehetőségeik (extra bónusz, vagy mod slot) sem másodlagosak. Jelenleg leginkább kék és lila cuccokat kapok, bár van már egy citrom is.
Craftot egyelőre nem erőltetem, arra ráérek azt hiszem, ha kimaxoltam a dolgokat.
-
Nagus
senior tag
válasz
Cr00py #29592 üzenetére
Csak nem értettem amit írtál. Amikor első alkalommal teljesíted a nemezis szobát sikeresen akkor van valami reward. Én nem igazán találom mit adott, vagy lehet nem adott, mert olvastam olyat bugos. A számláló is 0/1 maradt. Nem a karakter fejlesztés részére vonatkozott a kérdésem.
#29591 sony309
Próbáltuk azt a módszert, hogy mindig a legnagyobb százalékos szobába mentünk. Akkor is 1 óra környéke volt az egész. Ennél a nemezis szobába esélyünk sem volt, lerohantak minket és tartani sem tudtuk magunkat.
Nekünk úgy néz ki az vált be hardra megyünk meg bossra eleinte, majd a 90%-hoz közel mindig könnyebbre de a bosst megtartva ha ad köztesben olyan szobát. Így igaz, hogy 2 órába telt de simán lenyomtuk a nemezis szobát, amikor megrohanoztak akkor tartani is tudtuk magunkat és meghátrálást sikerült elérni az npc-nél. -
sony309
őstag
válasz
Cr00py #29582 üzenetére
Biztosan rosszul csinálok valamit, rossz talentet/fegyvert/skillt választok, nem tudom.
Mindig máshol akadok/halok meg, de általában az első arénában vagy ha azt sikerül túlélnem, akkor utána nem sokkal.
Azt érzem, hogy túl erősek az ellenfelek hozzám képest.Próbálom kiismerni a szobákat, lehet az is baj, hogy rossz búvóhelyet választok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Cr00py #29574 üzenetére
A nulla commendation score az csak annyit jelent, hogy nem claimelt le egyetlen commendationt sem. Van aki nem is tudja, hogy azokat ki kell váltani, hogy megjelenjen a pont.
Jellemzően a magas SHD / játékidő az ami megmutatja, hogy valaki glitchelt-e vagy sem.
Van ismerősöm aki 50k+ SHD-val van, de 100%, hogy nem használta ezt a jelen glitchet, igaz neki szerintem 5-6000+ órája is van már benne, és jelenleg is tolja ezerrel.
Nekem is 27k vagy 28k SHD van 5k+ órával. de én már nem tolom több mint fél éve, csak a heti cuccokat szedem ki és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged