Új hozzászólás Aktív témák

• granini

őstag

válasz Anonymus23 #31405 üzenetére

Végignéztem a videót (többet is, viddz, tuxedo, rogue gold..) és mind azt álítják amit Nightfall mester is írt fentebb, tehát május 27 előtt nullára el kell költeni az SDH scavenging pontokat bármire (akár creditre is), mert a DLC-vel 1x feltöltik, tehát ha van 10000 SDH leveled akkor kapsz 10000-et, de ezt már account levelen tudod csak elölteni, tehát mind a 4 karaktered ebből költ és nem a "sajátjából.."

Ok. Én se értem hogy egy lassan 7 éves játék utolsó, haláltusának is felfogható DLC update-je során miért nyúlnak bele ebbe rendszerbe - még akkor is ha egyébként lehet hogy ez kezdetektől nem volt jó rendszer..

De akkor felteszem a kérdést.. mire való a 10000 SHD level ezek után..? Mert a HP booston kívül (aminek nettó semmi értelme, kb teljesen mindegy hogy valakinek 250ezer vagy 370ezer HP-ja van..) kizárólag azért volt értelme a magas SHD-nek, hogy időnként töröld az egyik mule karaktered, 2 óra alatt felhúzd 40-re az újabb mule-t és élvezd hogy van megint 10000 elkölthető SDH pontod.

Amíg más - aki tizedannyit játszott eddig mint te.. - napokat/heteket szenved hogy felhúzzon minden expertise-t, addig te kényelmesen pontokból kimaxolsz mindent. Szerintem ez volt a jutalma - eddig.. - annak a playernek aki ilyen magas szinten volt. Most ezt is elveszik, és ha az új DLC után lesz még 1-2-3 új season, új gearrel, és esetleg további 1-2-3 expertise szinttel, akkor már nekünk se lesz meg ez a luxus, mehetünk farmolni, mehetünk órákon át olyan geart felrakni magunkra aminek semmi értelme és hasznáhatatlan szar, csakazért, hogy fejlődjön.

Tipikus Ubifos mentalitás.. rugjuk arcon a teljes core player base-t.. pont azokat akik még egyáltalán játsszák a gamet..

Tekintve hogy a DLC-ben őszi NY hangulat, és a látszólag Div1-re hajazó hangulatú main mission-ok lesznek, én az mondom megveszem és játszom vele ami jól esik, de ez az SHD húzás nekem nagyon nem tetszik. Az SHD - de különösen az expertise rendszer bevezetése óta - BÁRMIKOR megtehették volna ezt a lépést, de mostanra tartogatták, a játék végnapjaira.. sztem ez nagyon gáz..

Ha a mostani lvl40-re ráhőztak volna egy új lvl50 rendszert, hogy minden kifarmolt, kimaxolt gearünk kuka lenne, én tuti uninstalt nyomtam volna, és a DLC-t se venném meg.. az már az a húzás lenne ami nekem nem fér bele..

Új hozzászólás Aktív témák