Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Lemaradtam valamiről, vagy tényleg hozzám vágott a játék ezer valamennyi premium kreditet? 1400 valamennyi volt, most van 2600.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
Tudnátok mondani egy shotgunt a Scorpio helyett Hunter's furyba?
Betenném az Ourot mainnek, szóval a Scorpio így kiesik. -
spleenszuru
őstag
Most komolyan szimplán adtak +9 hetet a szezonhoz, vagy csak én láttam úgy Kedd előtt, hogy 1 nap múlva vége?

-
spleenszuru
őstag
#33476centrino
Köszi, rendes vagy. Ha ma olyan a loot a krampusznál, lehet én is tolom kicsit, de kötve hiszem, manapság a napinak is nehezen állok neki.A summit pl. a legunalmasabb cucc nekem a játékban.
A Capacitorért voltam csak hajlandó megcsinálni, amit kért, de annyi is volt.#33477Octi
Jól írja a fórumtárs az újrakezdés részt, legalábbis engem nézve, aki még egy db legendaryt sem ment, nem hogy mastert.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nekem az, ill. még van pár shotgun, és a Tempest meg Regulus, ha jól láttam expertise menüben, de annyira nem izgat. Ja meg a Bighorn.
Egy dolgot akarok majd mindenképp a hiányzó cuccokból, az pedig a Tinkerer, de az sem ma lesz, mert nincs kedvem geart grindelni, teljesen magába szippantott most a The Finals.Igazából úgy vagyok vele, legalább lesz miért tolni a manhuntot.

Division 3-ban hátha lenne már hangja is a karakterünknek, de erősen gyanítom, hogy nem lesz.
-
spleenszuru
őstag
Remélem nem most nem lesz stretch goals, mert a manhuntomból konkrétan egyetlen objective van kész, az is véletlenül..
-
spleenszuru
őstag
Sima shopban Equalizer van. Egy attrit cserélni kell, illetve agyon kell optimalizálni, de ha valakinek nincs kedve grindelni, ott van.
-
spleenszuru
őstag
Nektek is DELTA-03-azik a játék megint? Konkrétan én ha már egyet kapok, aznap be sem lépek újra, annyira elmegy a kedvem az egésztől, hogy kezdhetem újra a heroic küldiket...
-
spleenszuru
őstag
Urak, az Equalizer blueprintet meg lehet valahonnan szerezni, ami nem reta..., és nem descent? Úgy tűnik a control pointok nem adják.
Unom, hogy nem dobja ki chc-chd-vel a másodikat, ezért kraftolnék inkább.Közben elvertem 400+ Lengmo anyagot is, a maszkot másodjára kidobta chc-chd-vel, de a holstert nem adta nulláig.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszönöm. A szerencsém addig is tartott, mentem jó pár kört, de a tatyón kívül más nem esett ki, közel sem.

Nem baj, legalább gyűlt Lengmo anyag. Ha lesz kedvem holnap reggel 9-ig még grindelni kicsit a krampuszt, hátha, más nem majd kraftolok. Nagyon érdekel már ez a pesti build, de az a helyzet, ezzel együtt már 3 félkész buildem van...
Az a baj, expertise 3x event is van, és eszembe jutott egy olyan baromság, hogy MINDEN alapanyagom beletöröm, kicsit hagyva csak heti resetre, úgyis összegyűlik lassan megint...
-
spleenszuru
őstag
Igen, de szerintem a leggyorsabb az, hogy countdownban beállítasz egy bármit targetednek, és töröd befelé őket expertiseba izomból. Míg el nem éred a plafont a sima countdownból eső itemekből, rohamosan gyorsan halad az expertise. Mert ugye neveseket is dobál.
Egyszerűen markolod junknak ami nem kell, és expertise menüben donate all junkra nyomsz, a sima deconstruct helyett.
Libraryt persze priózd előtte, már ha az neked még nem maxos. -
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszi, egy chc és egy chd van rajta nekem, a mag mod nyilván kötelező, illetve egy accuracyt tettem rá, de lehet azt feláldozom, még egy chc modra, mert így 54% chc, és 120% a chd-m, de soknak ítélem meg a "fehér" dmg számot.
Amúgy valóban erősebbnek tűnik a Lexi, de az a -20 a tárban érezhető tankoknál, illetve nekem a reload speed nerf is érződik.
-
spleenszuru
őstag
Másik - kicsúsztam a szerkesztési időből, bocsi - miért nem tudom kinyitni a fehér krampuszos ládát?
-
spleenszuru
őstag
Néztem egy kb. 7 perces videót, ahol 6 ajándékot mutat, gondoltam max ezeket kell ismételni, ha nem dob ki valami skin darabot. Aztán nézem, hogy valójában 40 van...
Nincs az a skin, amiért én egy 30+ perces videót stoppolgatva megnézzek.
Talán ha lenne második monitorom, mert telón kínszenvedés. -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem-nem, az még nincs, még farmolom az eventet további cuccokért, mivel sosem fogok menni valszeg sem raidet, sem DZ-t.

A Refactor is folyamatban van, annyi, hogy az nem célzottan, hanem rakom be a buildbe mikor épp kiesik hozzá valami. Mellény már pl. pont van.

#33288Bird
Hol írták ki? Szerver állapotra is azt írja működik, de MIKE-01 van. -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Talán egyszer, csak fejezném már be végre a legendary buildet, és tanuljak meg leget/mastert is játszani, mert még mindig nem mentem egyet sem ~520 óra alatt..

Na kiesett egy Ouro, plusz még egy Ridgeway's pride is.
Amúgy, azok a named fegyverek, amiknek igazából csak a nevük sárga, de nincs is perfect talentje, sem magasabb attribute, minek nevesek egyáltalán? Pl. az új Bell Ringer LMG, vagy a First Sight is olyan.
-
spleenszuru
őstag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Biztos?
Nekem 25/25, nulla dupe, ahogy Noone írja fentebb.#33277centrino
Ja oké, köszi, megnéztem jobban, úgysem lesz sztem soha pisztoly buildem, de azért mostmár nézem az attrikat, és nem kukázom azonnal.Amúgy a bountyt csak egyszer kell megszereznem, vagy csak mindig kapok újra, és nem veszem észre?
Lefutottunk egyet, de ott is van a bountyjaim között újra. Már nem emlékszem, hogy houndsman hogy volt korábban..Kínozom még az eventet, bár dögunalom ezekkel a bullet spongekkel harcolni, viszont szeretnék egy Oreot nagyon.
-
spleenszuru
őstag
Menüben van a journey mellett "priority objectives". Ott mindig ad 3 feladatot, ami, ha nem tetszik, átpörgetheted, de limitált mennyiséged van, napi 3. A 3-ból is egyszerre csak egyet választhatsz ki. Ott írja mind alatt, mi a reward, és a fórumtárs az "exotic item" rewardra gondolt. Lehet ez bármi, mission, stronghold, sima open world activity, de van pvp is.
Ezt jó, ha majd később is használod season XP-t szerezni, ha esetleg nem érsz el lvl 100-ig, vagy lesz megint stretch goals.
-
spleenszuru
őstag
Első "nagyobb" mérföldkövem
:
-
spleenszuru
őstag
Basszus ez a x3 XP event a semmiből jött. Nyilván mindig jó, de most nem vártam, mással kéne játszani.

-
spleenszuru
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Többféle strikerem van, de éppen amit használok, az salvo holster, equalizer mellény, a többi striker, St.Elmoval. 54% CHC, 120% CHD.
A 800-1M már elég jól hangzik, 1,2M körül vagyok én, de csakis maximum striker stackkel, ami valljuk be, nem túl gyakori.A tiéd Overdogssal tényleg vonzónak tűnik, na majd lehet grindelek egy Fenris maszkot, többi cuccom megvan ehhez a buildhez.

-
spleenszuru
őstag
Amikor countdownban a group nevű chatbe beírok valamit, azt látják a playerek, igaz?
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Ezért nem tudom letenni az Elmot, mert annak 71 a tárja..
Más:
Bocsi, ha már volt, Overdogs kérdéseim lennének.
Vannak tierek, amiket nem tudok/nem vagyok biztos bennük, szóval, Ti tudjátok ezek pontosan mely ikonos ellenfelek?
Leader
Heavy weapons (az LMG-s true sons/outcastok?)
Controller (a wifis?)
Marauder
Support (a dupla felfelé nyilas outcast/blact tusk?)
Bodyguard
ImmobilizerA mini tank, és a controller furcsa, hogy nem egy tierben vannak, hiszen a controller spawnolja a minitankot..

Illetve, ha csak egyetlen tier van a mezőn, pl. a 2 db rogue agent, akkor rájuk is érvényes az a 30% amp damage?
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Igen, csak én nem figyeltem a kék ikont.
Feltűnt az is hogy kb. one shottolják a pajzsom HP-vel együtt egy sima control pointon is.
Na lehet majd találgatni milyen build kellene a szezonra, vagy fogom és kikapcsolom inkább a GM-et.
A gond az, hogy egy sima piros enemyt is nagyon megtol ez a buff. -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
[link]
Coyote Grupo vs. Unit Alloys StrikerSzólj ha valamit máshogy kellene állítanom, később megcsinálom.
-
spleenszuru
őstag
No megvan a Salvo és az EQ mellény is, viszont így ha 60% CHC-t akar az ember, akkor csak 108% CHD lesz.
Meglátom megérte-e, a +20% AR damage talán kompenzálja. -
spleenszuru
őstag
Nem akarnám kivenni a journey jutikat, mert én meg stretch goal alatt utálom ugyanazt csinálni over and over again.
Akkor viszont nem kapok semmilyen passzív modifiert.
-
-
spleenszuru
őstag
Na hát esnek bőven Unit Alloyok CD-n, csak épp a nevesek nem.

Amúgy Countdown vendornál van Harmony, ha valakinek még nem lenne meg.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Basszus! Én azt hittem lecseréli az aktuálist, ha szedek fel másikat.
Jobban kéne figyelnem patch note olvasás közben. Viszont az ellen is kap 60% dmg reductiont, nem?Amúgy modi nélkül is van 100% hazpro backfire build, csak hát a mindenki által utált Ninjabike táska kell hozzá. CD-re én azzal megyek be.
-
spleenszuru
őstag
Imádom, hogy heroic mission kellős közepén kidob delta-03-al, és utána még van képe 100-as queuet tolni a képembe...mindezt már kétszer.
Jó, akkor nem játszunk ma Div 2-t... -
spleenszuru
őstag
Y7S3 Mutiny Season Bundle ára nem 20 euro kéne, hogy legyen? Mert most 30-at mutat a Steam.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az Elmo még nagyobb tárral nem lenne rossz, de így már a Lexi is jobb lehetne. Szerencsére van több striker tatyóm, Ninját meg amúgy is használom a hazpro buildben, szóval csak ki kell grindelni az Unitokat.
A neves mellénye és holstere vajon esik simán countdownból? A Salvo ad plusz 5% rate of firet még..
-
spleenszuru
őstag
válasz
szabesz0524
üzenetére
Nincs, az csak attribute.
Duration, Haste, Repair skill, asszem ezek vannak modként.Amúgy én is pont napokban kérdeztem a refactort itt, tervezem építeni, viszont valószínűleg előre veszem ezt az új Unit Alloys buildet, túl jónak hangzik.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
CHC vagy CHD némileg megszívná, de amúgy igen, brutálnak hangzik az a kombó.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Az armor on kill sem rossz valóban, de elsőnek maradok majd a hanás neves tatyónál, mert az már van.

Mop és Harmony is van szerencsére, szóval azzal sem lesz probléma.#33051FireKeepe
Nem, vagy-vagyot írtál.
Én vagyok a hülye, hiszen 4 refactor, 1 hana-u táska, és egy waveform mellé már be sem fér a wyvern.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Még jó hogy kérdeztem, köszönöm.
Birdies nincs, nem is lesz egy ideig, ahogy nézem, mi kellene hozzá.
Turret+drónhoz nem ragaszkodom 100%-ban, de melyik másik skilleknek lenne értelme refactorral? Egyiknek sem, nem?
Waveformom viszont van.Tehát akkor így lenne valahogy?
Refactor: mellény, +3 másik darab még, skill dmg+skill haste modok
Táska: neves Hana-U
Waveform
1 db WyvernMivel van 1 skill tierem technician miatt, az egyik db geart át kellene raknom WDMG corera?
-
spleenszuru
őstag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Más:
Úgy döntöttem, építek egy healert, és akkor tudnék menni onnantól teamben is. Olyat szeretnék, amelyik minden difficultyn megállja a helyét.
Ez a refactor jó hozzá?
3.04 RF TurretDrone - Google Drawings -
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem toltam még classified assignmentet a ~450 órám alatt..
Az lenyomható soloban heroicon? 4 direktíva off, én max egyet használok, mert nem tetszik a többi, meg noob is vagyok hozzájuk, és ki nem állhatom, mikor meggyulladok az outcast special ammotól, vagy épp bekábulok a hiénástól. -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na meg a 71-es tár az elmon.. Lexi meddig bővíthető az alap 45-ről? Meg se néztem.
-
spleenszuru
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Nos, engem nem győzött meg annyira a tipping szett, nyomtam vele vagy 2 hetet, de azóta visszamentem az st. elmo-s strikeremre, számomra gyorsabban darál.

Ebben a szezonban overdogs+turmoillal használom a strikert, és egyre jobban szeretem, pl. rogue agentek ellen is nagyon hasznos a turmoil, sokszor egyszerre hal meg a kettő, annak köszönhetően.
-
spleenszuru
őstag
A Tinkerer master küldit is a #32899 builddel toltad le?

Elkezdtem ezt összefarmolni, egyelőre a 2 improvisedet gyártottam le, meg Memento, St.Elmo, és a Chill maszk megvannak, a mellény lesz kemény dió, mire ki fog esni, csak most a stretch goal event alatt nem countdownozok, szóval szünetel a grind.Amúgy még mindenki priority strongholdokat nyomja az eventhez? Nekem borzasztóan unalmas napi többször lenyomni egy strongholdot, szóval én mission és stronghold kombót nyomok, hogy legalább ne non-stop ugyanazt toljam, de még ezt is unom, lassú a progress.
-
spleenszuru
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Tinkerer?
Az meg asszem az előző, crossroads manhunt master missionban esik a Potomac eventen. Eshet elvileg nem csak master szinten is, csak valami siralmas százalékkal.Viszont Urak, ha most Tempestet írtok, akkor az új térdes miből esik? Nem az a master Tidal Basin jutalma?
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszi, de szerintem én maradok a Bluescreen/Bullet King fegyóknál, az M60-ra valszeg azért kell a rate of fire, mert tán az a leglassabb fegyver a játékban (?)
Van amúgy 2 féle nekem is, egyiken Overdogs+Turmoil, másik az nálam is a ceska+petrov.
Nem exo fegyverrel viszont valóban lenne 60% chc és 100+ CHD-m. -
spleenszuru
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Ott kellene, hogy legyen:
Más:
Mi az általános álláspont, damage to armor, vs. chc/chd kérdésben?
Tipping build miatt kérdezem. Ugye itt elég nehéz magas CHC és CHD értékeket adni, és arra gondoltam, hogy át tinkerezem az egyik LMG-m, hogy a harmadik statja CHC, vagy CHD legyen, ezáltal a gearekből többre tudnék CHD-t tenni, mint most.Bár a tipping ugye skálázza felfelé a CHD-t folyamatosan. Megéri az a harmadik attri, vagy hagyjam damage to armoron?
-
spleenszuru
őstag
Na kiesett sony kolléga Overdogsa nekem. Jó lenne, ha lehetne cserélgetni cuccokat, adnám is egy Ouroborosért.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
PFE 12-es nekem is kb. 10 van, de 13 nem tudom, egyáltalán létezik-e, pedig jó lenne a master buildhez, mert ha már 5 gear darabra rá tudom tenni, beleértve 2 improvised darabot, akkor az bizony már mínusz 5% összesen, a 12 vs. 13%-os modokat nézve.
Vagy, gunner spec helyett mehetnék survivalisttal, de akkor meg nem lesz armor on killem...
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem csinálja, direkt néztem most a timert ahogy öltem. Vagy lassan ölöm, nem tudom, de nem ad hozzá időt.
Köszi a többieknek is, de ilyen cheese módokon nem nyomom, ha nem sikerül "természetesen", ott egye meg a fene, nyomok inkább prio objektumokat.

#32941centrino
Összesen van talán 5 kedvencem..
St.Elmo, Chameleon, Bluescreen, Scorpio, 1886. Kb ennyi.
SMG-ben nem találok "kedvencet", megcsináltam a Backfire buildet is, de mindig az enemy szájában kell lenni, hogy hatékonyak legyenek. -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm.
Más:
Late to the party, de mégis csak jó az a sok season XP, szóval zealot kérdések...Igazából sok pontja nem tiszta..
1. Hogyan tartsam fent 35 másodpercig? Ellenfelek megölése sem ad hozzá ahogy nézem.
2. Az 1m damage ellenállást mintha írtátok volna korábban, hogy capital building finálén lehet, majd azt tesztelem akkor.
3. Hogyan javítok pajzsot a zealottal? Fel kéne robbannom egy nagy tömegben?
Igazából azon kívül hogy kicsit halhatatlan vagyok, nem történik semmi más.
-
spleenszuru
őstag
Régi motorosokhoz szólna a következő kérdésem: a legacy manhuntok mind-mind adnak valami különleges jutalmat a legnehezebb fokozaton, mint pl. a legutóbbi crossroads a tinkerert, vagy a mostani azt a térdest, master difficultyn?
Mivel crossroadson csatlakoztam a játékhoz, nem tudom, és nézve a legacykat amúgy, pl. az előző crossroadsos potomac event jutalmánál sem jelzi a tinkerert, mégis dobta ugye masteren.
Hogy van ez akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest