- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #11638 üzenetére
& EasyAC & Jam
Persze, az mondjuk nem kérdés, hogy a klánon belül mindenkinek segítünk aki le akarja tolni a heti raidet, illetve ugye még így is eshet még karakterekből.
Ezen túl meg meg lehet próbálni egy speedrunt, ha már összeraktam én is a sniperes buildet, tegnap még esett egy 97%-os SVD is a Nemesis mellé.G, esett egy Bennek ládából, Zoznak lett volna odaadva, de ő meg kilépett a csoportból mielőtt ki lett volna nyitva a láda, így neki már nem lehetett odaadni, JustMee meg leninjázta az EB-t... Jó helyen volt jó időben.
-
TheSoloenOne
tag
válasz
Habugi #11243 üzenetére
Hasonlo nalam is. Csak ugyanarrol a router-rol/ IP-rol pwd csere segitett, amirol amugy is jatszom.
szerk: pwd csere utan kellett vagy 4-5 perc mire eszre vette. ( kozben elszivtam egy cigit )
szerk2: nekem az account ceges gepre ( noti ) van regelve. Nem is tudom az asztalirol megvaltoztatni.
Talan segit.... -
i@lex
őstag
válasz
Habugi #10782 üzenetére
Tele a YouTube 12-14 perces completion videókkal, mi ebben az érdekesség?
Szívesebben olvasgatnék ilyen dvd24 féle érdekességeket, mint amit pár hsz-el lejjebb irt, és hasonló finomságokat amik esetleg nincsenek az összefoglalóban, vagy a cigiszünet oldalán, amikhez egyébként külön gratula, baromi igényesek.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Habugi #10657 üzenetére
Szerintem az nem a mechanika része, hogy bevárja, egyszerűen mikor Buddy odaér elkezd healelni, amikor Lucy odaér elkezd lőni, és ez az esetek 99%-ban majdnem egyszerre történik meg. Most pont akkor kezdte ezt el Buddy, mikor Lucy lőtt, így ő nem indult el befele. Sajna szerencsétlen helyzet, mert így Buddy-t se lehetett lőni, főleg, hogy a hipfire-t is kiszedi már Lucy pörgője...
Addig van idő lelőni az overcharge-ot, ameddig nem ér be középre, de most eleve ott állt bent ez volt itt a fő probléma.
-
válasz
Habugi #10635 üzenetére
szerintem szokjunk hozzá, hogy ez így marad. a massive az ilyen bugokat nem javítja túl gyorsan, szóval egy ideig biztosan így marad.
csak erős idegzetűeknek:
seb lafotry (ő csinálta a raidet) azt írta twitteren, hogy nem változtattak sem boomer, sem buddy healjén. egyetlen dolgot javítottak, mégpedig lucynál a blind fire-t. viszont működik a berzerk lmg-vel, gondolom ezt fogják javítani.
-
-=Jam=-
őstag
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #10604 üzenetére
De simán lehetett reset utáni első ládabontás?
Bár ennek sincs sok értelme, mivel kulcsok csak az első nyitásig vannak...
Nekem még 2 hét a ládanyitás, mivel jelenleg nulla kulcsom van, a boss nem dobott még egyet sem pedig 22x toltam le végig a raidet...De ha már KPX, ehhez képest Jamnak a leges legelső run alkalmával 2x is dobott exot, ebből az egyik ugye az EB volt, szal nem tudom.
Nekem is dobott már exot (Merciless), de EB-t nem
De tegnap este kiléptem a klánból, szal... -
arnikusz
veterán
válasz
Habugi #10604 üzenetére
Pedig még matematikáztunk is, hogy a láda 10% feletti eshetőséggel dobhatja míg a bossok fejenként 1% ha jól emlékszem. Semmi gond Csütörtökön mindenki összeszedi az 5 kulcsot, de nem mert a nyomorult ajtó bugos- nálam mardt 2 db, így ha megyünk és nem vág ki akkor megint próbálkozunk a ládiccsal.
Ui:
Megkérjük szépen Anonymus elvtársat ne írogasson demonesztáló negatív hsz-eket a főuborka fórumra és akkor talán léveszik a loot zárlatot a Clanról. -
Anonymus23
veterán
Igazából elég a második kép, abból korrekten vissza lehet számolni akkor is ha rajta vannak a fegyversebzés addok.
De én is így jártam valamelyik nap, esett egy P416, Allegro+In Rhytm tálenttel (raidre tökéletes lett volna), felülre azt pörgettem volna amit akartam volna, és amikor felvettem akkor láttam, hogy kb 800-al nagyobb a sebzése a jelenleginél, örültem neki egészen addig, amíg észre nem vettem, hogy a berserk még mindig élt a szetten, mivel egy mob volt nem messze tőlem elbújva valahol
Csak valami 2000-el volt kevesebb a valós sebzése a szetten a jelenlegihez képest -
Bird
addikt
Véleményem szerint rendkívül bíztató előjelekkel indult a játék, de látva az utóbbi idők bénázásait ez így nem lesz hosszú életű. Fájóan nagy a tanácstalanság a mit- miért- merre kérdéskörben. Akik a játékot reszelgetik azok ziher, hogy nem játszanak. Futnak az események után és olyan dolgokkal foglalkoznak amiket a patch notesban max. megemlíteni kellene apróbetűvel, nem külön kiemelni és zászlóshajóként emlegetni mint bazi nagy ujdonságot. Lásd: van-e rajta gatya, szivárvány zászló meg a többi bullshit.
vzarmo:Sajnos a világ ilyen, mindenki mindent rögtön akar és ez a videójátékokkal sincs másként. Ez az only klános raid is félrement, nálunk soha nincs fent 2-3 embernél több egyszerre. Discordon vadászgatni emberekre meg.... Majd akinek két anyja volt.
-
95% awd+lmg dmg. 42200/(1+1,05)=20585,365853658536585365853658537
42101/(1+1,05)=20537,073170731707317073170731707bármit pörgethetsz rá, max elpörgeted másra, ha nem jött be. talent pörgetés azt hiszem, hogy nem fogyasztja a rekalibrációs pontokat. de én is tárat javasolnék, allegrot csak akkor, ha chatterboxszal akarod használni. két lmg mellé libertyt javaslok.
-
arnikusz
veterán
Plussz tárat ajánlanék, ha megvan a 35+ lőszeres pouch fegyverkieged akkor 162 lőszered lesz az Raiden a drónokhoz szupi, tegnap a 135-el épphogy mentek.
Anonymus LMG-nél kesztyűn tegnap nem engedett a 9% LMG helyett a kiválasztott 11% -ot rápörgetni kiírta a cap 10%.
Én az alap LMG- szettnél 36.1-nél járok, de ahogy számolgattam 37.8-ig tudok majd eljutni ha esik olyan szettelem. Ott a maszk, hátizsák változó elem, de mostanában nem esnek jó dolgok.
A Bank HQ farmot javítani fogják csak szólék.
-
Anonymus23
veterán
Mennyi a pontos sebzés ami az adatlapon látszik?
Szerintem ez kb fullos amúgy.
Nekem olyan van, amin alapból a plusz tár volt rajta, és felülre kellett pörgetni az Unhingedet, 162 lőszer az nagyon baba tud lenni, amikor néha előveszem szokatlan, hogy lövök vele már egy ideje, AR-hez szokva töltenék, és akkor látom, hogy van még benne 100 lőszer -
Anonymus23
veterán
Szerintem mindenki a játékstílusához mérten, illetve a loot ami esik, mert hiába akarnék én olyat összerakni amit szeretnék, olyan szinten fehér holló a dolog, mivel sok esetben csak egy brand egyik fajta gearje jöhet szóba, és annál is minden (max 1 altípuson belüli eltéréssel) attribútumnak egyeznie kell, vagy egy eltérés ugye, és még maxosnak is kellene lennie.
Aha, erről híres a játékKérdés az, hogy az adott P416-odnak milyen amúgy az alapsebzése, azaz hol van a poolon belül, 2,7k dmg különbség van a minimum és maximum dmg között.
Nekem a legnagyobb is 70%-os, amin pl Optimized van az meg 50%-os csak. -
raiden nagyon szituációs, hogy melyik a jobb.
boomernél vannak addok és van sebződés is rendesen, lehet procoltatni on kill-es dolgokat.
a két kutyánál ilyen nincs, ott csak a két npc van, ott nem nagyon fog procolni, kivéve ha kilövöd buddy seekereit, ezekre talán procolhat.
weaselnél van egy darab add fél percenként az első részében a csatának, a másodikban van több is, de ott nincs az a nagy add vadászat, legalábbis mi inkább a neverst égetjük le minél hamarabb.
razorbacknél adná magát, hogy on kill procos gearrel menj, mert nótorikusan sok add van, és a drónoknak kevés a hp-je is, armoruk meg nincs, szóval néhány golyótól szétmennek, és még közel is jönnek hozzád. de ezek meg nem procolják az on kill-es dolgokat (dev megírta twitteren). a többi add meg elveszik a nagy mapen.én is beszoptam ezt, mert van egy jó ar-em, de allegrot pörgettem rá, és maradt a close & personal, de utóbbinál raiden kb. bármi jobb. annyira ritkán jön be, mintha nem is lenne.
-
dvd24
senior tag
Szerintem is jobb az orrszarvú, az egyetlen hátulütő, hogy kell a kill hozzá, de én szemérmetlenül lopni szoktam, ha látok egy low hp-s enemyt már lövöm is, hogy mindig aktív legyen (nekem amúgy is kell a badger 2-es bónusza és a chatterbox bónusza miatt is), ha vannak killek legalább 10 másodpercenként akkor nagyon jó.
-
Anonymus23
veterán
Hát igen, ez játék stílus függő.
Az a baj a raidnél viszont nem sok stílust enged meg, pure DPS és jó vagy, taktika csak annyi, amennyit az adott feladat megkövetel, de ha van DPS-ed, akkor időben rohadtul le lehet rövidíteni.
PL a 16:30 másodperces POG-os videóban, a 2. etapnál a boss-t a kékben lőttek le szinte nullára.
Hagyjanak már. Nem is láttam még olyan szetteket, amilyen DPS ehhez kell, vagy kb. olyan, amit beraktam linkbe, mint "vágyálom".Nem szeretem az UF-t, mivel nagyon kevés ideig tart a CD-je és hamar eltűnik rólad az a 20-30(?)% +sebzés, ugyanezt berserkkel meg simán folyamatosan 50%-on tudod tartani. A raidben így is az van, hogy ha nagy sebzést viszel be, akkor a mobok elfutnak (mint a villám, és cikáznak is) és elbújnak addig amíg rajtad van a buff vagy célzol rájuk, ahogy nincs buff és elveszed a célkeresztet, akkor előjönnek, de ahogy rájuk célzol, azonnal vissza, azaz nincs effektív buffod, nem beszélve arról, hogy adott esetben 2-3-4-5 ember is lőheti ugyanazt a mobot, és csak szerencse ha neked adja be a killt. Illetve vannak olyan pályák, ahol nem is lenne haszna (pl Lucy és Buddy). Persze küldetés alatt, vagy solo play hasznosabb, de jelenleg a heroic is ha nincs elhülyéskedve, akkor az is sima liba.
Én PvP-re használom a Spotter/Berserk/OtR/Compensated kombót már egy jó ideje, 280k armor + 100k+ HP-val, egész jól működik csapatban.
-
Anonymus23
veterán
Az hiba lenne. mivel a Clutch-hoz max 4 kék lehet benn, és ehhez csak és kizárólag a 4 legnagyobb lehetséges HP-t kell/lehet/szabad figyelembe venni, ezek sorrendben:
Mellény - 67,5k (jelenleg: 51700)
Táska - 53,9k (jelenleg 33800)
Tok - 45,5k (jelenleg 43417)
Maszk - 28,1k (jelenleg 22089) De ehelyett most kesztyű vanA kesztyűn max 21400 HP-d lehet
A térdvédőn meg 22550 HP. Hiába tudnál még több HP-t rakni rá, ha bukod a Clutchot.Az egész szett arra épül, hogy Berserk miatt van +50% sebzésed, és a játékon belül gyakorlatilag egyedülálló módon a Clutch-al tudod "menedzselni" a HP-dat.
Egyébként én a P416 mellett egy Vectort használok, gyakorlatilag facetankelni lehet vele adott esetben az eliteket is, az 1200 RPM miatt pillanatok alatt visszatölti 100%-ra a HP-t. 30m-ig critel.
-
törölt tag
Szerintem nincs azzal gond, hogy ennyi opció van. Viszont azt nem értem a női karakter miért néz ki úgy, mint egy három gyerekes családanya (ezt itt olvastam korábban a fórumon, nem saját), a férfi karakter pedig egy apukatestű Michelin figura. Elit kormányügynököket kell irányítani, de egyikről se mondanám meg, hogy akár egy fekvőt is képes lenyomni.
A borosta hiányát viszont nem tudom hova tenni. A kék osztriga bár vendégeinek a teljes felhozatalát le tudjuk generálni azokkal a bajszokkal, de sehol egy borosta vagy valami szolidabb szakáll.
Igazi first world problem ez.
-
totig
tag
Köszi, ez megvan. Ha több is van, akkor amit már teljesítettem annál normál esetben jelzi a bal oldali listában is, és jobb oldalon pedig írja, hogy ha újra nekimegyek, akkor kevesebbet kapok érte, mert korábban már megcsináltam.
Most viszont az utolsó két teljesített bounty teljesen olyan módon jelent meg, mint amikor kiválasztottam először őket (a heroic is, meg az NPC által dobott normal is). -
GAbre
veterán
Jaaah,értem,lehet lefelé is menni a listán.
Köszi,ez eszembe se jutott.Amúgy tegnap rájöttem,ha solóban 1edül félbehagysz 1 küldetést,nem fogod az elejéről kezdeni,ha visszautazol a küldetésre.
Így legalább lehet spec.-t váltani,ha beragad az enemy.Legalábbis main mission-nél. -
xyvalaki
aktív tag
-
TTomax
félisten
Nos most kerültem gépe elé,amit eddig írtam,azt a forgalmi dugóban tettem,reggel fél négy óta talpon vagyok,és ilyenkor van egy kis időm játszani amit az alvás kárára teszek,szerinted patch notes fogok olvasni?
A Uplay kliensbe minden marhaság belefér,ez is belefért volna.Nem,nem kellett volna a szájba rágni hogyan kell megszerezni,annyi is elég lett volna, hogy VAN ilyesmi.
De nem aggódok,neked már úgy is megvan és úgy is kiesik még egyszer majd amit én szépen lenyúlok megint...
(#8542) Bird
Öt nem érdekli,de mind megvan... érted,az ki van zárva mert nem tudom... a jenöhöz... a plogármesteri hivatalba...
-
Puma K
nagyúr
A kinek mi a kényelmesen felül még a képernyőátló és a felbontás növekedett, az asztalok, polcok és székek maradtak a régiek. Talán.
Anno 15"-tól (1024*768) 22"-ig (1680x1050) asztalnál ültem. Utána 32"-nál (1080p-ről *csere* 1440p-re) már 170cm-ről nézem a gépre kötött megjelenítőt.
Asztalnál a 42" (1080p)...
Azt már messzebbről kell vizslatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged