- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Csak normail raiden van eb loot chance, heti 1x. Bosszokból összesen 1% az esély, ládákból 10%. 5 kulcs kell a láda nyitáshoz a végén. Amíg meg van az 5 db kulcsod addig tudsz minden raid után nyitni. DE klán nélkül nem fog menni, a raid kulcsa az összeszokott csapat. El kell, hogy keserítselek!
Ja és mi 1,5 hónap alatt napi átlag 1 raiddel 6 db eb-t szedtünk ki a játékból.
-
-
Warzoz
senior tag
Köszi!
Igen, ez jár a 25. szintért.
Viszont mindenki, aki eléri a 2. shepherd szintet (10 endorse kell hozzá), az kap egy másik felvarrót, commendadiont, egy "shepherd" titulust a neve mellé és egy egyedi öltözéket. Ezt az öltözéket elvileg resetkor kapjuk, ami még kicsit több mint 3 hét. -
totig
tag
Megjelenés óta játszom vele DX12-n. Korábban sem volt - ritka apró döccenésen kívül - gondom vele (2-3 hetente egy-egy driver összeomlott és helyreállt esemény miatti kilépésen kívül). Múlt hétig 2070 két-három driverrel, azóta 2070 super az akkori legújabb drivert felrakva.
-
Anonymus23
veterán
Jelen helyzetben még az is sokkal jobb lenne, mert akkor az optimalizáláshoz szükséges matit farmolná az ember, de így meg el se indítom, mert nincs miért belépni, a szettemben a táska ami nekem kellett az nekem sosem esett, ha Habugii nem "könyörül" meg rajtam, akkor még most se lenne.
Az meg a másik, hogy a pool rendszer miatt a táska így is egy elég közepes, de legalább a szükséges tálentek és attribútumok vannak rajta.
Na most ha kb 400-500 óra alatt (amióta ezt figyelem/keresem a 900 órából) nem esett 1 db sem, ami jó lett volna, akkor szerinted mennyi az esélye, hogy majd most.Nekem maga a játék nagyon tetszik, az ellenfelek megfelelően változatosak, az igaz, hogy nagyon le lett könnyítve a legnehezebb küldetés is.
Raidről nem beszélek, mert ott még csak a "normál" mód volt eddig, hol van még ez HeroicbanA PvE teendők listája is nagy, csak már unalmas ha csak azért csinálja az ember, hogy elüsse az időt, mert értékelhető cuccot nem kapsz.
Tegnap Div1 kb 1,5 óra DZ alatt esett egy fullos Nomád táska (nem mintha hiányzott volna még), azt már nem tudom, hogy ládából vagy játékosból, de pl egy fullosnak mondható tár (ami amúgy nem esett 4000 óra alatt sem), az esett egy játékosból.
-
-
-
Habugi
addikt
"rx 580-ra kell lecserélni 1 erősebb kártyát,ha ezzel akarsz sokat játszani ennyi."
Így van..
Ráérős idődben addig is dobáld be pölö a Vega 56/64 (mindegy csak erősebb legyen mint az 580) Division 2 stutter/fps drop és egyéb címszavakat Googleba, a találatokon ne légy rest megnézni a dátumot shem.
Btw, most hogy partner voltam abban hogy megbeszéljük a semmit ami nálad furcsaság címszó alatt zajlik, légy te is partner kérlek és mond el nekem miért tudom lezongorázni a négy évszakot a memória pucoló használata Vs nem használata közötti kontraszton (meg-meg akadás szempontból)?!
-
Habugi
addikt
Pedig nem egy nagy feladvány..
Valószínűleg még a játék korai szakaszában, esetleg a bétában próbáltad az 580-al, akkor jóval kevesebb nyűgje volt a játéknak.
Másrészről az nagyjából a fele a mostani kártyádnak, tudásban, kevesebb FPS-ed volt alacsonyabb beállítások mellett, látóhatár stb..
Ha benne is volt már ez a memory leak akkor is, emiatt sokkal lassabban futottál/futhattál volna bele. -
Habugi
addikt
"Igaz,de az általa leírt jelenség jellemzően DX 12"
Marhaság, DX11-ben is ez van, mivel a játék memória kezelésének a sara.
"Nálam 11 alatt nem ilyen, max 1-2 sec torpanás van."
Ő is erről beszélt, erre panaszkodott.
"Nvidianak jelentettem ezt már,de vmièrt a legfrissebb driverben se említik még."
Nyilván azért mert semmi köze az NV-hez.
"Az,H DX12 alatt megszakad a GPU usage, használat,és akkor következik be ez az nincs benne.pl"
Becsípődtél egy marhaságon és jelenleg 3 embert túráztatsz ezzel.
A GPU azért esik nullára mert a Winfos memória pucolása megakaszt mindent, 0 frame-nél/állóképnél pedig nem meglepő módon nem számol a GPU pár másodpercig. --> sorrendiség <--Le lett írva mitől vannak a vissza-visszatérő megakadások (memória), plusz mivel javítható a helyzet nagy mértékben, a DX12-es CTD-t ettől persze még szajkózhatod csak köze nincs a kettőnek egymáshoz.
-
-
arnikusz
veterán
Ezt kifejezetten a Diamonbackkel mutogatja. Én nem próbáltam már 2 hete a Stashba pihen az exo rifle szett, nálam az Ace & Eights simán veri mind egyedül (Heroic bounty+ minden más), csapatban meg egyenesen verhetetlen az adott Buffja. Ami hibádzik az SVD 120db lőszere lehetne pl. 280, meg jöhetne egy Exotic variáns az SVD-ből.
-
eggyel lejjebb írták, hogy már az egyhez is az volt, az meg nem idén március.
százalékot a hiba pontos, kód szintű ismerete nélkül nem mondanék. így, látatlanban a jövő heti lottószámokat hamarabb találnám el. az nv bevállalta, hogy ez az ő saruk, mást pedig nem láttam, hogy kiszivárgott volna erről. mondjuk az nv fórumjait és az nv driver fejlesztők tweetjeit nem olvasom. ha új infód van, azt szívesen átolvasom.
-
GAbre
veterán
Akkor ez a napi loot reward helye?
Ha igen akkor reportoljam a hibát ubi felé?
Bocsánat,hogy 2 részletbe ment,de ez a fos experience nagyon nem akarta felvenni,mikor végre sikerült,akkor vagy ilyen röviden vette fel,vagy el se indult a felvétel. -
GAbre
veterán
Jött válasz ubitól.
Állítólag msi afterburnert ki kell kapcsolni.
Hát ez se segített,akkor ezek után vegyem le low-ra a beállítást.
Persze,mert 1080ti-al,max beállításokról lowra levéve nem tűnik fel az fps esés vsyncel ugyebár.
Csak mondjuk az az érdekes,hogy itt meg v-syncel 50 fps-em lesz lowon.
De most meglesem így látok-e laggot.Aztán töröljem a temp-et meg windows file check.Nem zavarja őket,hogy mondtam újra raktam
Nem náluk van a hiba persze...De ha valakinek beválik próbáljátok ki.
-
dvd24
senior tag
Nekem pl 320 órám van a játékban, végig DX12 alatt toltam és se drop se crash nem jellemző. Na jó talán volt egy-kettő, de nem olyan durva mint amiket itt olvasok, hogy óránként egyszer kidob a game. Konfig az adatlapomon, de semmi extra. Lehet az a trükk, hogy ráhagytam az experiencre, hogy állítsa be a dolgokat és nem is nyúltam a grafikai beállításokhoz, nem tudom...
-
-=Jam=-
őstag
Vagy talán mást nem izgat egy nyaklánc, amiért kap X ezer xp-t meg két lootot, és simán csak továbblép rajta, ha nincs neki. Én pl. egy darab napi projektet sem csinálok meg mert semmi értelme, ameddig azzal szarakodok, lemegy egy küldetés, ami minden szempontból többet ad.
A heti is csak addig volt érdekes ameddig adott tervrajzot, de már azt sem ad.
-
Anonymus23
veterán
Mit ad az a projekt ami ennyire fontos?
A múltkor írtad a soda-t mint ritka, közben ha nyitogattad volna az automatákat, akkor dögivel van. Nekem pl most 46db.
De vannak ilyen ritka dolgok, amik csak elvétve kerülnek, pl arany nyakláncból nekem is csak 1 van (pár darab már ment projektbe), vagy akár a Toy Car, amiből csak 3 (ebbből is votl már projektes pár db).
Ez ilyen, lépj túl rajta mert csak felbosszant. -
LÁZ
addikt
a fehér ház előtti részen, ahol kb kezdesz(a vásáros bódék előtti úton), ha nem halsz meg egyéb módon kb fél óráig, akkor oda spawnolnak a bossok, és mindig más, szóval visszanézel oda időnként, és hamar megvan.
ha közben más miatt meghalsz, akkor a fél órás timer resetelődik
-
duvi
nagyúr
Rosszul emlékszel. YP-hoz jár 8 Classified Assignments küldetés.
-
-
Habugi
addikt
Patch előtt már sok értelme nincs, sztem ez is közrejátszhat.
Amúgy nálam a Hive megint kukás lett a tegnapi downtime után, kb 10/1x szed fel.
A loot kukás, gear fejleszteni már felesleges, lett a mapon átugorhatatlan animáció az Invaderől amit már mindenki ismer.., heti már nem ad blueprintet feltételezem megint csak a patch miatt.., szóval jah, az ember sokszor szívesebben állna neki a köldökszöszéből zoknit fonni sem mint belogolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest