- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ibiza 2-re ajánlom délen (az egyik roncs közelében) a malomhoz vezető utat. Nekem az maradt ki. Szemét, mert pont olyan szürke ott a talaj, mint amivel az utat is jelöli. Nem spawnolok mellé, észre se veszem a 'nyúlványt', de a GPS nem hazudik...
sz: Hál istennek, Oahu mindenütt szép zöld, vagy sárga.
Más: Ha egy tuning műhelybe fel akarom oldani a 4-es fokozatot, elég csak az adott körzetben mindent felfedezni, vagy az egész sziget kell?
kozi71: A bombás cuccok alapvetően 'discovery'-be tartoznak. A lényege, hogy segít a szigetet felfedezni, ezért javarészt olyan területeket jársz be, ahol versenyek során nem voltál.
Egyébiránt nem lehet szándékosságot feltételezni. A küldetések előre programozottak, az útvonalak pedig fixek. -
-
polonic
félisten
A kaszinóban nyert audival mentem és olyanokat kerestem a térképen, akiknek hasonló kategóriás autója van. És így sem, még egy A1-es autóval rendelkező sem fogadta el.
Most már, hogy működik online a játék, botok már nincsenek? Honnan lehet felismerni a botokat?
Én a 3 challenge-em alatt még nem mentem földúton.
Ezt e nem elfogadást nem csak a challenge-ekre értettem, coop driver módot sem fogadják el. -
TESCO-Zsömle
titán
Azért a szélárnyékot visszatehetnék. Jobb volt, mint ezek a 'beváró' ellenfelek...
Bár tény, hogy kétélű a dolog. Biztos nem örültek azok a rajtgépek, akiket a cél előtt 50-100m-rel előzött meg vki szélárnyékból +15-25kph-val kivágva...
Hát, nem sok olyan hely van, ahol a Veyron eléri a csúcsot. Mellesleg a gyorsulás se stimmel, amennyire néztem. A sima hivatalosan 15mp alatt van 300-on. Az SS-el majd 20mp-be tellett elérni.
Na, de majd O'ahun kihúzatom, ha lesz pénzem megvenni...
Azért, egy 670-el száguldó Dodge Tomahawk jöhetne A0-ára...
-
zuchy
őstag
Csak nem lesz annyi egy kocsi, kéne még bele vagy 50 simán szerintem. Klasszikusok, F40, F50 is jöhetne, Lexus, Merciből a luxuskocsik, Maserati, Lambók is jók lennének... Corvette is, mert az amcsi szalon (is) totál üres. Koncept autók, de még sorolhatnám. 50 dodó lenne, annyi mint a játék.
-
bendeguz76
aktív tag
a cash game-s poker teremben van kettes asztal is ott simán lehet,a baj csak az,hogy maximum 25 ezer credittel kezdhetsz.ezt ha visszaváltod pont a duplája 50000 pénzed lesz.ugyhogy annyira ez sem lesz gyors megoldás ha egyáltalán lehet.a másik meg neki hiába van sok pénze pl 100ezer de neked csak mondjuk az 25 amivel kezded első körben csak 25-öt nyerhetsz persze 2-3 kör alatt meg van megbeszélni meg meg lehet mert lehet chatelni ott is.
-
Fel
addikt
Akkor ezek szerint a klubok sem működnek..? Az feltűnt, hogy minden kluháznál azt írja, hogy "locked", de azt még nem néztem meg miért... Azt hittem valami szinthez van kötve, ezért nem elérhető.
Még egy érdekesség: Többen említettétek, hogy nem lehet eladni a nyert autókat. Ezt a problémát én úgy oldottam meg, hogy nem vettem át őket...
Mielőtt elmentem volna egy ilyen kihívásra, előtte feltöltöttem minden garázst (az elején még ugye nem nehéz.. alig van pár férőhely), így a használtautó kereskedőhöz kerülnek... És ott is maradnak
-
Fel
addikt
A VIP részen lehet hozzájutni, ahhoz pedig 5. szintre (ha jól emlékszem) kell feltornázni magad a szerencsejátékban.
polonic: Félkaru rablón (Slot machine), aminek a neve Test Drive.
Saját kérdés: Működik valakinél a My TDU Life? (Házban, a laptopra kattintva csalható elő)
-
-
jericho69
tag
Szvsz. a touareg nem ér semmit. Én is lecseréltem a rover-em, gondolván, hogy majd ez jó lesz. Hát nem. Azzal én sem tudtam megcsinálni a versenyt, de vissza váltottam rover-e és átlag 1 mp-eket javítottam ellenőrző pontonként. A vicc, hogy már 3 napja játszok a játékkal, de még lusta voltam beüzemelni a g25-öt
-
szacsee
nagyúr
Kormánnyal.
Billel csináltam elsőre és párszor neki kellett futnom.
Kormánnyal csak azért csináltam meg az Ibiza Cup-ot mégegyszer, hogy jöjjön a money.
Viszont csak lovat kaptam részletekben és elsőre a pöckét adta.
Volt aki újrajátszotta a versenyeket pénzért? Megadta?
Nálam a szerver kapcsolat megszakadt a szigetkör közben, lehet azért nem adott pízt.
Viszont hatalmas feeling volt.Bartezz: Hány Ghz-en jár a proci?
Alapon az i7-el is laggol 5770 mediumon.. legalábbis be-beröccen néha.
Tuningolva nem néztem, mert nincs szerver és nem enged fel. -
szacsee
nagyúr
Gondolom a használt autósnál nézte, mert tegnap csak egy Bugatti-ban tudott kuporogni.
A használt autósnál látod a dlc-idet, amik ugye aktívak, de még nem vetted meg.
Ha server offline, akkor ugye nem látsz ott dlc-t, de mivel az csak egy kód, mert pl mindenki látja őket, így ha a garázsban van már, akkor már tudsz játszani szerver offline is.Viszont pár kép készült tegnap, remélem a PH feltöltő elbírja őket.
Zsömle örül a Veyronnak:
Nem fülig ér a szája, hanem a lába:
Felállt az ülésben és még a derékszíja is látszik:
Zsömle kedvét ez sem szegi:
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát jah. De a DLC-k létrehívásához a torrent is nagyban hozzájárult. Ha nem is közvetlen módon -a vásárlók elpártolásával- de közvetve -látva, hogy mennyien használják fizetés nélkül -> kapzsiság powa- biztosan.
A havidíjas játék se olyan rossz, csak ott is be kell vezetni a másodperc alapú számlázást, mint a telefonoknál...
1 hónapnyi játékidő, napi 6 órával számolva is 4 hónap játékot jelentene. 4 hónap alatt meg simán elunsz egy játékot. Másrészről ez gyakorlatilag agyoncsapná a használt piacot, amit a gyártók már nagyon szeretnének, mert semmi hasznuk belőle.
Illetve már jönnek az első fecskék... A 10k-s játékhoz adnak egy Account kupont. Minden más (új) account nyitása 10$. Így ha kipróbálod amit vettél, élből bukó 10$ az árából, mert azt a következő tulajnak is ki kell csengetni.polonic: Lista.
Am megnéztem, és jól emlékeztem. A mostani két veyron nem ad semmi plusz-t. A SuperSport ugye 1200 ló és 1500Nm (432kph). -
bazso29
aktív tag
Tuningolni lehet a kacsát? Hátha szedi majd a lábát.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Enton
addikt
Lehet szerkeszteni a postokat.
A bugreportos topikban ma írtak be a modik hogy a PC-seknek kéne több info a játékról, szerkesszék át hogy legyen verzió hardver meg minden egyébb.
Ha nem szerkesztik át törölni fogják a használhatatlan hszeket.Itt is van:
[link](#2333) Interceptor:
Már nem gombokkal lehet nézelődni a járgányban, hanem egérrel bal gomb lenyomva. Meg elég korlátozott szögben csak.
-
Enton
addikt
Elég lesz akkor ennyit akkor így első körben:
- Belső/Motorháztető nézetben index visszajelzés és/vagy legalább kattogó hang.
- GPSből kivenni a földutakat mert igen jó lesz amikor Veyronnal majd arra tervez...
- átvezetők átnyomása
- a G25/Momo/Trustmaster kormányok FF-lensége
- a offline időjárásváltozatlanság
- üléspozicó állítás
- motorindító kapcsoló
- radióban saját zeneA videókat majd meglesem.
-
Enton
addikt
Ezek amúgy pont nincsennek megemlítve.
Megvan említve minden más hülyesége is a játéknak:
- a G25/Momo/Trustmaster kormányok FF-lensége
- a offline időjárásváltozatlanság
- sok verseny/club/autokereskedés fagyasztja a Box-ot PS-tAsszem a cutscene lesz a jó kifejezés az átvezetőre.
De akkor már legyen all of the cutscenes nemde? -
fatal`
titán
Én is hiányolom, reméljük patchben orvosolják.
Ami még kellene:
- Belső nézetben index visszajelzés és/vagy legalább kattogó hang.
- GPSből kivenni a földutakat mert igen jó lesz amikor Veyronnal majd arra tervez...Ezek szerintem nem túl nagy dolgok, semeddig nem tartana megcsinálni őket.
-
Shuki
tag
Szerintem tök máshogy áll hozzá ehhez az új részhez az, aki sokat nyomta az elsőt! Az ugyanis olyan jól sikeredett, hogy el se tudtam képzelni, hogy, hogy lesznek képesek azt felülmúlni...Nincs még egy olyan játék, ahol ilyen kegyetlen jókat lehetne közúton driftelni. Volt egy olyan időszakom, hogy stopperral mértem az időt, hogy melyik kocsival hány perc alatt tudom teljesíteni a legkomolyabb szerpentínt
Momo kormánnyal manual váltóval keresztbe csúszkálni...Hmm..sztem csak az értheti aki próbálta
Nem vagyok sztgp függő és nem érzem magam infantilisnek sem, szeretek olvasni, motorozni, kirándulni,stb..sőt még egyetemre járni is, de a tdu 1 nélkül nem lett volna teljes az életem
-
Enton
addikt
Mondhatni csak eldugott helyeken találni.
Én már csak azért nem szerzek belőle mert, mióta kormányom van(az kb fél éve)akkor sem meg most sem lehet több helyen kapni.
Meg azt mondták leállítják a servereket mihelyst a kettő belendül. Így már értelmét is veszti.(#2273) zH.:
Maga az intro jó, a játék fele ilyen jó nem lett. Legélvezetesebb volt benne a hosszutávú kitartós versenyek, ahol átlag 200 kmh val kellet száguldozni.
-
Interceptor
addikt
Emlékszem az Enzo hangja nagyon jól sikerült, a többi Ferrari egy vicc volt hangban. Az már régen rossz ha a játékosnak modhoz kell nyúlnia csak mert a fejlesztők nem képesek tisztességesen elkészíteni. A TDU-ban én is felraktam a mod csomagot valamivel jobb lett maga a hang de az sem volt az igazi. Nem azt mondom, hogy tökéletesen élethűek legyenek a hangok(bár 2011-ben már elvárható lenne), viszont bizonyos konkurens termékek szintjét sem ütötte meg. Persze más szempontból élvezetesre sikeredett a játék sokat játszottam vele, remélem legalább a fizikát tovább tudták pofozni.
-
Fel
addikt
Persze, értettem, hogy mire gondolsz a "próbaverzióval" kapcsolatban. Én nem pazarolnék rá időt. Kipróbáltam én is a bétát, és amilyen gyorsan befejezték a nyilvános tesztelést (v027-nél), abból arra lehet következtetni szerintem, hogy a végleges nem fog sokban különbözni.
Úgyhogy kb. sejtem, hogy mire lehet számítani.
Nem akarok én sem előre károgni... Drukkolok nekik, hátha sikerül valami jót összehozniuk végül a teljesben.Bronco80: Licenszek... DLC-k... Valamiből az Atarinak is élni kell. Tutira arra pályáznak, hogy ez lesz a fejőstehenük a következő egy-két évben. Megjelenik mindhárom fontos platformra, ha jól sikerülne minden, akkor dőlhet a pénz a kiadónak. Szerintem már dörzsölgetik a tenyerüket...
-
StormLine
senior tag
-
Sonja
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem is az a bajom, hogy egyes kocsikból 4-5 van, viszont alapmárkákat kihagytak.
Mert az egyben nem így volt? 6 lambóból 3 Gallardo, BMW/Bugatti egy szál se. 4 McLaren F1. Ráadásul az LM gyakorlatilag a GTR utcai változata. Csak külsőben volt különbség.
[GMDestra] Thanks for the comments. I'll check with the team on the DLC plan to find out what else is coming down the pipe!
Szóval nem teljes a lista, de csak a DLC-s verdákat nem tartalmazza.
Persze én még mindig amondó vagyok, hogy kár ezen elégedetlenkedni. Aki akarja megveszi, aki nem, az vár míg lemegy az ára. Így volt ez az eggyel is, és így van ez a többi játékkal.
-
TESCO-Zsömle
titán
Itt jegyezném meg, hogy plasztikáztam a listát.
Pl a Lancia is így szerepelt: Alfa Roméo/ Fiat Delta integrale evoluzione, ahogy az összes Alfa is.
Hummer és a Chevrolet-k elől kivettem a "General Motors"-t, meg hasonlók.
Amúgy nem értem a felháborodást. A TDU(1) megapakkal együtt került összesen 17-18k-ba, ha az ember megjelenéskor vásárolta meg, és a játékra fél, a pakkra meg egy-másfél évet kellett várni a konzolhoz képest.
Szerintem ennek tükrébe a TDU2 elég jól áll.
-
nevo
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
Engem nagyon aggaszt, hogy a fizikát ennyire átgyúrták. Az adja a játék(élmény) 50%-át, és még midig toldozzák-foltozzák. Bár a TDU fizikája is egyedi volt, és bele lehetett szokni... Lehet én lettem maradi? Vagy okkal aggódom?
Az egy nagyon bejött. Félek, a kettő nem ér fel hozzá... Kérem, cáfoljon meg valaki, ha tud.
-
StormLine
senior tag
nem csak te, szerintem is geciség. csak hát ez üzlet. de ha ezen múlik, akkor inkább legyen ez -> sok bevétel az Atarinak -> jó support a játékhoz. a TDU1hez a MegaPacket sose vettem meg külön, csak a Gold részeként (aki nem tudná: TDU1 alapjáték + TDU1 MegaPack = TDU1 Gold). itt én is a DLCket látom valószínűnek és itt el is fogok gondolkozni a megvételükön.
-
Én 20-30 percet pörgettem, feltornásztam 35k-ra, aztán meg beadta az R8-at
(#1537) Angyom: Volt egy olyan változat, ahol nálam konkrétan úgy 10 km/h-val mentek a kocsik földúton
Ahhoz képest a most hétvégiben egész elfogadható volt. Bár kicsit azért hülyén van megoldva, de gondolj bele. Egy Ferrari, vagy a TT, nem arra való, hogy 300-al tépj földúton, mert kb darabokra esne
-
Angyom
tag
aaaaaz igen! Én el szoktam veszteni a lét. Sokat játszottam az R8-ért én is mindhiába...
Így maradt a TT, ami szerintem annyira stabil és alulkormányozott, hogy lassan már olyan lesz mintha sinen menne. egy kis csibészséget lehetne vinni bele. Mondjuk abból, amilyenek voltak az eslő stress test előtt a kocsik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest