- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31366 üzenetére
Ja , azt így konkrétan nem tudom , de kell a képlethez gondolom. Nem kell vele foglalkozni.
Így kerek a labda. Ha még ezekbe is belemélyednék már túl sokat tudnék.
Lényeg , hogy ebben átírod Magyarra és pacsi. És már köszönget is szépen a nyelvünkön.
Én még elé tettem a szép jelzőt is. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31363 üzenetére
Látom Te szépen haladsz a tanulással.
Melyikre gondolsz ?
Az " f " amit keresek ( persze betettem a kedvencek közé ) az a bizonyos Cimacons Center betű típus , vagy komponens. Erre várnék választ Én is. Láttad fentebb a szép eszmefuttatásom.
A másik az pedig ( ott lehet átírni Magyarra az üdvözlést ) , amit Gara68 Barátunk adott segítségként .
Ezt szintén betettem a kedvencek közé.
Most azt lenne jó tudni , amit szintén kérdeztem , hogy lehet ezeket a kedvenceket lementeni valahová. Netán hasalna a telefon meglegyen. Igaz a widgeteket mentettem , tehát így elméletileg marad. Viszont, ha letérdel a telcsi és nincs róla mentés , akkor ezeket a kedvenceket újból a kész widgetből újra be kell tenni. Gondolom Én , de közel sem biztos , hogy így van . Ezt még nem találtam meg sehol. Erre várnék tanácsot. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31338 üzenetére
Igen,sikerült. bordi10 segített :KWGT szerkesztőn belül: Érintés->Hivatkozás indítása->Nova művelet->Alkalmazástár .
Viszont most egy másik dolog is piszokul izgat..
Kérdeznék azoktól is , aki profi KWGT -ben.
Azt hogy csinálják a " nagyok " , hogy kiíratják a napszakot és változik a státusza reggel- napközben és este . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31285 üzenetére
Jobb lesz ez,mint a Zooper. Pontosan egyrészt az időjárás miatt , meg szerintem , ha rájövünk dolgokra sokkal profibb.
Értesítésekre még nem jöttem rá , de biztos van rá mód. Igen az elején járunk és Nekem még megvan a beidegződés Zooperileg ,úgyhogy nehezebb dolgom van.
Neked még nem ivódott be . Vannak itt srácok, biztos segítenek egy-két dologban.
Vannak homályos dolgok Nálam is , de szép lassan. Ráérünk.
Majd PM segítjük egymást . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31221 üzenetére
Igazán nincs mit !
Első nekifutásra nagyon jó lett. Gratulálok !
Két észrevétel.....( bár tudjuk első Zooper mókolás és tanulási fázis ).
A Progresbar kijelzés színeit fordítva állítanám .
A másik , hogy az " első esemény " megjelenítést változtatnám .
Alsó sávot ügyesen megoldottad.
Még majd a Hishoot használatát ajánlanám . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31161 üzenetére
Gratulálok !
Látom belekaptál rendesen.Egyszerre két Launchert is hadra fogtál.
A Computer Launchert [használtuk] itt ketten korábban és mondhatom tetszetős hordozó rakéta.
Nova majd szerintem tágabb lehetőségeket fog adni kinézet szempontjából , de meglátod melyik mellett teszed le a voksod.
Én volt idő egyszerre a gyárin kívül 3-at használtam.
Hajrá , várjuk a további képernyőket ! -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31134 üzenetére
Pfúúúúúúúú ez szerintem még nagy falat. Bocsi !
Kell egy komoly alap Launcher ügyben + Zooper haladó tudás. Ez éppen egy nehéz móka.
Igaz a Widgetet át tudnám adni ,de hosszú játék lenne. Megoldható,de nyilván nem itt,hanem privátban , mert teleszemetelnénk a topikot.
Ha van türelmed és időd akár össze is hozhatjuk. Bár itt jegyzem meg , hogy kicsit zűrös a Zooper , mert az Android 10 és fölötte már sikítozik a magas akkuhasználat miatt és sajnos meg is akasztja. Nem barátok sajnos. Ezért IS álltam le róla.
Talán KLWP-vel megoldható lenne , de abban láma vagyok.
Szóval meg lehet próbálni , de hosszú menet lenne. És bizonytalan a normális működése.
Ezt még LG V10 -en készítettem Android 6 on.
Holnap esetleg privátban. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31132 üzenetére
Köszönöm !
Ez jó pepecs munka volt. Minden porcikáját Zooperrel szerkesztettem.
[Erre] gondolsz ?
Nagyon egyszerű. A widgeteket kivéve az időjárást ( de azt fentebb linkeltem ) megtalálod a telefonban a widgetek között. A háttérképet a Galaxy Store-ban és az ikonokat is ott. Az ikon neve ( ingyenes- Rugged_Whites ) . Minden adott , csak le kell töltögetni és összerakni. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
TTom65 #31122 üzenetére
Neked is szia !
Üdv közöttünk !
Bocsesz , de hajnal három óta most jutottam ide. Meló volt azóta.Képzeld el ez a gyári Samsung. Nem mókolok már , mint azt tegnap a telefonunk topikjában beszéltük.
Az órát és a Samsung Noteszt megtalálod a saját widgetek között. Az ikonokat a Galaxy áruházból le tudod tölteni ( ingyenes- Rugged_Whites ) .
Az időjárás [widget] . Háttérkép szintén a Galaxy áruházból tudod tölteni , szintén ingyé.Van ennek a háttérképnak gif változata is , amit esetleg be tudsz állítani zárképernyőnek.
Naptár szintén gyári Samsung.Ha ez így egyenlőre tetszik sipp.supp össze tudod rakni.
Nova ügyben szerintem ( ha az mellett döntesz majd ) Gara68 fog segíteni. És gondolom más is , csak ahogy látod kissé beszűkültünk.
Én TotalLauncherben vagyok otthon , illetve Zooperben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest