- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Joker_5x #30012 üzenetére
Én megcsináltam amit szeretnél, a Gesture Control alkalmazással. Az alkalmazásban lévő leírás alapján kapcsoltam ki a navigációs gombokat, ADB-parancssorral. (Huawei-nél eltűntethető gyárilag, de húzásra előjön, ezt kellett kigyomlálni) Esetleg próbáld ki azt. Huawei Mate 10 Pro, nem kellett root.
Előtte Xiaomi Redmi 5 Plus-om volt, és nagyon hiányzott a gesztusvezérlés. Egy az egyben betudtam úgy konfigurálni, mint ahogyan megszoktam ott. -
zho-lee
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Joker_5x #26125 üzenetére
Nem tudom az e, de mondom még 1x, csak amoleden nem fogyaszt sokat. Lockscreen watch
Más! Valaki megmondaná, hogy a novában az alkalmazások hátterét hogyan lehet feketévé varázsolni, mert nem találok ilyet a beállításokban. Már unom azt, hogy áttetszik a háttérkép.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Joker_5x #25042 üzenetére
Minimalistic Text Widget-
ugyan nem zooper, de elég jól testre szabható. ha zooper mellé használod, akkor engedélyezd a launcherben a widgetek átfedését. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Joker_5x #24480 üzenetére
milyen telefon?
EMUI 3.0 (beta) alatt változtatható a (középső 3) gombok sorrendje és van még + két gomb.
ahogy itt látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest