- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14235 üzenetére
Sorry, de én is kérdezném szinte ugyanazt..
Az sd felét már lassan a weather mappa teszi ki (az ikonok), de mást nem, csak a locationt mutatja.
Annyira új még nekem is, hogy nem tudok rájönni, mitől fogja mutatni a hőmérsékletet, stb..Nagyon
a segítséget, és bocs a zöld kérdésért!
-
xtevo
őstag
válasz
qamu74 #14253 üzenetére
Ha megengedsz egy ötletet, szerintem ha az AppDrawer-t valamelyik fizikai gombra tennéd a telódon, és nem raknál ki neki külön ikont, akkor még ennél is letisztultabb lenne az egész. (Meg esetleg vmi másik háttér, ez a lila veszélyes számomra
)
upd:
Az éjszakai verzsön jobban tetszett, bár Realistic helyett más ikonokat választanék az Eye in the Sky-ban. -
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #14086 üzenetére
Na jó de azt azért be kell látni, hogy azonos stíluson belül pár ikon lecserélésének X bizbasz Y helyre történő átrakásának semmi jelentősége nincs. Rendben, hogy nagyon erősen önkifejezni akarsz, de lehet azt stílusosan is. Ahogy te csinálod (és sztem a többiek erre céloztak), az erőszakos. Ez az ami visszatetsző.
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14086 üzenetére
Múltkor kérdés volt, most találtam egy jobb screen maker-t, nem tudom mennyi volt az ára, de most 500.- forint
(sajnos)
De sokkal több telefont támogat, hátha valakit érdekel:Screen maker - nice screenshot
szerk:
a kepmegosztó nem jó ötlet, most látom.. -
Illusion1010
senior tag
-
-
vagyula
senior tag
válasz
qamu74 #13012 üzenetére
Miuihoz lockhoz időjárás kijelzésre ezt használd.Az összes kínai ls megy vele.Általam magyarra fordítva, az orosz srác pedig folyamatosan fejleszti.Van kimondottan miui támogatása, a V5-re már megcsináltam hozzá az élő időjárás ikon-t is.
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #12711 üzenetére
Üdv a klubban.
Itt érdeklődj. Találsz leírást is. -
Ps Vita
őstag
-
válasz
qamu74 #11913 üzenetére
Nem teljes megoldás, de talán segít, Novában van, de szerintem ugyan ez Apexben is ott van:
1. Nova beállítások/asztal és itt kikapcsolod a háttér görgetését.
2. Áttűnési effektust kikapcsolod, ugyanitt.
3. Valamelyik képernyőn hosszan nyomod, nova műveletek, ugrás az oldalra, és kirakod azt az ikont amelyik oldalra azzal ugrani akarsz, majd áttetsző ikont állítasz be, és oda rakod ahova akarod. -
punky10
addikt
válasz
qamu74 #11812 üzenetére
Az nem csak sima dock? Én ugy csinálnám, hogy a docknak adnék egy ugyanolyan háttérképet, mint a sreennek(ebben az esetben tiszta fehér, esetleg vékony fekete kerettel) a screen teljes egészében az UCCW. Dock beállitva pl 7 ikonra, de csak balra tenném az alkalmazásfiokot, jobbra pedig azt, amit megnyitott(nem néztem ki, hogy mi lehet, mobilrol vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest