- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #16197 üzenetére
Fáj a sárga pólós ember pénisze, ezért kiabál?
Viccet félretéve a házikó ikont ott nyomogatni azért nem kicsit jelent valamit. -
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #15908 üzenetére
A paranoid nem igazán jó a Sensationra.. legalábbis, amit próbáltam, de az xda-n kívülről nem szeretek romokat letölteni (kiv cyanogenmod)
Nem volt jól portolva szerintem, bugos.
Most egy sense portot használok, ami full jó, ha ilyen marad, le sem cserélem a Sensationt.
De van egy baja: sense..
és ha törlök bármilyen gyárit, azonnal FC lesz egy másik gyári apk-bólMegpróbálom apránként beadagolni neki a minimal stilust azért, hátha sikerül.
Bár, most kiváncsivá tettél, pac az enyémre is van..Bocs az offért, de ugye ez nem a romozgatunk, hanem a témázgatunk topic
-
balewi
aktív tag
válasz
qamu74 #15552 üzenetére
Óra középre. Telepítés cwm-ből.
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #15502 üzenetére
Nyűvöm ezeket, csak azt sajnálom, hogy pl a zárképemen sincs minden lefordítva, és a kínai pálcika betűk ott vannak..
Miui creditet csak pénzért lehet venni?Zoli
szerk: múltkor említettél egy mod-ot miui-ra, hogy a rácsot 5x4-nél nagyobbra lehet állítani..
Tudsz linket róla?szerk2: telefonon 0 creditem van, pc-n pedig 17 credit
hogy van ez?
-
-
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #15449 üzenetére
Nekem telepítés után az ikonja megjelenik az asztalon.
Rábökök az ikonra az asztalon, és egyből a jobb alsó sarokban ott a gomb (ugyanolyan, mint az ikonja), és ha rábökök elő is jön a gyorsmenü -aminért nekem is megtetszett.
De átlátszó a háttere, és alatta ott a saját menüje, témák, setup, stb.. ráadásul fel is dob egy ablakot állandóan, hogy töltsem le a win7 témát hozzá, mert az jó lesz nekem..Néztem a setup-ot is, semmi.. ott a pipa, hogy start, aztán kész, mégis elgányolja, hogy alájön a saját menüje.
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #15410 üzenetére
Én töltöttem az xda-ról xy.mtz.zip-et.
Kicsomagoltam, aztán bemásoltam az uccw mappába total commanderrel.Mindenesetre fura, hogy eddig nem működött az uccw, most meg, mintha erre találták volna ki..
Összelapátoltam egy saját skint is, de csak egy elnagyolt "vázlat" csupán, mégis fullosan mindene megy.szerk: a statusbaron állati jó ikonok vannak!! elárulod a forrást
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #15407 üzenetére
Biztosan emléxel, sokat küzdöttem az uccw-vel, nem akar sehogyan sem működni a Sensation-om..
Most, ezzel a miui rommal gondoltam teszek egy próbát.
Ez, meg ez kapásból működik (és jól, még a városom is egyből tudja).
Megnézem még ezt, meg ezt is, ha működik, akkor happyness, mehetek az XDA-t túrni, mert ezeket nem lehet szerkeszteni..szerk: működnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest