- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
-
punky10
addikt
válasz
csabám #11884 üzenetére
A fentebb emlitett progival szintbármilyen szöveget csinálhatsz ikonnak. Launcherek között válogathatsz, mind ugy fog megjelenni, ahogy utoljára hagytad. Kivéve a háttérképet.Az nem fog a launcherrel változni, amit utoljára beállitottál, mindnél az jelenik meg. Mentést csinálhatsz, nekem pl a GoEx is és a Nova is viszzaállit a widgetteken kivül mindent. A widget helye megvan, rábökve kiirja, hogy milyen és mekkora kellde azt akkor is manuálisan kell visszarakni.
-
obZen
tag
válasz
csabám #11395 üzenetére
Bocs a késői válaszért, le voltam csatlakoztatva a Matrix-ról.
Zooper Widget Pro
Zooper beállítások exportálva
Háttér
Ikonok
NavBar gombok -
zozyk
addikt
válasz
csabám #10213 üzenetére
Itt talán... Én nem töltöttem le!
-
rum-cajsz
őstag
Ja ebben van ~200 ikon ám...
Innen leszedheted:
SquareBlueCarbon.zip
SquareGreyCarbon.zip -
Weeman1
veterán
-
Kombat
őstag
-
bAtt001
addikt
1680x1050 a legnagyobb amiben megvan, de a minősége hagy kivetnivalót maga után, én is később láttam meg rajta. nem egy profi ps munka (de nem szidom mert nem értek hozzá, nem tudok jobbat csinálni
) itt megtalálod
-
user137
őstag
a launcher ikonokra gondolok igen.
nekem az a bajom ezekkel a szép képekkel kusztomizált megoldásokról, h statikusak, nem képesek tartalmat megjeleníteni, csak egy "vászon" az egész, még ha nagyon szép is.
kellene egy naptár "widget", ami illik a DV témáiba, kellene egy ToDo "widget", szintén. meg kellenek a toggle gombok. jó lenne az új emailek számát látni, ilyesmi... erre gondoltam, h kapnak egy olyan háttérképet, h a widget maga transzparens lesz, és a háttérképre majd "ráolvad" a tartalom. csak hát ez nem 10p megcsinálni
-
user137
őstag
közben találtam ezt a TeCsős videót a progiról, sokkal egyszerűbb lesz ez, mint gondoltam
képeket shoppoljak magamnak vagy vannak valahol összegyűjtve kép- és ikonpakkok megfelelő felbontásban?
Már csak a kedvenc purecalendar widgetemet kellene szépen beleilleszteni ebbe a felületbe. lehet "overlay" widgetet rakni? vagy direkt szabjam úgy a háttérképet, hogy a transzparens calendarwidget tartalom oda kerüljön?
ikonokat cserélni hogyan kellene? jó tudom keressek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest