-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
bordi10 #27484 üzenetére
Tegnap nézegettem a Nekem meglévőket(van rengeteg),de sajna nem találtam semmit.Valószínű,hogy még nem nagyon készítettek hozzá.Viszont,amit linkeltem a Robert Chandlert a G+-on érdemes figyelgetni.Ha valaki,akkor Ő fog majd megosztani.A Fészen se jelentkezett még senki a kérésemre.
Előbb-utóbb majd lesz az.És a PSSU-ban nincs S7?Én már egy hónapja várom,hogy valaki ezt megossza,de nem hajlandóak.
[link]qamu74 +1.
-
HardRic
addikt
válasz
bordi10 #25090 üzenetére
Megvettem pár napja a pakkot, de ment is a refund. Hozzá voltam szokva, hogy pár magyar appon kívül Rotoxban és Iride-ban kb. minden ikonom megvolt, ebben meg rengeteg a hiányosság. Nem is lenne baj, de a masking meg csúnya. Kár érte, mert a ClickUI-t régen hónapokig használtam, ez meg még jobban tetszett elsőre.
-
Dottore
addikt
válasz
bordi10 #15017 üzenetére
Szerintem sem passzol (olvastam, neked tetszik) a talpas font a letisztult ikonokhoz. A talpas klasszikus, mondhatni hagyományos. Ellenben az ikonok modernek, letisztultak.
Amúgy valóban könyveknél használják folyószövegnek a talpas betűtípusokat. A kis talpak vezetik a szemet és könnyebb olvasni.
-
animoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest