- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
BigBear #6189 üzenetére
Cseréltesd ki nekem kicsit úgy néz ki mintha a led szalag meg lenne tekeredve nem egyenes. Netes vásárlás esetén 14 napon belül vissza lehet küldeni. Sajnos megvilágítási panel problémák minden márkánál előfordulhat. (panel lottó) Én valószínű hogy LG-t nem fogok venni soha többet nekem 3 éven belül 2 is panel hibás lett az egyik garancián belül azt cserélték a csere viszont 2 év pár hónap után ment tönkre. 190 ezres tv-t 180-ba tudná javítani az LG szerviz.........
-
penge111
addikt
válasz
BigBear #6068 üzenetére
65C715-öm van ugyan az lesz a véleményem, majd mint amit tuti Kiskutya is leír, nekem este már sok is a max fényerő, vissza szoktam venni. De szerintem nem vagyunk egyformák, van akinek ez is kevés.
Ui: Ps5-öm van, nemrég játszottam végig a Demon's Souls-t és a Plague Tale-t, mindkét játék erősen épít a hdr-re, fontosak nagyon a fények. Brutális volt a látvány, én youtube videó alapján állítottam be game-er módba... Nyilván nem OLED szint, de ennyi pénzért ez pazar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kés topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged