- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
BigBear #6189 üzenetére
Cseréltesd ki nekem kicsit úgy néz ki mintha a led szalag meg lenne tekeredve nem egyenes. Netes vásárlás esetén 14 napon belül vissza lehet küldeni. Sajnos megvilágítási panel problémák minden márkánál előfordulhat. (panel lottó) Én valószínű hogy LG-t nem fogok venni soha többet nekem 3 éven belül 2 is panel hibás lett az egyik garancián belül azt cserélték a csere viszont 2 év pár hónap után ment tönkre. 190 ezres tv-t 180-ba tudná javítani az LG szerviz.........
-
penge111
addikt
válasz
BigBear #6068 üzenetére
65C715-öm van ugyan az lesz a véleményem, majd mint amit tuti Kiskutya is leír, nekem este már sok is a max fényerő, vissza szoktam venni. De szerintem nem vagyunk egyformák, van akinek ez is kevés.
Ui: Ps5-öm van, nemrég játszottam végig a Demon's Souls-t és a Plague Tale-t, mindkét játék erősen épít a hdr-re, fontosak nagyon a fények. Brutális volt a látvány, én youtube videó alapján állítottam be game-er módba... Nyilván nem OLED szint, de ennyi pénzért ez pazar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest