Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Celtis
üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy a lejátszón az fps igazítás bekapcsolásával… nincs drop/akadás… - ez a kadenciahelyes lejátszás alapja. Minden normális külső lejátszó esetében van egy ilyen rendszerszintű kapcsoló és ehhez természetesen hozzátartozik az is, hogy bizonyos alkalmazások esetében ezt külön még be kell kapcsolni, pl. Kodi, Plex, Vimu, stb, és vannak olyan alkalmazások, ahol ezt nem kell, mert automatikusan a rendszerhez igazódnak, ilyen pl. a Netflix (Prime Fire OS-en vált fps-t, de Android TV-n nem vált fps-t, legalábbis a Homaticsokon nem), Apple TV+, Max és SkyShowtime sem vált fps-t az említett Androidos eszközön. Friss lejátszóknál, első bekapcsolás után a kezdőlépések egyike, hogy az fps-váltást bekapcsoljuk. Erre írtam korábban, hogy végre megtapasztalod, hogy milyen a valódi kadenciahelyes lejátszás.
…(tehát natívan 24fps-sel küldi a tv-nek) … - nem csak a 24p-t, hanem az összes fps-t, ami létezik (vagy az adott lejátszónál megengednek, mert előfordul, hogy valamit korlátoz a gyártó és akkor ott is hiba adódhat), tehát jó lesz a 23.976, 24.000, 25.000, 29.97, 30.000, 50.000, 59.94, 60.000 de akár a 48.000 fps is. -
Lackó1984
tag
válasz
Celtis
üzenetére
"Ha a lejátszón nincs bekapcsolva az fps igazítás, tehát a 24fps filmet 60fps 3:2 pulldownnal küldi a tv-nek, akkor ugyanúgy jelentkezik a probléma.
Én úgy tapasztaltam, hogy a lejátszón az fps igazítás bekapcsolásával (tehát natívan 24fps-sel küldi a tv-nek) nincs drop/akadás"Nálam dettó így van (75C745, V135).
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor