- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
Nemrég elhullott a jó 10 éves LG és a helyére kellett valami. Végül egy TCL 55C645 lett a befutó a T-től.
A TV rendben is van, viszont az 5 éves garancia regisztrációt nem tudom aktiválni. Azaz nem tudom, sikerült-e, mert semmiféle visszajelzés nem jött róla. Telefonról próbáltam.TCL accountom elvileg van még régebbről (volt egy 715 nálam valamikor, ami ment vissza a brutál csíkos / felhős képe miatt), de most se telefonról, se PC-ről nem tudok belépni a TCL accountomba, hogy meglessem, mi a helyzet a TV regisztrációjával.
Rálépek a belépés gombra, de egy üres oldal jön be, nem enged tovább. Hogyan tudom így leellenőrizni, hogy sikerült-e regisztrálnom? -
BigBear
senior tag
Nagyon tetszik egyébként a TV. Bejön a design, a kép pedig árához mérten nagyon szép. Csak ezek a randa foltok ne lennének. Normál foltosodást, egyenetlenséget, bevilágítást sarkok szélek körül elviselnék, de ez a két furcsa félholdszerű ( vagy inkább Y, mert a széle felé vízszintesen is látszik) folt zavaró. Minden közepes fényerejű, főleg szürkés háttér előtt látszik. Egyszínű sárga, zöld, kék, magenta, fekete háttérnél nem észlelhető, de szürkésnél nagyon.
Nem tudom, merjem-e ugyanezt kérni. A baj, hogy ár körül semmi hasonló nincs a T-nél (mert ~ 250e kedvezményt vásárolhatok le és nem igazán szeretnék többet költeni). -
BigBear
senior tag
Na, bejelentettem. Még valami szám miatt felhívnak ami a dobozon van állítólag, de jönnek érte. Most már csak az a kérdés, mi legyen helyette...
-
BigBear
senior tag
válasz
Kiskutya #6192 üzenetére
Hajlok afelé én is. Cseszi a csőröm.
(Mondjuk trükkösek a drágák. Online a papírok közt szerződés (illetve igénybejelentés) 06.12. Jótállási jegy 06.18. Viszont a futár 23-án hozta, bár erről csak egy sms-em van, azaz 06.22-én jött, hogy másnap hozzák. Ilyenkor mi a valós átvételi dátum? Szerintem 23-a, de szerintük gyanítom, nem az... Bár a jótállási jegyen levő 18-a is jó még, a 14 napba beleférek.)
Nincs tapasztalata valakinek, T-hez vissza kell vinni az ilyen nagy méretű holmit, vagy futároznak ők esetleg? -
BigBear
senior tag
Szervizeljek vajon, vagy próbálkozzak 14 nappal? Kérdés, ez mennyire működne, üzletben kötöttem szerződést, de a TV-t csak utólag, átkötögetés és szolgáltatások beüzemelése után, futárral küldték. AZ üzletben azt mondták, bár ez csak szóbeli dolog, hogy netes vásárlásnak minősül, de nem vagyok benne biztos. Még egy dolog, még nem küldtem vissza nagyobb dolgot. Ekkora holmit hogyan lehet cseréltetni? Nekem kell szállítani (sajnos nem kis logisztika volt a TV-t jelenlegi helyére szállítani) vagy futár intézi? Vagy hagyjam az egészet és próbálkozzak a szervizzel?
Nekem LG-vel lekopogom még nem volt bajom. Több LG van, egy öreg 42LA most is szépen megy, a VA paneles 60UM is tökéletes. -
BigBear
senior tag
Még pár kép. [link]
-
BigBear
senior tag
Na, múlt héten megjött a C715 a T-től, de sajnos csak ma jutottunk el oda, hogy beüzemeljük.
Kicsit csalódott vagyok. Lehet, csak én fogtam ki, de ilyesmire nem számítottam. A kép bal oldalán sajnos jól láthatóan valamilyen íves foltfélék vannak, ami szürkés háttérnél erősen látszik, de, hogy őszinte legyek, egyéb képnél is látom. Sajnos fénykép mobillal nemigen adja vissza, de megpróbálom...
Mi a véleményetek ( ha ki lehet venni valamit)? [kép] -
BigBear
senior tag
válasz
penge111 #6069 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Akkor szerintem nekem is elég lesz.
Nálam esti Netflix / HBO meg némi Xbox megy. TV nulla.
Ehhez akkor elég lesz. Érzékeny vagyok én is a nagy fényerőre, néha hétvégén hajnalonta szoktam filmezni, olyankor az LG is nagyon bántó fényerejű volt.
Még pár nap, míg megjön, majd visszajelzek én is, hogy milyen. -
BigBear
senior tag
válasz
Kiskutya #6067 üzenetére
Köszi.
Atmos hang nem lényeg, csak nem tudtam, hogy a Netflix mennyire teljes rajta.
Hadd zaklassalak még egy kicsit. Beleolvasgattam a fényerő körüli dolgokba. Mennyire lehet probléma a relatív alacsony fényerő? A 60UM7100-as LG-m brutál fényes tud lenni, bár semmi infót nem leltem mennyi az annyi. Ennél a TCL-nél azért mentek a viták, nem igazán tudom, hogy elég lesz-e. A szoba mondjuk nem brutál világos (sőt), meg leginkább este lenne használva. -
BigBear
senior tag
Még egy dolog eszembe jutott.
Netflix, HBO Go menne a C715-ön. Azt olvastam a topicban, hogy működnek, de teljes értékűen mennek? Azaz pl. a Netflix 4k-ban működik, vagy csak korlátozottan? -
BigBear
senior tag
Sziasztok.
Hamarosan egy 65C715-ös jön majd a T-től nekem is. Szerződést hosszabbítottam, nézegettem mit adnak, vagy az LG 65-ös Nano793 vagy valamelyik sima LG, (meg pár Samu, de azoknak a brutál túlszarurált festményképétől kifolyik a szemem) meg ez jött ki belőle. Na mondom legyen Qled, az még nem volt... Jelenleg egy LG 60UM7100plb (VA) meg egy régi 42-es LG IPS kijelzős TV van. Nyugtassatok meg, hogy nem rossz választás ez a TV, már akinek hosszabb ideje van. Semmi extra nem kell. Jellemzően esti filmezés, némi xbox, youtube, hbo, netflix. A szoba nem túl világos. Olvasgattam a topicot, tesztet, netes teszteket, youtube teszt, stb., kicsit felemás, bár jellemzően árához képest jónak mondják. Többet nem szánok TV-re én sem. Az LG távirányító brutál jó, van valami hasonló ehhez, ami működik is?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest