- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
válasz
vrsptr #14529 üzenetére
Köszi! Én simán gépelem, a mikrofon tiltva/kikapcsolva van. A play store-t nem is találtam a home oldalon, csak a beállítások/rendszer/alkalmazások alatt. Onnan megy, meg találja, de ez valóban ennyire körülményes? Elég vicces, mert kb pont az a része nem működik, amire ki lett találva, teljesen felesleges ez a google tv, lehetne rajta sima android is...
-
sortiefish
tag
válasz
vrsptr #13600 üzenetére
Android TV vs Google TV két különböző operációs rendszer TV-re. A 0xx frissítések csak Android a 4xx verziók meg a Google TV rendszerrel kompatibilis. Tegnap frissítettem a 469-et az a legfrissebb jónak is tűnik. Nem váltanék vissza az android rendszerre nekem jobban tetszik a Google rendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ashes of Creation (MMO)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged