- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
Igen utána olvastam!de akkor is szépen megy 60 frame el amúgy meg én nem nagyon látom itt a különbséget mármint SDR-HDR között!azt viszont igen hogy a shielden keresztül nem darabos a kép!szép fluid!meg sokkal szebb a DV is!nem nagyon volt időm tesztelni de majd még írok mik a fejlemények!
-
embe
nagyúr
Tudom, nekem is kiírja az eszköz neveket, köztük a régi dvd-lejátszóét is.
Leírtam a megjegyzésem, de valahol sejtettem, hogy Te nevezted át a bemenetet.Más: Megjött a légegér. Szép és jó. De a távkapcsolóba épített mikrofont nem bírom benne munkára fogni. Van valami trükkje?
Nem kell valami Google segédprogramot telepíteni? Valami ilyesmi rémlik..... -
Jajj de nehez nekem megerteni a PC dolgokat
Nehez eset vagyok tudom es elnezest. Plex topikban irtam, hogy vennek mondjuk egy USB wi-fi stick-et, de azt hittem itt meg az USB 2.0 csatlakozo keves. Nem is fontos mondjuk a Dolby Vision annyira, de a 4k igen. Szoval nem tudom javitana egy usb wi-fi stick, vagy az altalad emlitett usb-lan adapter. Mondjuk nem ertem nalad , hogy van ekkora sebesseg amit betettel. Nalunk Tp-Link ax10 router van de 88Mbit/s a maximum. A note 10-em tud 500Mbit/s-et ezen a halozaton.
-
Koszi. Akkor csak az a megoldas, hogy media lejatszot kell venni?
Nem tudom, hogy mondjuk 4K fire stick-kel megy e a plex, meg, hogy ott is van e ez a problema
szerk: Mondjuk nalad mar elegnek kellene lennie a savszelnek, akkor ez Plex "hiba"? Akkor azt a fire stick se oldja meg
-
da.
tag
voltam ma megnézni a TCL részleget az Alzában.
hát nagyon remélem, hogy csak szar minőségű a TCL demo videó, mert nem volt jó látni az LG, Samu és Philips TVk mellett.
Egyébként nincs is kinn C715 és C815 sem. "Kiemelt" helyen egy 65EC780 ment a demoval, remélem a C715 nem ilyen. -
feriferi12
csendes újonc
-
-
ritkaság
aktív tag
Nem találom a cikket sajnos. Olvastam, hogy vannak kifejezetten ARC minősítéssel rendelkező HDMI kábelek. Direkt rá van nyomtatva a kábel oldalára. Hogy miben mások azt nem tudom. Talán valaki elmondja.
Ezt találtam:
A HDMI 1.4-től számítva a kábelek típusait a következőképp jelzik:
Standard HDMI kábel – akár 1080i és 720p Standard HDMI kábel Ethernet csatornával Standard Automotive HDMI kábel High Speed HDMI kábel – 1080p 60 Hz, 4K 30 Hz, 3D és "deep color" (mély szín) színskála High Speed HDMI kábel Ethernet csatornával
Tehát az 1.4 nem elég, ahogy írtad HS-nek kell lenni. -
embe
nagyúr
Akkor hátha javítva lesz!
Én még sehol sem vagyok a tévé projekttel. Most megy a nappali berendezése. Ülőgarnitúra kipipálva, szekrény még semmi...már több mint 1 hónapja keresgélünk - már ahogy időnk engedi.
De hátha lesz valami akció így év vége felé. De az Emag és az ED is levitte 2 évre a garit. -
Imdre
aktív tag
Nem tudom jobban megfogalmazni: ne legyen darabos a mozgás, illetve ne ugorjon 24p-s filmeknél 4x másodpercenként. Ahogy elnézem ez még ma sem megoldott tökéletesen, amit röhejnek tartok... 4k, dolby vision, hdr, anyám tyúkja, azt döcög filmeknél. Persze vannak a szép effektek, amik elsimítják ezeket, csak közben totálisan természetellenes a mozgás. Tudom ne várjak csodát, ha egy drágább készülék sem hibátlan ebből a szempontból, de remélem nem lesz nagyon zavaró. Mivel már megrendeltem, így tesztelgetem majd, de sok opció nincs sajnos, mert sokkal többet egyszerűen nem szánok rá, így ha nem lesz nagyon gáz, akkor mindenképpen marad. Annyit nem fogom nézni, meg a mai tartalmak még ennyit se érnek sajnos...
A médiaboxod, ahogy nézem alkalmas a normális, kandenciahelyes lejátszásra. Ebből a szempontból érdekelne a véleményed. Milyenek a filmek mozgás szempontjából? A kép biztos jobb lesz, mint a szobai tv-m. A mozgás azon sem tökéletes, de annál rosszabb ne legyen...
Illetve még egy kérdés: Voda mediacard megy gond nélkül? Tv-műsort az adná, még egy semmitérő boxot nem akarok, ezért lenne mediacard.
Megmondom őszintén nem akartam android alapú tv-t, de kénytelen leszek megbarátkozni vele.Kiskutya: köszi, közben meglett a 378-as szoft. Ha megjön feldobom, azzal kezdek
Esetleg beállítások vannak, amik ajánlottak képminőség tekintetében, vagy teljesen jók a gyári profilok? Remélem a fényereje elég lesz, mert ahogy olvasom az nem az erőssége. Igaz nappaliban lesz, be tudok sötétíteni (filmezéshez mindenképpen), de egy meccshez nem feltétlenül akarok. -
Botika89
tag
Nekem is 382 van és ugyan úgy bekapcsoláskor nekem is durva látszódnak a csíkok de néztem netflix DV,4khdr,YouTube megy szépen ps4 pro val is néztem ott sincs gond!én is olyan vagyok mindent kisszurok!de már nem érdekel mert mikor meg láttam az LG oled is hasonló ami 4x ennyiben kerül mondom akkor ette fene!tartalomnál úgysem látszik max annál a hülye szürkénél!
-
Botika89
tag
[kép] Nem azért de ennél a szürkénél mindenkinek ilyen ennél a típusnál!
nem hinném hogy fognak bármit is csinálni mert a csere panel is ilyen!mindenkinek látszanak ennél a szürke árnyalatnál halványan a csikok nekem is kiskutya is irta hogy neki is!sőt láttam 2500£ os oled LG nél is ennél a szürkénél hogy halványan csíkkos az is!engem már nem is érdekel!bele nyugodtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest