- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy talán két éves 43" méretű TCL tv-t ellenőrzés alá vetettem, ez egy Direct LED-es + FALD-es készülék. Sajnos a fekete nagyon nem megfelelő rajta, nagyon sok a bevilágítás! Ennek eredményképpen olyan, mintha világos jeleneteknél is kevesebb lenne a kontraszt.
Megjegyzem, újkorában tökéletes volt a fekete, abszolút semmi bevilágítás nem volt!Egy belépő szintű Full HD 5 éves Samsung tv-vel hasonlítottam össze, ami Edge LED-es, meg nagyon belépő szintet képvisel (Samsung UE40J5100), és a Samsung-nál semmi bevilágítást nem tapasztaltam, a fekete tökéletes, a kép kellően kontrasztos, legalább ami ebben a kategóriában elvárható. Ennek a tv-nek elég gyengék a paraméterei, viszont érdekes módon képminőségben szerintem ma is bőven megállná a helyét! - pedig nagyon kritikus vagyok OLED után!
Nos, a mostani modelleknél is tapasztaltatok ilyet, hogy az idő előrehaladtával a panel felhőssé válik? Ezért félek az LED-től...
-
törölt tag
válasz
Deadpool73 #3902 üzenetére
Amikor mi tavaly vásároltunk a TCL tévéhez fali konzolt, kérdezi az eladó, hogy milyen típusú a tv, mondjuk hogy TCL. Erre sóhajt egyet, azt mondta "Hallottam róla"... Hát ezzel mindent elmondott, gondolom nem ismerte, gondolom csak annyit hallott róla, hogy kínai, és az alapján ítélte meg. Hogyhogy nincs elterjedve Magyarországon? Olvastam múltkor egy cikket itt, azt hiszem az LG és a Samsung után a TCL-ből adnak el a legtöbbet a világon, ha jól emlékszem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest