Új hozzászólás Aktív témák
-
rebb
tag
válasz
Solymi81 #22108 üzenetére
Nem rugózok rajta, csak leírtam a tapasztalatom.
Amúgy, ebben a történetben többen is hibáztak, mert a futár kinyomtatott papírján a telefonszám egy karakterrel kevesebbet tartalmazott.
Azért ezt illene észrevenni a futárnak, amikor hívni akarja.
Ráadásul egymásután kétszer is.
Mire harmadjára "szerencsémre" egy olyan futár hozta, aki úgy gondolta, csak nem lehet ez egy "vicces rendelés", mert a számlán 0Ft szerepel, tehát valaki ezt előre kifizette, így csak kihozta a címemre, ahol láss csodát át is vettem.
Így bebizonyosodott a cégnek, mégiscsak létezem
Jeleztem nekik a történetet emailben , megköszönték.Szurkolok nekik! vagyis mindenki másnak, aki kapcsolatba kerül velük ügyfélként.
-
rebb
tag
válasz
nicu71 #22100 üzenetére
Én a BF alatt vettem a 75c805-öt, csak kíváncsiságból szombat este meg is néztem az emag alkalmazást, hogy mikor fogják kihozni, de ott azt írták, hogy már szombat délután volt egy sikertelen kiszállítás a sameday részéről.
Nem törődtem vele, azt gondoltam, valami rendszerhiba lehet.
Vasárnap délután újra megnézem, és most is jött egy üzenet, hogy vasárnap délelőtt is sikertelen volt a kiszállítás.
Na mondom ez már nem tréfa, hétfőn felhívom a sameday-t, ugyan árulják már el, hogy mi miatt volt kétszer is sikertelen a kiszállítás.
Hétfőn reggel 9:00, épp tárcsáznák, mikor csöngetnek, kinézek az ablakon és lám itt a sameday futárja.
Közli a futár, hogy nem vagyok telefonon elérhető, már próbálkoztak kiszállítani kétszer is.
Nézem a telefonszámomat a papírján, de egy számmal kevesebbet rögzítettek a rendszerébe.
De Ő úgy gondolta a kollegáival ellentétben el is jön a címemre és ha van csengő, akkor becsönget.
És igazából marha mázlim van, mert ha nem Ő jön, akkor a kollégái simán visszaküldik az Emagnak, ismeretlen cimzet felirattal, mert három sikertelen után ez az eljárás, aztán kereshetem a TV-met, ahol akarom.
Hozzátenném, hogy kertes házunk van és mindhárom napon otthon voltunk, úgyhogy ott futár nem volt, sem szombaton sem vasárnap az biztos.
Na ennyit a Sameday-ról és a rendszerükről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged