- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Nekem egy AC-s ASUS routerem van, amin lóg egy hdd (kvázi NAS). Médiaszerver megy a routeren, így gond nélkül lejátsza a 4k-s filmeket is. Amit most próbáltam, 28GB méretű. Wifin csatlakozom, mert gyorsabb, mint LAN-on. Nekem a VLC is lejátsza ugyanezt a filmet.(UPnP)
KODI javasolt még. Vagy NAS-ról mehet a Plex is - nem tudom, milyen NAS-od van, de biztosan van rá Plex.
-
embe
nagyúr
Én péntek délben rendeltem meg, hétfőn indították, kedd reggel Nyíregyházán át is vettem.
belashx: Volt ehhez hasonlóm, illetve most is van egy kis billentyűzetes-tapipados okosság, de a szemem már gyenge hozzá. Szemüvegben meg nem szeretek tévézni.
De ha a légegér funkciója jól működik, akkor lehet berendelem.
De még megpróbálok egy gyári ( vagy utánzata) távot felhajtani. -
Kiskutya
veterán
Az se mindegy hogy van beállítva. Az uncsim q82r tévéje is addig volt látványos amíg a szappanopera hatás be volt kapcsolva ahogy kikapcsolta olyan nagy hűha érzésem nem volt hogy de jó lenne a tcl helyett. Biztos hogy jobb tv (q82r) viszont akciósan 390 volt az ára... Ezt a c715-öt az uhd 8500 és a q60t-vel kell max összehasonlítani.
-
Kiskutya
veterán
Nem mindenkinek tetszik a samsung túlszaturált szinvilága a tcl sokkal természetesebb. A tcl qled 10bit panel a Samsung csak 8+2frc a tclbe van dts dekóder samuba nincs a tcl tudja a dolby visiont a Samsung nem. Attól még lehet jó a Samsung kinek melyik tetszik. Az én igényeinek a tcl szimpatikusabb volt azért is vettem.
-
-
Kiskutya
veterán
Bekaocsolásnál van gyorsinditás de én nem használom napi 1x 2x kell megtenni. Azt a pár másodpercet kibirom. Hang csúszás volt az elején optikai kábelen nem tudom ez hogy áll most mert hdmi arcon keresztül hallgatom és semmi csúszás! A lényeg hogy fel kell rakni az új frissítést mert sokat javult a tv a kezdetek óta! Maga az android meg nem lassú nekem lg webos rendszer volt előtte és nem érzem lassabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged