- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
fojtviki #5004 üzenetére
Szia. Nem akarok topikrontó lenni. Volt tcl 55 x815 és 65 c715 tv m. Moat egy általad említett Hisense 65U8QF et nézek. Ez a tv brutál. Ne érts félre a Tcl ek is nagyon jó tv k voltak és ugye nem egy árkategória a U8QF el de ahogy írtam már minden forintját maxximálisan megérte. A hdr lenyűgöző és az sd felskálázasa is páratlan. Nézz meg egy ilyet vigyél rá minden féle tartalmat.
-
tothjani81
senior tag
A kép élességel tisztasággal semmi bajom nem volt. A HDR részletgazdagságát találtam kevésnek. Persze árkategóriában jó de samu qledemvolt no persze 2,5 x annyibba került és oda tudtam viszonyítani. Mondjuk úgy nekem kevés volt hdr re.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Kiskutya #4847 üzenetére
Szia. Elképesztő. Tudom nem egy árkategória a Tcl el de hihetetlen hogy mennyire jobb. Nem bántam meg a cserét. Hangszempontjából is jobb ha nem megy az erőlködő vas. A JBL oda tette magát na persze tv berkeken belül. A HDR filmek olyanok rajta mint állat. Euronicsban már ki van álítva több helyen is ha van időd és érdekel tekintsd meg.
-
tothjani81
senior tag
Gondoltam leírom a szervíz végkimenetelét. Az alany egy 55 X815 volt. Pixelhibás lett. A szervíz szerint alkatrész hiányában nem javítható csere papír lett belőle. Hozzátették nehéz alaktrészt kérni ezek a Tcl ekhez. R{viden ennyi csak kicsit fura. Nekem az jött át hogy mivel a garanciás javítás a szervíz költsége és bajos a gari inkább lecserézték mert ez nekik nem költség.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Criceto83 #4744 üzenetére
Szia. Nekem elvtték a X815 öt bár az 1 éven belüli. De ami érdekes hogy eladtam a c715 öt és kicsit zavaros a gari az tuti. Tekom 1 évett ír a papírra de tcl oldal 2 évet igér. A telekom oldalán 5 év van feltüntetve és a Tcl szervízbe egy hölgy azt mondta igen 5 év van de nem tudják majd ki fizeti nekik a szervíz klt t. Elvileg jár az 5 év minden 2019 2020 és 2021 vásárolt tv re ahol ezt hirdetik de alapból csak 2 év. Azoknál van 5 év akikkel szerződött 5 évre a Tcl. Nekem cserejegy lett a vége mert nincs alaktrész nem javítható a tv( pixelhibás lett)
-
tothjani81
senior tag
válasz
herkulesminusz #4719 üzenetére
Szia. Nekem volt C715. Írtam is szwp a képe ha hdr nem fontos akko tökéletes választás. Philips 8 szérisval en is szemezgettem de nincs olyan képe mit a C 715 nek
-
tothjani81
senior tag
válasz
Kiskutya #4703 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam a végén. a 7100 as egy szemtelenül olvsó tv hálóba van ott nincs mozizás este meg. axx 1 órát. Azt nem sorolnsl a Tcl ekhez meg se közelíti se az x es se a c t. Az U8Qf az ami számomra sokkal jobb. Egy másik hsz ben valaki írta, hogy majd 100 ezer a szakadék ihen ez igaz de én úgy nézem hogy a c715 öt 289 ért vettem a u8qf et 320 ért. Nálam ez csak 40 ezer. Nagyon jó tv a C715 de nekem mégis hiányzott belőle valami. Az alap fényerő az teljesen jó volt de hdr nél nekem elvérzett teljesen. De mostani árviszonyok között bizony 229 ért a 65 C715 nagyon jó vétel.
-
tothjani81
senior tag
Egy história ha valakit érdekel. 2 Tcl került hozzám ebben az évben. Egy 55 x815 és egy 65 C715. Mindekettő jó tv deeeeee. Sajnos vannak hibák elég rendesen. Az android az alap hiba elég lassú. Az x815 8 hónap után pixeles lett sokszor kifagyott. A c715 stabilabb volt de a hdr nem volt az erőssége és az az sd adás se volt kielégítő. Persze előtte samu 1 gen q7f volt ami lényegesen drágább de az meghalt 2 éven belül. A 715 öt eladtam az x815 nem javítható csereutalványt várom. Nagy bajban voltam az új tv k beszerzésében de valahol macere az egész de örülök 2db Hisense lett az utód egy 55 7100 és egy 65u8qf. Mérföldekben mérhető a különbség. Bár a használati idő majd megmutatja tartósabbak e de minden tekintetben jobbak számomra. Senkit nem akarok ezzel befolyásolni de gondoltam leírom
-
tothjani81
senior tag
Tud valaki abban segíteni, hogy hol tudom megnézni mennyit ment a tv? 65 C715
-
tothjani81
senior tag
Ha esetleg valaki szeretne egy jó tv-t
https://hardverapro.hu/apro/tcl_65_c715_qled_tv/friss.html
-
tothjani81
senior tag
válasz
Kiskutya #4655 üzenetére
Igen fent van. Konkrwtan nem a fényerővel inkább a HDR tartalommal van. Nem igazán adja azt vissza mint a samu q7 f. na oersze nem is annyiba kerül. de néztem most egy Hisense 65 uq8 f et ahol 1000 nit a maxx fényerő na azmár a samut is letolja. Szerintem benevezek egyre árban sem rossz most 319.00. adják.
-
tothjani81
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg. 55 x 815 tcl em pixelhibás lett. Ment a szervízbe. A szervíz segítőkész korrekt még futárt is küldtek nem nekem kelett killódani vele. Ugye ez penge kijelzős így nem javíthatónak diagnosztizálták de már előre leszögeszték, hogy kb ez lesz mert nehéz alkatrészt szerezni a tcl ekhez. Kapok csereutalványt. Kicsit sajnálom mert amúgy jó kis tv volt. Van egy 65 c715 öm is szerintem azt meg lecserélem keveslem a fényerejét.
-
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki! Sajnos úgy néz ki meghibásodotz az x815 tvm. a jobb oldalán egy füghőleges csík jelent meg. Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valakinek szervíztapasztalat?
-
tothjani81
senior tag
válasz
smidipeti1 #2127 üzenetére
Milyen játékkal próbáljam? Vagy mindeggy?
-
tothjani81
senior tag
válasz
smidipeti1 #2125 üzenetére
Hát van egy Trust Game padem ha van időm ki próbslhatom de annyi időm sincs hogy aludjak😂😂😂😂igyekszem tesztelni
-
-
tothjani81
senior tag
Látom van érdeklődés a 65 c715 re . Samsung 55 q7 f et váltott nálam( hozzáteszem 1 generációs q7f amiben még volt dts, meg 100 hz) fénykorában 2017 ben 600.000 volt ez a tv. Na ehez tudom hasonlítani meg egy 2015 ös 7 es szériás lg hez illetve egy 7 es szériás panához ami most is megvan. Mondhatni tökéletes apró hibák vannak de nem vészes vállalható főleg ennyiért. Samunka is volt bőven nyűgje de fél milláért rosszabul viseled ezeket. Nem mindig a drága a jó több területen tapasztaltam. Ez a 715 ös egy jó modell de az x815 is zseniális ( hálóba x815 napalliba c715) nem gondolkodom cserén pedig nálam ez kardinális rész. Ha veszek valamit és nem igazán jön be már keresem ia az utódját. Nem tervezek tv t venni mostanság. Jók ezek a tcl qledek. Tompább a kép asamuhoz viszonyítva de ez nem meglepő mert a samu túlszaturált. 1 dolog amiben a samu a jobb az a tükröződés na meg talán a fényerő. De utóbbi inkább nekem jobb mert a samunn a fehér sokszor bántóan vakító volt. A c715 és a x815 is jó vétel. De szerintem a Tcl összes qled szériás tv je jó lesz. A qled alapból felső kategória.,
-
tothjani81
senior tag
válasz
smidipeti1 #1945 üzenetére
Szia. Én sosem nézem a márkát volt lg, pana, samu pana maradt a lányomnak 3d miatt. Samu q7 f behalt most kaptam rs cserejegyet de előtte vettem egy tclx815 öt és annyira meggyőzött hogy a samu helyére egy tcl c715 öt. Felület szokni való puritán android de veri a samu képwt. Fényerőben marad el. Jó választásnak tartom főleg ár érték arányban. Qled egy jó technológia. Nem ég be mint oled fényessbb kontrasztosabb élesebb mint hagyi led. Az ára meg kiváló. Ez az a tv ami sok ember vágya nagy szép jó és olcsó. Hozza azt amit elvársz tőlle és még azon is felül. Hangja meg maxximálisan kiemelkedő lapostv fronton
-
tothjani81
senior tag
válasz
interstate76 #1921 üzenetére
Nem ilyen a képe. Szép képe van és nem csak ár érték arányba hanem alpból. Mostani qled samukat kenterbe veri az tuti. 1gen q7 est váltott nekem ez a tv. Fényerőben picit gyengébb mit a q7 de kb ennyi. Ja és nekem a szinkezelése aTcl nek jobban tetszik.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1877 üzenetére
Ok este lövök psrat mindkettőről
-
tothjani81
senior tag
válasz
viharhozo #1835 üzenetére
Telekom engem is lerázott ezzel de én kifotóztam rögzítettem az oldalukon ahol írjár a 60 hónapot. Ha baj van és bem szervizelnek a Telejom nyakára lépek. Ha hirdeti a garit fel is kell vállalnia. Samunál ugyan így jártam 6 hónap huza vona után most kezdik el garanciázni miután már bíróságra akartam menni.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1830 üzenetére
Áhh azt csinálom de ez fura hogy nem lehet optikai csatlakozót kiválasztani. Ezt azért hibának élem meg
-
tothjani81
senior tag
Ja és az exclusive távirányító Rc 602 s is viszi de sajnos nem ezt adják hozzá
-
tothjani81
senior tag
Volt időm foglakozni a tv vel C715.
A helyzet változatlan, maximálisan elégedett vagyok a tv vel. Nem csak méltó utódja a samuq7 f nek de számomra szerethetőbb. Negatívumnak maxx annyi hogy lehet en vagyok l@ma de ha eeősítőn megy a hang nem tudom vagy nem lejet átkapcsolni hogy csak az optika menjen. Ha leveszem a hangot 0 ra ott marad a képernyőn a hangszóró x el. További 1080 p és 2160 p tartalmakat teszteletm. Hibátlan. Több kiterjesztés is elindul nem szaggatja a videót. A tv adás olyan az csak egy vacak jel amit a tv felhúz. Nézhető nincs vele bajom. Dts hang ok. Alkalmazások futnak wifi rendbe van lan port ok. Youtube nem akad. Tidal szépen fut. Böngésző rendbe bár nem egy Crome de használható. Nekem falon van talpat nem raktam rá arról nem tudok nyilatkozni. A falon egy vesa 600x400 as konzol volt fent de a tv szerintem 400 as szabvány de persze jó volt. Csavartő a hátoldalon M6 35 ös belement. Maga a tv hangja szerintem kiemelkedő. Tisztán hangosan telten szól na persze tv hez képest. Basszus is akad nem torzít. A térhatás bekapcsolására enyhe térhatás ad ami tv szinten szintén dicséretes. A tv külleme szép valóban fém kerete van nem fémszinű műanyag. Nem penge kialakítású hanszók miatt alul vaskosabb de pont ezért tud normális hangot kiadni. Normál konzolon falra szerelve a csatlakozók bedughatók van hely bár kicsi a kezem. A képéről anyit hogy naturális de ha valaki samusra szeretné lőni nem fog menni. Egy jobb képesswgű panához tudn@m hasonlítani vagyis a piros az piros a fű pedig zöld nem mint samuéknál hogy már majdnem neon hogy kibassza a szemed. Ahigy már írtam felhő nincs a fekete majdnem tökéletes de nem oled kategória de üti a samu qled szintet. Kijelző hama tisztítógéllel folt és csíkmentesre tisztítható könnyedén samunál ez katasztrófa volt. Tükröződésben sajnos a samu nyer ott nem üt vissza annyira semmi. Hdr tartalom szép fényerő sötét szobában nem eco módban már már zavaró. Rendszer droidhoz mérve elég gyors. Nyers de átlátható. A tápkábele nem hagyományos hanem olyan mint ami az Avr ekbe vagy pc be kell.
Bocs ha zavaros az iromány igyekeztem minden eddigi tapasztalatot megosztani -
tothjani81
senior tag
válasz
takacs tamas #1820 üzenetére
Hát nekem 2 tcl is van x815 és c715 de egyik se lassú. Q7f et szedtem most le a falról oda jött c715 nagyon minimális eltérés van gyorsaságban közöttük
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1806 üzenetére
Na ezt nem néztem. Sajnos alig van időm a tv vel foglalkozni. Annyit melózok, hogy valamikir be se kapcsolom a tv t. 😂😂😂 Vasárnap összevetem a két tcl vasat
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1803 üzenetére
Itt micro dimming van. De hívjuk bárminek egyszerűen jobb a kép mint az x815 ön azonos beállításokkal jiemelkedően jobb a kép pedig a x nekm 55 col a c pedig 65.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1799 üzenetére
Az 815 jó tv de ez sokkal jobb. Itt a fekete fekete a 815 ön inksbb sötet antracit. Ha nem hdr tartalmas adást vagy műsort vagy filmet nézel semmit nem wr a hdr. A feljonvertálás sza.... t se ér. Ezen is így van meg minden tv n így is lesz. Az sd adás sd marad a hd hd és ennyi. Törekedni kell a jó minősegű tarralmak nézésére. Hifinél l ugyan ez cseszhetem a vagyonokat amit hifibe fektettem ha youtubró halgatom a tartalmat. Tidal hifi és master és minden ok. Letöltve flac. Videónsl 4k hdr és nincs baj
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1793 üzenetére
A hdr tartalmas videók hibátlanok. Samun ugyan ezek a filmek fényesebbek voltak de nem feltétlen részletgazdagabb mert ugye túlszaturált a samu. Nekem eddig mindre ok a 715. Amit eddig negatívumnak tudok felhozni az a tükröződés. Sajnos ablakkal szemben van és picit jobban tükröződik az ablak mint a samunál. Gyűlölöm a samut mostmár amennyi bosszúságot okozott nekem de tükröződésben samué a pont de eddig minden másban a Tcl a nyerő
-
tothjani81
senior tag
válasz
interstate76 #1782 üzenetére
Na. A helyén van a C715. Első benyomások jók. Anyaghasználat design rendben van teljesen. Hiányolom a 2 távot mint az x815 nél de sebaj. Felhő nincs kép rendbe fényerő jó, hang meglepően jó. Hddr ról 4k hdr határozottan jó jobb sokkal mint x815 ön. Nem szagat a kép. Tv adás olyan az mindenen rossz de ezen átlagosnak mondanám. Egyenlőre ennyi mert tovább nem nyomogtam. Ha valakit valami érdekel szivesen megírom de igyekszem egy hosszabb leírást
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1770 üzenetére
Az x 815 elvsrásokon felül teljesít. Bízok a markában remélem nem csalódok. A samu q7 brutális csalódás. De nem hagyom magam ha kell a Samsungot fogom perelni.
-
tothjani81
senior tag
Hát ma adták át a futárnak. Mostanában 3x is szálított nekem ez a cég msrmint A HD asszem szerdánként jönnek Egerbe. Nem tudom miért de eddig szerdánként jött.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1764 üzenetére
A Telekom fiómban se látok változást. Kb 5 napaja ( szerződés elkészült) látható
-
tothjani81
senior tag
Na úgy néz ki nem jön holnao a 65 c715. Telekom nem jelzett. Így csúszik a tapasztalat osztás
-
tothjani81
senior tag
válasz
tothjani81 #1753 üzenetére
😂😂😂 Pont neked ígértem
-
tothjani81
senior tag
Vagy erről estleg valaki 65dc760
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Valakinek tapasztalat erről TCL 65C715 Qled! Van egy x815 a hálóba azzzal meg vok elégedve. Arra lennék kíváncsi, hogy ahhoz képest milyen? Jobb rosszabb estleg mik lehetnek az eltérések! Telkomnál jelent meg lecsapnék rá éa végre kihajítanám a samu qledet mert ami baja lehet az mind kijött neki gari idő után
-
tothjani81
senior tag
Bocsi amiért hülyeséget kérdezek!!!
Mi a fenének kell a tv-t frissítgetni?
Van nekem is egy x 815 ki van kaocsolva a frissítés és semmi gond vele. A telefonoknál is a frissítés szokta hazavágni a rendszert. Akkor szoktam frissíteni bármit is ha nem működik. Szerintem addig felesleges. Annyit nem ad egy frissítés amennyit el tud venni. -
tothjani81
senior tag
válasz
tothjani81 #1562 üzenetére
Külföldi oldalakon van 65 " ban is 815x
-
tothjani81
senior tag
válasz
zzztripzzz #1552 üzenetére
Egy hagyományos led tv sosem fog tökéletes feketét produkálni. Főleg nem 65 colban. A qledek már már majdnem tökéletes feketet adnak de az oledekhez képest a qledek feketéje csak antracit.
-
tothjani81
senior tag
válasz
zsoltika74 #1556 üzenetére
Az x815 az mindenképp fentebbi kategória. Ez egy q led. Egy hagyományos led tv nek sosem lessz olyan képe mint a qlednek. A 815 csak 55 colban kapható
-
tothjani81
senior tag
Ja hamár samu abban van olyan funkcióm ami minden nap adott időben kikapcscsolja a tv t. Na ezt hiányolom az x 815 ből. Van erre valami appos megoldás esetleg vagy bármi lehetőség? Tudom lustaság hogy ennyire nem vok képes, hogy esténként beállítsam, de megszoktam és elfeljetem beállítani.
-
tothjani81
senior tag
-
tothjani81
senior tag
Köszi. Ez a menü nem valami felhasználó barát. Úgy álltalánosan. Eddig a beállítási funkciók amik nem igazán tetszenek ebben a tv ben. A kép hang hibátlan
-
tothjani81
senior tag
Üdv. X815 ön hol tudom az automata kikapcsolást beállítani? Balaki írta már de nem találom ahszt.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Csak a gondolkodók kedvért. Első szériás q7 es samum van 55 colba. Nagyon fostam a tcl től. Megjött ugye a tv hibátlan volt de a soundbar recsegett így ment vissza. Az első enyhén felhős volt de zavaró bevilágítás sehol sem volt]. Megjött a csere de csak most lett beüzemelve. Szerencsére hiba sehol. Bár tisztán szól de nem egy hifi minőség de meglepően élvezhető. Kép éles tiszta. Sd adás elmegy hd jó full hd szép 4k hdr töketes. A Samu azért kifinomultabb Képpel bír de ez a 2019 es q samukra nem igaz. Ez mivel első szériás így majdnem tökéletes. De ha árat nézem hogy a samu 5 kilo volt ez meg 2 akkor ez a tcl jobb vételnek bizonyul. A be kapcsolás kicsit lehetne gyorsabb de ennél nagyobb baja ne legyen
-
tothjani81
senior tag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Szia. Nekem vokt rossz a soundbar. Szóltam a T nek felvette mint 3 napon belüli csere. 30 napjuk van a csere lebonyolítssára. Meglepetésemre nem hagyományos csere volt ( elviszik a rosszat és majd hoznak másikat) hanem a bejelentéstől számított 6. napon jött a HD Team és hozott egy original tvt és azzal elvitték a rosszat. Bízok benne ez nem rossz mert ez még sobozban van ki se bontottam
Ha 3 napon belül vagy követeld a cserét. Jogod van hozzá!
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Psr nap alatt kicseréltwk a tv t. Nem csomagolom ki majd költözés után. Olyan infó kellene hogy milyen falitartó jó hozzá. A telekom vesa 200x200 at ír de a 400x400 ason is van olyan kiosztás amin a 200 ast fel lehet rakni.! Vagy twvedek. Ki milyet vett hozzá?
-
tothjani81
senior tag
válasz
alexander12 #1463 üzenetére
Ezen a héten hétfőn rendeltem délután és szerdán megkaptam.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1456 üzenetére
Hát akkor a tv nek nincs saját hangszórója. Külső eszköz kell hozá. Marad a sound bár mert hálószobai tv lesz. A mozi az a nappaliba figyel
-
tothjani81
senior tag
válasz
gipsykrisz82 #1457 üzenetére
Ez sajnos led tv betegség. Ha csak minimális akkor még gariba se fér bele. Nekem van egy panasonicom 400 ezre kategória csupa felfő az egész. Van egy 55 q7 qled samum az nem felhős de másoknaknez is az. Tegnap jött a tcl minimálisan bár de felhős volt. Ha nagyon zavar és 3 napn belül vagy talán kicseréli a t com de 15 napn belül elállhatsz a vwteltől. De ha rendelsz másikat semmi garancia nics arra hogy az nem lesz felhős de hal szerencsétlen csere lesz akkor még felhősebb is lehet.
Nekem a soundbár a hibás 3 napn belüli így cserélik az egészet
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1454 üzenetére
Köszi. De sound bár nélkül szól vagy kell hozzá mindenképpen
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1452 üzenetére
Hát ha már tartozék legyen jó. De anélkül szól amúgy mert nekem csak a tv hstába a mély mormogott nég nem dugtam rá a bart? Nem sürgős a tv amúgy kb 4 hét múlva költözünk a hálóba megy 3. Tv nek. A samut megtartom. Ha már hasznslod! Dts hang stmegy a lejátszójsból 4k hdr filmeket viszi rendessn?
-
tothjani81
senior tag
Bocsi nem 850.
55x815
-
tothjani81
senior tag
Hát gyerekek ez a 850 es Telekomos Tcl pozitív csalódás. Egy 55 q7f samum van az első generációs. Tegnap megjött a tcl és öszenéztem a 2 tv t. A samut 6 kilóért vettem ezt 2 ért hát mit ne mondjak. Nincs 400 ezer eltérés köztük. Ebben az árkategóriában ez a tcl valami zseniális. Sajnos megy vissza mert az Onkyo sound bar hibás és csak egyben tudják cserélni. A tvn szép éles a kép a 2db t@vurányító érthetetlen de nagyon pozitív a design nekem nagyon bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged