- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Ha minden jól megy hétfőn vagy kedden érkezik az uj Tv-m a TCL 715-söm!
Lehet most butaságokat fogok kérni illetve írni de nekem eddig egy "buta"Tv-m volt amit használtam így szeretném a segítségeteket kérni..Láttam pár képet ahol a csatlakozók(USB,HDMI,Antenna stb)vannak,az lenne a kérdésem,hogy melyik USB foglalatba kell a 2 TB-s külső HDD-t csatlakoztatni?Ugy láttam mind a kettő USB 2.0 de az egyik fehér a másik fekete..Mind a kettőre lehet?A másik kérdésem pedig ha megnyitom a Pendrivét vagy a külső HDD-t akkor mutatja a fájlokat kép formában is vagy csak annyi,hogy van ott valami kép vagy video formátum?Leginkább MKV és Mp4 formátumok vannak a HDD-n..Bocsi a hülye kérdésekért de totál uj lesz nekem egy ilyen Tv..
-
Deadpool73
csendes tag
Van már tapasztalata azoknak akiknek van TCL Tv, hogy működik szépen külső HDD-vel?Nekem két 2 TB-os van amiről nézem a filmeket usb csatlakozással.. Remélem szépen viszi majd
-
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
darius09 #3904 üzenetére
Én ugyanígy jártam..Mintha csak én írtam volna!Már nincsenek meg a képek amiket küldtem a samsungnak,hogy ez valami szörnyű..Két hétbe telt mire kijött valaki megnézni..Azt mondták,hogy ez tipushiba..Hát akkor viszem vissza nem fogom évekig ezt nézni..Igen fölteszem és letesztelem mindent kipróbálok!Köszi nektek!
-
-
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
Kiskutya #3894 üzenetére
Rendben köszönöm!A linket is!Mindenképp először kipróbálom,hogy miképp működik boldogulok e vele na meg a felhősödést is megnézem sötét szobában..A Samsungnál 20 cm-ként mintha elemlámpával világitottak volna alul fölül élvezhetetlen volt nézni pedig egy uj Crystal UHD volt..Visszavittem..Örülök,hogy itt vagy és segitesz!
-
Deadpool73
csendes tag
Üdv mindenkinek!Tv vásárlás előtt állok és baromi nehéz döntenem..Két Tv közül nem tudom melyik lenne jobb mert egyiket sem használtam még illetve nem voltak ilyen Tv-im..Az első TCL 65 C715 a másik LG 65 NANO 793NE .Van már tapasztalat velük kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest