- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeee82
tag
válasz
szkutyi #20908 üzenetére
Olvasható valahol a történeted a Samsunggal kapcsolatban? Az enyém a Samsung topicban van, hétvégén lesz két hónapja, hogy bejelenttem egy hibát, megpróbálnak átverni, es azóta hallgatnak, mint a sír. Se telefonon nem mondanak semmit, se írásban. Hétvégén indítom majd a békéltetős részt...
-
Solymi81
aktív tag
válasz
szkutyi #20638 üzenetére
Köszi az infókat, ezek nem voltak meg.
Amikor elindítottam a filmet kidobta a DV és HDR jeleket és amikor néztem a beállításokat csak Movie mód volt, DV vagy HDR nem.
Nem tudom, hogy számít-e esetleg az, hogy VLC playeren keresztül néztem.
De majd akkor beállítgatom úgy ahogy Vhiktor jelezte, úgyis beszereztem pár DV és HDR adást.
Meg várom, hogy esetleg lesz-e kalibrált c745-e -
atee_13
őstag
válasz
szkutyi #20640 üzenetére
A még a prime on is szemcsés tartalmon felül a hang elkezdett recsegni
Reggel megnéztem a MűhelyPRN aktuális részét és mikor próbaútra viszik a kocsit akkor is zörög a bal oldali a jobb viszont nem. Így tuti nem a forrás a szar mint általában a standard javaslatokban. -
-
zazenke
őstag
válasz
szkutyi #20501 üzenetére
nekem úgy tünt hogy csak akkor maradnak meg a személyes beállításaim ha nincs megcsinálva a reset eljárás ergo a tvnek mindegy hogy OTA-val megyek felfelé vagy IMG vel lefelé. de ez a dolog valami más( illetve az is számít hogy mekkora verzót ugrasz egyszerre ). meg kell várni egy következő verziót ami 590 felett lesz hátha akkor korrigálnak és mindent helyreállít. de nem igazán értem a dolgot
-
-
mikrofon
veterán
válasz
szkutyi #20433 üzenetére
Szerinted azért van a korábbinál zárójelben mert nem jó rá?
Vagy azért mert igazából nem ahhoz készült de akár ahhoz is jó lehet?
Én c825-ön használom őket. Mondjuk nekem egyelőre a 587-es van rajta. Mert túl gyanús hogy ilyen gyorsan jöttek ki ezek az FW-k így kívárok. De a c825 már régóta zárójelben van és én felteszem őket rá pont azért mert ott van zárójelben... Mert számomra azt jelenti, hogy akár ahhoz is jó.....
Miért lenne ott valami ha ahhoz nem jó vagy nem ajánlott!?De pont azért kérdeztem mert hátha valamit nem veszek észre vagy rosszul értelmezek.
De természetesen attól hogy jó valamihez egy adott FW még lehet hibás. Ennél most többen is jelezték elég konkrétan itt is.
Korábban az 582-re is írtad hogy nem jó csak az új típushoz. Ezt pedig itt többen cáfolták, bele értve engem is. -
mikrofon
veterán
válasz
szkutyi #20430 üzenetére
Telegram csoportban a legújabb verziónál ezt írják:
TV models ....C745 & C845....C955 (Japan)
C735 & C835 & C935.......(C728 & C825)
V8-T615T03-LF1V590.000829Tehát igazából csak a Japán és a c728 valamint a c825 van zárójelben. Így nekem az következik hogy ez mindegyikhez jó.
Ezért kérdeztem hogy miből következtetted ezt ki. -
ETOM
addikt
válasz
szkutyi #20420 üzenetére
Igen. Az megoldja ha local dimming off vagy low. De akkor nem 350et ad ki az ember erre.
Az fw V503.
SlaveDealer
Az a gond V470-l kaptam frissült magától V503-ra, de cicergett mindkettővel. Mielőtt gariztattam megpróbáltam kb 5 FW-t. Talán az újabbakkal halkabb némileg.Lehet újra neki esek. Hátha.
-
Celtis
veterán
-
tomp
félisten
válasz
szkutyi #20301 üzenetére
mkv-ts mennyi idő?
Mivel ezek nem érintik az alap videót így igazából csak a háttértártól függ! Egy SATA3-as SSD-vel kb 5-6perc.Azért érdemes átalakítani a Profile 7-et 8.1-re mert akkor minden eszköz elindítja gyárilag. A Profile 7-et nem. Illetve ha eleve nincs olyan eszközöd ami tudná a Profile 7 FEL-t akkor az átalakítással megspórolsz 4-6GB-ot filmenként!
Egy FEL típusú EL.hevc általában 4-6GB között mozog. Profile 8.1-ben ez kb 20-50MB lesz mert csak az RPU-t(dinamikus fényerő/kontraszt) tartja meg. -
adrian14
tag
válasz
szkutyi #20303 üzenetére
Szuper, köszi az infot. Jó lenne, mert a képpel meg voltam elégedve. Beszélgettem kicsit a szervizessel. Mondta, hogy LG, TCL és Samsung tv-kkel foglalkoznak. Azt mondta, hogy a TCL és az LG-vel jó tapasztalataik vannak, de a Samuval az utóbbi időben nem nagyon. Anyagminőségre panaszkodott.
-
tomp
félisten
válasz
szkutyi #20253 üzenetére
Elvileg van a Zidoonál Profile 8 esetében RPU hiba. Lehet ezt látod.
Gondolom tudják és majd javítják.gyűrű
A Shielden kívül az összes androidos lejátszónál hibás de nem az LLDV(Player-Led) hanem a TV-Led üzemmód. TV-Led gyakorlatilag egy nyers DV jelbe csomagolt Player-Led de ezt nem olyan régen már írtam itt. LLDV-t kell használni és ennyi.
Többé kevésbé megjeleníthető? Ezt mire érted? Nálam egyik FEL-el sincs gond.
A Shield nagy előnye az a cmv4.0Parmezan77
Oké akkor majd csinálok egy leírást. -
tomp
félisten
válasz
szkutyi #20251 üzenetére
LLDV-n belül is még extrán pontatlan a kép?
Az nem hangzik túl jól. Igaz az LLDV képe kicsit másabb de nálam Ugooson nem okoz gondot.A zidoo kihagyja a FEL-t...
Na pont ettől lesz hibás kép mivel az RPU a teljes FEL rétegre van meghatározva így azt kihagyva a BL+RPU páros ilyen esetben sötétebb képet ad vagy egyes esetekben világosabbat.A Ugoos meg tudja oldani?
Igen, mivel abban Amlogix S922X van:
• Support multi-video decoder up to 4Kx2K@60fps+1x1080P@60fpsPont ez a +1x1080p az amitől tudja a FEL-t mivel ebben a prociban 2db video decoder van és az Amlogic S922X SDK-ban is benne van a dual decoder kezelés.
A Dune meg tudja oldani ugyan azzal a procival ami a Zidooban van?
Nem, csak a Dune megvezeti az embereket de már évek óta kamu adatokat írnak...
A Dune és a Zidoo ugyan úgy kezeli a FEL-t. Sehogy. Dune is csak az RPU-t tudja kezelni. A Zidoo legalább leírja, hogy kizárólag az RPU-t kezeli.A Homatics és a Dune féle fekete Homatics bár dual decoderes Amlogic procival rendelkezik de nem tudják a FEL-t mivel az SDK-ban nincs benne és az Amlogic nem is akarja belerakni.
-
Scale
őstag
válasz
szkutyi #20239 üzenetére
Nekem pl a hdr10+ jobban tetszik alapból mint a dovi, világosabbnak tűnik és mintha jobbak lennének a színek de ez lehet csak épp azért mert ez a film ilyen lenne doviban is
Viszont ha amúgy is a dovit húzza be alapból akkor mindegy hogy melyik hdr szabvány van rajta..
-
adrian14
tag
válasz
szkutyi #20201 üzenetére
Alza konzolhoz kapott csavarral. De a csavar alatt két alátét volt és plusz a konzol. Lemértem összehasonlítva az eredetivel. Az alátétekkel együtt a végén ugyanakkora volt a menethossz. De simán kicsavartam erőlködés nélkül, mikor levettem. Meg fura, hogy nem egyből jelentkezett a hiba, hanem falra szerelés után x perccel. Na mindegy már.
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz
szkutyi #20144 üzenetére
Akinek megfelel az 511 az használja azzal aki meg szeret kísérletezni az meg felrakja az újabbat. Ha nem jött be neki akkor 30 perc alatt fent van az 511. Innentől kár bárkire ráerőltetned a véleményed mert szabadon lehet ugrálni a szoftverek között. Elhisszük hogy rosszabb, elmondtad rengetegszer a véleményed csak azt nem érted meg hogy valakinek az újabbak is megfelelnek. A heves reakciókat pedig csak magadnak köszönheted, kritikán aluli amit itt műveltél az elmúlt pár hétben.
-
krepp
tag
válasz
szkutyi #20135 üzenetére
"Mindenkinél probléma"????
Csak te problemaztal vagy két hónapot, mire vettel egy oled-et,....
.... de ahogy olvasom abban is találtál hibátEgyszer már kértelek hogy az ide tevedõ újoncokat ne kezd el nyomasztani a te full egyedi problemaddal (tv vagy fej, ki tudja).
Mert másra nem jellemző vagy nem is látja...
-
ricsik
őstag
válasz
szkutyi #20129 üzenetére
Hogy lehet megállapítani, hogy pl nálam a 582 nem jó?
Ránézésre tökéletes. Se műszerem kimérni, se kedvem fel- le teszegetni a firmware-eket és fotózni, hogy vajon melyiknél mi a különbség.
Van olyan filmrészlet, vagy bármi, ahol elbukik szemmel láthatóan a 582?
Vagy hogy lehet kideríteni amiről beszélsz bszakodás nélkül? -
mikrofon
veterán
válasz
szkutyi #20128 üzenetére
A gyártó szerint is jó rá és tökéletesen működik.
Olvasd vissza a HSz-eidet a saját TV-del kapcsolatban..... olyan hibákat írtál róla amelyek ha valóban így vannak akkor az már a hibás kategória...
Rengeteg HSz-ed szólt ezekről....
Vhiktor egy konkrét típus egy konkrét példányát írta. Az hogy ez össze vág a te véleményeddel még nem általános hiszen mások mást tapasztaltak. -
mikrofon
veterán
válasz
szkutyi #20035 üzenetére
Nézzétek meg Disney+ -on a Préda (2023) filmet!
Az is undorító?Ha igen akkor a DV nem nektek való. De attól még nem lesz sz@r.
Fényképezésben is van egy hasonló jelenség. Van akinek a túl szaturált túl élesített agyon dolgozott mobilos képek jönnek be. Nekik hiába magyarázod, hogy pedig ez a fényképezőgép és objektív páros szuper és nagyon jó képeket készít. Nekik nem jön be így számukra sz@ar.....
-
Swami
senior tag
válasz
szkutyi #20031 üzenetére
Igen, de maradt a fátyolos hatás.
A Young Sheldon és a Better call Saul a Netflixen majd lejön a képernyőről. Egyik sem DV. Amúgy a Dolby Visiont nem lehet valahol kikapcsolni?
Vagy lehet hogy az azért felelős chip vagy mi a fene hibás.
Az a szomorú, hogy akárhány tesztet olvastam, néztem erről a tv-ről, senki nem említette a DV hibás működésének előfordulását. Szóval nem túl korrekt dolog valamiről csak a jót mondani... Namindegy. -
Swami
senior tag
válasz
szkutyi #20010 üzenetére
Ha Dolby Vision, nem engedi másra állítani.
Egyébként a hangja is nagy csalódás: muszáj hozzá a soundbar...
Egyszerű felhasználó vagyok, csak csak érkezni akarom a szerző képet, jó hangot, nem buzizni minden bekapcsolásnál a készüléket.
Mindjárt visszacsomagolom, aztán visszaküldöm a fenébe.Apple TV: Alapítvány,
Netflix: Éljünk ezer évig: A kék zónák titkai. -
gianni85
veterán
válasz
szkutyi #19874 üzenetére
Kicsit meg vagyok lőve, mert nem csak kijelzőnek használom a tv-t, hanem ezen keresztül mennek a streaming appok is, és gondolom a fw frissítések nem csak a képalkotással kapcsolatban tartalmaznak javítást, hanem rendszerfrissítéseket is. Másrészről meg már nagyon érik nekem is egy kalibrálás (eddig mindig közbejött valami, aztán sajnáltam rá hó végén a több tízezret) és utána gondolom lőttek az update-eknek, mert összekuszálhat bármit, az meg nem játszik, hogy per update újrakalibráltassam. De így hogy 5 év gari van a tv-re hosszú távon tervezek vele. Előző is 6 évig volt meg, sőt most a hálóban éli tovább az életét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest