- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Bandeee82 #20910 üzenetére
Egy alaplap csere után a tv-juk angolul és románul mosott és szárított, és azt sem tudták kopjenek vagy nyeljenek.aztan megegy alaplap csere sem oldotta meg a hibat...amikor már a mm mellem alt, fel lett küldve a nagy szervizükbe,, ahová a nagy húza Vona után oda ment egy samsungos gore, és ő mondta a szervizesnek hogy ez a tv márpedig jó, és nincs csere...na itt durrant el mindenki agya, és került az igazgatóhoz az ugy...el sem tudom képzelni ha egy q60 hibás tv-re azt mondják hogy az a baja hogy az élességet levettem nullára, mit csinálnak egy lézer projektorral, vagy egy mini leddel???!!!
-
koxminator
senior tag
válasz
Bandeee82 #20891 üzenetére
Egyelőre még nem csináltam meg a Vhiktor féle 835-ös beállításokat, majd a héten már próbálok sort keríteni rá (egyelőre csak fényerőt vettem le 30-ra és Mozi képmódot állítottam csak be izibe SDR tartalomra).
Első tapasztalatok: nagyon elégedett vagyok, piszok jók a színek, a fényerő, a feketék is. Néztem Dolby Vision, HDR tartalmat NAS-ről és Disney+-ról is, majdhogynem olyan szint, mint az én LG 48C1 Oled-em, ami azért elég komoly! Vodás HD adások is nagyon szépen néznek ki rajta. Szerintem piszok jó vétel volt, főleg 232-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest